1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Vintage
Køb vintage kjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Kæmpe udvalg af vintage kjoler. Formentlig den største samling på internettet. Høj kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 19 (af 19 produkter)

1  

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  

 Gå til 

Elegant Vintage Kjoler til særlige lejligheder

Vintage aftenkjoler ser elegant ud og udstråler nostalgisk charme på samme tid. I øjeblikket er kjoler Lang i det populære retro look i mode. Designerne bruger meget forskellige epoker, så der er noget for enhver smag. For eksempel er der gode modeller af lange ærmer fra Golden Twenties. Disse mousserende modeller er præsenteret i tiltalende metalliske toner og er normalt dekoreret med paletter eller frynser. Hvis du har lyst på et halvtredsindslag, skal du helt sikkert tage en kjole med en bred svingende petticoat. I tresserne havde kvinderne ved særlige lejligheder så pludselige kappe kjoler. Enkle modeller i farver som burgunderrød og grangrøn ser særligt højtideligt ud. Et stilfuldt 70s-Jaher look lykkes med kjoler, som blev dekoreret med legende fløjter. I 80'erne opdagede de skulderpuderne, som ikke stoppede selv før aftenens slid. Hvis det er for meget af en god ting for dig, så vælg en bred kjole lavet af et lidt skinnende stof og kombiner det med et bredt talje. Dette udseende var også helt hip i 80'erne. I dag laver han en cool retro flair.

Kombiner vintageaftenklæder korrekt

Stilfuld vintage kjoler er gode til en række lejligheder. Du kan bære aftenjakkerne på et cocktailparty, på en kunstudstilling, på din bedste vens bryllup eller i en elegant restaurant. Udover kjole skal selvfølgelig tilbehørene stemme. Kun de giver det outfit det afsluttende tryk. Frynsekjoler fra 20'erne passer fx perfekt sammen med en slående hovedbeklædning, som fascinator. Selv hårbånd, der er dekoreret med fjer, passer til dette ligner en handske. I 50'erne syntes kvinderne at binde mærkbare buer i deres hår. Modeller med søde polkadoter passer perfekt sammen med underkjolen. Nu er alt hvad du skal gøre, få de kølige frisurer fra dette årti. I 60'erne er iøjnefaldende og farverige tilbehør i form af farverige øreringe og armbånd det optimale valg. De spekulerer op med den enkle skiftkjole fra denne tid. For at gøre dette har du det højest mulige hår, der er strengt bundet sammen. Dutt og updo er ligeledes tilladt. Bare et årti senere blev floppy hat et af de mest populære tilbehør nogensinde. Du kan også bære det vidunderligt til en kjole. Det giver dig et særligt ladylike udseende. Elegant sølv eller guld smykker fuldender udseendet. I 80'erne begyndte kvinder at bære ekstra lange perle halskæder til at bære deres aftenkjoler, og mange kan lide at bære dem oven over hinanden. En skulder håndtaske fuldender udseendet.