Varer:05/18-05/25
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. Trumpet / Havfrue V-hals Sweep/Brush Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Trumpet / Havfrue V-hals Sweep/Brush Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Trumpet / Havfrue
Halsudskæring:V-hals
Hemline/Train:Sweep/Brush
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Pallietter, Sikning, Applikationer, Krystal-detaljer, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Strækbart Satin
Vist Farve:Orange (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

    2018/01/17 00:30:50
  Hamida
  Alvorligt ønske jeg havde vidst om Bridesire da jeg giftede mig første gang rundt! Jeg kan ikke tro, hvor mange kjole muligheder de har og farver! Jeg bestiller ikke kun min brudekjole, men alle fem af min brudepiges kjole gennem disse fyre også! Jeg har bogstaveligt talt tilbragt uger i butikker og kunne ikke finde det, jeg ønskede, og fandt det på deres websted om fem minutter! Oprindeligt skulle jeg gøre min pige i samme farve, men fordi de har så mange valg, tænker vi på at gå kortere kjoler til længere kjole og lave forskellige nuancer til et slags ombre look! Jeg tror, ​​dette virkelig vil gøre mit bryllup specielt, og jeg kan ikke vente med at se disse kjoler personligt, jeg har hørt så mange gode ting om dem!
    2018/01/29 20:07:44
  Cathleen
  I sidste uge besøgte jeg Bridesire for at se efter en promkjole til min datter. Personalet forstod mit ønske om beskedenhed i sin kjole, så sælgeren lader mig se igennem en række kjole for at afgøre, hvilket var det mest hensigtsmæssige for hendes alder. Min datter havde også en god tid, og fordi hun har flere yndlingsfarver, brugte hun meget tid på at prøve på kjoler i forskellige farver. Jeg var særlig glad for prisen, og den kjole, vi købte, var på 70% af den faste pris. Min datter følte mig som en prinsesse efter at have forsøgt på sin kjole, og personalet gav os tips om opbevaring af kjole på lang sigt efter at promen var forbi. Bridesire er en butik, jeg vil besøge igen til andre specielle lejligheder, og at andre også vil nyde. Jeg er glad for at jeg valgte dette sted til min prom dress og min datter er også.
    2018/02/10 08:26:44
  Viola
  Under min søns bryllup sendte jeg en ordre i Bridesire til en kjole. Jeg brugte muligheden for brugerdefineret dimensionering til ordre. Jeg brugte min bedste skrædder til at få mine målinger godt udført. Jeg sendte målingerne til Bridesire og min kjole blev passende som en handske. Kunderne bør prøve denne indstilling, især de usikre med størrelser. Også længden var så perfekt. De er også tilgængelige til at chatte en på en mens du bestiller. Jeg elsker Bridesire og det er fra kender min online butik.

Skriv en anmeldelse til Trumpet / Havfrue V-hals Sweep/Brush Ærmeløs Strækbart Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *