Varer:03/10-03/17
Hjemmeside >  Brudekjoler >  Imperium > Trumpet / Havfrue V-hals Bane-tog Ærmeløs Organza

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Trumpet / Havfrue V-hals Bane-tog Ærmeløs Organza

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Trumpet / Havfrue
Halsudskæring:V-hals
Hemline/Train:Bane-tog
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Sikning
Bagsidedetaljer:Blonde-up
Fuldt Foret:Ja
Stof:Organza
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

    2017/12/25 05:58:16
  Elke
  Af alle de online-virksomheder, som jeg har lavet transaktioner med, har Bridesire altid været fantastisk i håndtering af transaktioner fra trin 1 til sidste trin. Kudos!
    2018/01/02 03:10:44
  LILIANA
  Dette er anden gang, jeg har bestilt en promkjole fra dig, men du har stadig det galt. Jeg håber, at du undersøger kvalitetsstyringsaspektet i dit firma, fordi det kun er frustrerende!
    2018/02/11 02:06:22
  J.H.
  Først og fremmest vil jeg gerne være ærlig, at jeg ikke er virkelig imponeret over den første transaktion, jeg havde med Bridesire. Det var som for et år siden. Jeg bestilte en brudekjole, gav dem specifikke målinger og fortalte dem, at jeg har brug for det om to uger. Alt i telefonen gik faktisk godt, indtil kjole blev leveret lige ved min hoveddør. Det var en anden kjole! Jeg bestilte en hvid halter havfrue kjole, men de gav mig en langermet blonde aline kjole. Jeg sendte straks varen tilbage til dem og krævede tilbagebetaling. Jeg var sindssyg, fordi mit bryllup er som tre uger, og jeg har virkelig brug for alt for at være klar i mindst en måned! De lovede at levere den rigtige i en uge med alle målene perfekt. Sikkert ankom det, så jeg bad ikke om min tilbagebetaling, men jeg var imponeret, fordi de gav mig 10% rabat og et hovedstykke at gå med undskylder for ulejligheden, de har forårsaget. Den oprigtige handling gjorde mig faktisk undskyld for at lade min vrede komme i vejen. Siden dengang har jeg haft som 3 kjoler bestilt af dem, og alt gik godt efter det.

Skriv en anmeldelse til Trumpet / Havfrue V-hals Bane-tog Ærmeløs Organza:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *