Varer:12/08-12/15
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. Trumpet / Havfrue Stropløs Bane-tog Ærmeløs Organza Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Trumpet / Havfrue Stropløs Bane-tog Ærmeløs Organza Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Trumpet / Havfrue
Halsudskæring:Stropløs
Hemline/Train:Bane-tog
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Applikationer, Krystal-detaljer, Ruching, Sikning
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Organza
Vist Farve:Rosa (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

    2018/01/06 12:32:47
  Elsa
  Alle har standarder, og jeg tror min er lidt på højsiden. Derfor var jeg ikke sikker på at bestille fra Bridesire, selvom jeg så mange gode anmeldelser. Jeg ringede dog kundeserviceteamet og de forkyndte mine bekymringer. Jeg ved, at de bekymrer sig om deres forretning og deres kunder meget. Så jeg tog et skridt af tro og blev glædeligt overrasket. Jeg vil anbefale til nogen af ​​mine venner og familie.
    2018/01/10 18:18:38
  Theresa
  Jeg havde virkelig brug for en promkjole til at bære til min første date. Jeg havde virkelig ingen anelse om, hvor jeg ville få den bedste kvalitet og hurtig levering. Jeg blev anbefalet af min ven til at prøve Bridesire, og det gjorde jeg netop. Gode ​​nyheder er at kjole var betagende! Designet var bare perfekt, og målingerne var på punkt, idet det var passende på samme måde som en handske passer til hånden! Fortsæt med arbejdet!
    2018/01/19 22:29:23
  Andreea
  Jeg forsøger normalt at undgå at bestille tøj til vigtige begivenheder online, fordi jeg aldrig får mit tøj til tiden og på nogen måde passer de næsten aldrig. Jeg havde mine tvivl, da jeg havde et uventet problem med min dyre prom dress og havde ingen anden mulighed end at bestille en billigere online, men min søster anbefalede Bridesire, og jeg gav det et skud på grund af situationen. Jeg var så imponeret over at finde ud af, at den brugerdefinerede dimensionering blev udført utrolig, og produktet kom i at se spektakulært ud og meget tidligere end jeg forventede det til! Jeg kan fortælle at de arbejder hårdt, så hver kunde er tilfreds. Samlet meget behageligt overrasket og tilfreds med min service.

Skriv en anmeldelse til Trumpet / Havfrue Stropløs Bane-tog Ærmeløs Organza Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *