Varer:08/01-08/08
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Kjoler til Brudens Mor
 6.  > 
 7. Trumpet/ Havfrue Satin Gulvlængde Nemt-af-skulderen Mother Of The Bride Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Trumpet/ Havfrue Satin Gulvlængde Nemt-af-skulderen Mother Of The Bride Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: Trumpet / Havfrue
Halsudskæring: Nemt-af-skulderen
Hemline/Train: Gulvlængde
Talje: Naturlig
Ærmelængde: Kort Ærme
Sleeve Type: Kasket
Forskønnelse: Sløjfe
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Satin
Vist Farve: Sort (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2019/10/08 04:05:08
  Phyllis
  Har aldrig besøgt en butik med så fremragende kundeservice. Deres kollektion af kjoler er også uden sidestykke. Jeg har aldrig engang besøgt Bridesire og kom tomhendt ud. Min indkøbskurv har altid en kjole eller tre, når jeg logger ud fra webstedet. Jeg præsenterede også min søster for Bridesire.

   2019/09/11 04:14:24
  Joyce
  Prom er en big deal! Når det er sagt, er denne butik også meget! De hjalp os med at finde de bedste kjoler, fik os til at grine og hjalp os med at finde de perfekte kjoler til vores kropsform. Vi købte her, og vi kommer tilbage.

   2019/09/09 05:27:06
  yvonne
  Jeg havde den mest fantastiske kjole shopping oplevelse nogensinde her! Jeg elsker hvor stor personalet er, jeg synes også, de har et fantastisk udvalg. Denne kjole shop er helt fantastisk!

   2019/08/04 08:11:36
  Giorgia
  Dette er den bedste oplevelse, jeg ville få, når jeg shoppede online. Jeg har ikke anstrengt sig, og du var mere end villig til at hjælpe mig. Jeg er meget glad lige nu. Mange tak.

   2018/01/26 20:52:12
  Angelica
  Bridesire er et af de bedste online-detailhandelswebsteder, jeg har oplevet i den seneste tid. Når det gælder fester eller særlige lejligheder, er hjemmesiden en one-stop-butik, der er i stand til at håndtere alle mine krav til dressing. Jeg formåede at erhverve alle de kjoler, jeg havde brug for til mit bryllupsteam, uden det besvær, der ofte er forbundet med at fuldføre denne opgave. Bridesire tilbød bryllupsfesten kjoler, modtagelse kjoler, og specielle lejlighed kjoler til min brudepiger udover min brudekjole. Den anden ting, jeg kunne lide om denne hjemmeside er, at de er udstyret med forskellige stilarter af brudekjoler, der passer til enhver indstilling og sæson.

   2017/12/10 15:45:15
  Neele
  Virkelig begejstret og glad da jeg fik pakken, men følte mig frustreret, da jeg så nogle fejl i ærmerne. Jeg måtte løbe til nærmeste skrædder for at få den rettet. Det var et dejligt stof, men fejlene sørgede for mig. Dette er et stort nej-nej.

   2017/11/26 20:30:44
  JoyAnn
  Jeg dropper ved at sige tak for min smukke ordre. Jeg forventede ikke et fremragende stykke på grund af dets billige pris. Dette er nok den første kjole jeg købte med en meget billig pris, men fyldt med smukke detaljer. Tak!

Skriv en anmeldelse til Trumpet/ Havfrue Satin Gulvlængde Nemt-af-skulderen Mother Of The Bride Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *