Varer:05/18-05/25
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. Trumpet / Havfrue Øse Gulvlængde Sweep Train Halv-ærmet Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Trumpet / Havfrue Øse Gulvlængde Sweep Train Halv-ærmet Satin Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Trumpet / Havfrue
Halsudskæring:Øse
Hemline/Train:Gulvlængde, Sweep Train
Ærmelængde:Halv-ærmet
Forskønnelse:Blonde, Skærfer / Bånd
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Champagne (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

    2017/11/24 13:56:05
  Malin
  Jeg elsker, elsker, elsker Bridesire !!! Jeg er en stor online shopper, jeg forsøger altid at finde de bedste tilbud, og det er absolut tops på min liste nu! Jeg laver mange begivenheder, hvor jeg skal klæde mig og betale hundreder af dollars pr. Kjole bliver hurtigere, jeg har to kjoler i dag til prisen for det, jeg normalt bruger på en! Score! Jeg er overbevist om, at de passer også, fordi de har et stort dimensioneringsdiagram, og jeg sammenlignede bare mine personlige målinger, så jeg er ikke særlig bekymret over det overhovedet. Jeg elsker hvor mange forskellige længder, stilarter og farver de har også! De har også super søde tilbehør, som jeg har en følelse vil komme hjem på min næste store ordre også lol! Jeg er virkelig spændt på at få min forsendelse og flaunt mine mode! Ingen andre vil få mit udseende, hvilket gør mig glad! Godt shopping folk, du vil nemt bruge en time på at gennemse alle disse søde kjoler!
    2018/03/28 00:10:16
  Debbie
  Min søster købte en rød cocktailkjole fra dig for en uge siden, og hun havde den tilpasset. Vi kan ikke læse politikken, at tilpassede ordrer kan tage flere dage, men jeg synes også, at dine medarbejdere også skulle have fortalt os. Nå, hun bragte en ny bare for at have noget at bære under festen. Selvom kjole var smuk, tror jeg, at din repræsentant skal informere kunderne om firmaets regler, før de hænger sammen.
    2018/04/01 16:26:05
  Debbie
  Min ven kunne ikke bestille en brudekjole i god tid. Han besøgte dette websted for og lavede en ordre. Selskabets medarbejdere gjorde en indsats og fik ham den bedste kjole inden for få uger før bryllupsdagen. Omkostningerne var overskuelige, og tjenesten var behageligt. Jeg anerkender de bedste tilbud, der tilbydes af virksomheden. Fra erfaring manglede han ord til at takke virksomheden selv gennem webstedet anmeldelser det var svært. Bryllupsdagen var fremragende. Jeg anbefaler gode anmeldelser til virksomheden for de tjenester, det tilbyder til kunderne.

Skriv en anmeldelse til Trumpet / Havfrue Øse Gulvlængde Sweep Train Halv-ærmet Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *