Varer:06/22-06/29
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
 8.  > 
 9. Trumpet / Havfrue En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Trumpet / Havfrue En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Trumpet / Havfrue
Halsudskæring:En Skulder
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Pallietter, Sikning, Krystal-detaljer
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Blå (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

    2018/01/16 21:34:53
  jessica
  Det var for fem måneder siden siden jeg sidst købte en kjole fra Bridesire, og jeg må sige, at jeg var meget tilfreds med deres service og produkt. De havde vist stor kundeservice og kjole var også smuk. Jeg købte en kjole til min unge pige i sidste måned, og jeg var stadig imponeret over deres upåklagelig service. Jeg vil aldrig lede efter andre online-websteder end Bridesire, det er sikkert.
    2018/01/21 11:31:33
  izeta
  For to måneder siden bestilte jeg nogle udskriftsmønstret skiftkjole til foråret, og jeg kunne godt lide, hvad jeg så. Disse kjoler er lige rigtige for min kropstype, og designene på disse kjoler var ungdommelige, men ikke så barnlige udseende. Jeg bestilte også nogle kilesko og de tilbød dem i størrelse 10, en størrelse, der er svært for mig at finde på de fleste skoforretninger. Dette er en af ​​de bedste steder, jeg har set til forår og sommer tøj, og jeg har allerede anbefalet dit websted til venner. Jeg er i øjeblikket shopping for bryllup favoriserer for en fætter bryllup og favoriserer på dit websted ser godt ud! Mine favoritter er elefantharpikskortholdere, bambushandfløjter, fuglebakkersaltskakere og rustfrit stål manicure kit. Der er en sofistikerede ting på Bridesires hjemmeside, og det er derfor, det er blevet et af mine foretrukne steder at shoppe i disse dage.
    2018/01/27 22:25:50
  Celina
  Bridesire er den bedste butik til at shoppe din brudekjole. Jeg bestilte min brudekjole seks måneder tidligere, og jeg var imponeret over forsendelsen. Det ankom tidligere end forventet, og det var af bedste kvalitet. Før levering var vi alle bekymrede på grund af nogle af de dårlige vurderinger, det havde, men vi håbede på det bedste. Vi elskede kundeservice teamet mere fordi de virkelig hjalp os med at få den kjole, jeg ønskede, og de var tålmodige nok, da jeg tog tid til at vælge den bedste kjole til mit bryllup. Min kjole passer mig så godt, at jeg aldrig skulle returnere det eller gøre nogen tilpasning, da det var perfekt. Jeg ville ikke have noget imod at fortælle mine venner at komme og handle med dig for deres kjole. Jeg var meget imponeret, fortsæt med at gøre din virksomhed på den måde.

Skriv en anmeldelse til Trumpet / Havfrue En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *