1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Te-længde
Når du vil have det kort og elegant, bør kjole Te-længde være dit indlysende valg. Disse kjoler er meget velegnede til afslappede have bryllupper.
Visning 1 til 22 (af 22 produkter)

1  

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  

 Gå til 

Te-længde kjoler - tips og tricks

Kort kjoler- når de kan bæres?

Om brudekjoler bæres lang eller kort, er helt sikkert et spørgsmål om smag og personlige stil. Men præcist hvornår kan være korte kjoler slid? Det spørgsmål, der så opstår, er, hvor kort en kjole "kan" være generel. Selvfølgelig kan den kommende brud også trække på en kort kjole, som endet- som over knæet for at være smart og elegant, men kjoler vise sig, slutter om kalv længde. Disse kjoler er meget godt, hvis du ønsker at gifte sig, for eksempel i en varm måned ligesom juli eller august. Samtidig bruden viser stil med en kalv-længde kjole, fordi en for kort kjole også kan handle hurtigt provokerende. Hertil kommer, en kalv-længde kjole ved så kan stort set enhver type kvinde bæres, uanset om det er bygget meget slank eller krumme. Selv bredere lår og hofter er meget gode skuespil rundt med en kalv-længde kjole og understrege fordelene ved den kvindelige silhuet. Med en kalv-længde kjole og høje kvinder kan ikke gå galt, samt små kvinder, du er nødt til at være opmærksom kun til de matchende tilbehør.

Hvilket tilbehør passer en kalv-længde kjole?

Før bruden gør tanker om den matchende smykker, der kunne passe en kjole, især sko i forgrunden. Skoene skal ikke kun farve, men også stilistisk matche den kjole, så helhedsindtrykket er korrekt. Således er det vigtigt med disse kjoler længde til at indstille temmelig høje sko. Mindre kvinder handle med flade sko ellers meget "oprevet" og mindre end de allerede er. Derfor bør bruden berolige setzen- på høje sko, dette er endnu med store brude ikke noget problem, men strækker benet og skaber en tilsyneladende endeløs silhuet. For andet tilbehør, såsom smykker eller en pung, bør man holde sig til de regler, der gælder i lange Klæder: så den smykke afhænger hovedsageligt af stil og farven på kjolen. For at tilpasse sig et offwhite eller æggeskal-farvet kjole meget gode perleøreringe og matchende halskæde. Er snittet, for eksempel med en top sats dæksler eller high-lukket, hvilket gør en perlerække især god. Hvis snittet, men til stede, kan du vælge en lidt hængende kæde. Så også knyttet til en off-white tone udmærket gylden eller bronze smykker, mens hvid sølv smykker blander godt med en "rigtig". Så her er ingen brøler, er det værd at investere direkte i en matchende smykker sæt og tage råd i overensstemmelse hermed. En anden blikfang på den smukkeste dag i livet af bruden kan også være blomster i håret. Det skal igen være baseret på farve tøj, men også hårfarve og teint. I bedste fald kan bruden flette nogle blomster i håret eller har fast, som kan ses fra den brudebuket. Den brudebuket passer normalt kjole, sko og tøj af gommen.