1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Sort
Hvis du vil komme ind i en begivenhed med en traditionel kjole med et strejf for at være sexet, så gå til sorte kjoler ved denne lejlighed.
Visning 1 til 36 (af 46 produkter)

1  2

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2

 Gå til 

Sorte kjoler: Den fashionable all-rounder

Allerede sagde Coco Chanel i sin notat til Vogue, at over tid vil sorte kjoler blive et beklædningsgenstand, som enhver kvinde kan og vil bære med smag. Hun burde være helt rigtig. Hidtil er sorte aftenkjoler den absolutte klassiker af mode og kan derfor findes i alle kvinders garderobe. Lang eller kort, smal eller bred: Den har revolutioneret mode og er ikke uden grund så populær. Sorte kjoler fås i mange forskellige stilarter, stilarter og prisklasser. De kan kombineres med stort set noget og er derfor den absolutte favorit hos mange kvinder.

Sorte kjoler revolutionerer mode

Næsten hver kvinde har mindst en i hendes garderobe: sorte kjoler! Ikke underligt, for det er altid værd at investere. Farven er vidunderligt ukompliceret, passer til enhver lejlighed og kan frit kombineres og styles som ønsket. Coco Chanel opfandt den sorte kjole allerede i 1920'erne. I mode-OL gjorde den sorte kjole det gennem mange forestillinger som Audrey Hepburn eller Marylin Monroe. I mellemtiden er der den sorte kjole i forskellige former, udskæringer og varianter. Ikke desto mindre er det stadig en af klassikerne i modeverdenen i dag. Uanset om det er en elegant middag eller til meget specielle lejligheder: Den sorte klæde kan kombineres perfekt til en række lejligheder og er derfor meget ukompliceret. Når den er købt, vil den forblive i skabet i meget lang tid, fordi den kan kombineres igen til en række lejligheder.

Hvordan kan du lave sorte kjoler?

Sort kjoler ved stort set, hvordan mode virker. Mindre er endda med disse klassikere mere. Sorte kjole er karakteriseret ved deres minimalistiske karakter og styrer alle øjne altid på det væsentlige. Af den grund inviterer sorte kjoler til mange tilbehør, hvilket kan være - i afhængighed af lejligheden - iøjnefaldende. Statement halskæder eller øreringe i kombination med en sort klæde giver et særdeles vellykket udseende. Selv et stort par solbriller sætter den sorte kjole perfekt i scene. Ud over tilbehørene kan stylingen selv også være dekorativ og iøjnefaldende. De forskellige teksturer og nedskæringer viser, hvordan udskiftelig den sorte kjole er. Så der er korte modeller som cocktail kjoler og case kjoler, som giver udsigten til pumper og ben fri. Hvis valget er for en kort kjole, bør kjole lukkes øverst. Men sorte kjoler kan også udstyres med paljetter, fliser eller udskæringer, hvilket giver dem en meget ekstravagant touch. På den måde bliver den sorte klæde straks en iøjnefaldende. Passende tilbehør som iøjnefaldende høje hæle eller grove bikerjakker giver en moderne og afslappet stil. På grund af sin enkelhed kan den sorte kjole altid kombineres forskelligt.