Hjemmeside >  Selskabskjoler
Visning 1 til 24 (af 376 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Ærmeløs Blonde Strækbart Satin Kjole

  Jeg havde brug for en kjole til mit bryllup og faktisk skuffede Bridesire ikke. Kjolen blev lavet ved hjælp af kvalitetsstoffer kombineret med pletfri søm. Mine størrelser var vanskelige at finde, men da jeg tog mine målinger og sendte dem, fik jeg den nøjagtige kjole, jeg ledte efter. Min kjole var velegnet og meget elegant. Dette fik mig til selv at lægge en ordre til min brudepiges kjoler, og resultaterne var også opmuntrende. Mine brudepiger kjoler var perfekt passende og med matchende farver. Deres kundeservice personale er også meget venlige og hjælpsomme. Shopping var således meget let, og de var også hurtige i at levere pakken. Bridesire har virkelig gjort mit bryllup til en sand drøm bryllup, som nogen ville elske at have. Elegance og stilfulde brudepiger kjole gjorde gæsterne i ærefrygt. Jeg kan ikke anbefale noget andet sted bortset fra Bridesire.

  Klient: stacy Dato:05-09-2017

 2. A-linje En Skulder Knælængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Hej gutter, jeg vil gerne takke for dine pålidelige tjenester, når det kommer til at imødekomme dine kunders behov. Lige for nylig var jeg lidt forvirret på min high school graduation, hvor jeg ville finde den ideelle kjole, der passer til mine behov. Min kusine anbefalede at jeg prøvede Bridesire, og det har været langt en af ??de bedste oplevelser i mit liv. Klæden blev skræddersyet til mine behov, og de var også støttende nok til at give mig rådgivningstjenester. Tak, gutter og jeg kommer snart tilbage til en brudekjole.

  Klient: Jamie Dato:10-09-2017

 3. A-linje En Skulder Assymetrisk Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg bestilte en promo kjole fra Bridesire gennem deres online site. Jeg ønskede en veludstyret og smigrende kjole. Jeg bad om et langt og slidt tøj. Kundesupporten anmodede om, at jeg sendte en e-mailbeskrivelse og billeder af typen af ??kjole. Efter en uges uge fik jeg et opkald til levering af min kjole. Det var den rigtige promo kjole. Jeg var forpligtet til at give en positiv anmeldelse på selskabets hjemmeside.

  Klient: Dawan Dato:15-09-2017

 4. Kappe/ Column Charmeuse Assymetrisk Halterneck Bridesmaid/ Wedding Party Kjole

  Jeg havde bestilt min brudekjole brugerdefineret fra en lokal designer. Kjolen viste sig faktisk ikke at være det, jeg havde forventet. Jeg tror ikke, at designeren så mit syn. Jeg måtte betale for kjole, men jeg ønskede noget, jeg faktisk ville føle mig godt tilpas. Jeg kiggede online på Bridesire og fandt noget meget mere stilfuldt og form flatterende.

  Klient: Sogol Dato:20-09-2017

 5. Kappe/Kolonne Stropper Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Paillete Kjole

  Jeg er helt tilfreds med niveauet af kvalitet og excellence i kundeservice, jeg modtog fra Bridesire. Hvis du leder efter en fremragende, troværdig online bryllupsbutik, der ikke kun sælger kjoler, men også tilbehør og sko, så kig ikke længere end Bridesire. Hvad der skete, var, at jeg var i desperat behov for rimeligt prissat brudekjole. Jeg skal være ærlig her, jeg er ikke en til at bruge en stor mængde på tøj, så brug for noget, der ville være stilfuldt, passer godt og være til en god pris. Efter at have lavet nogle online-søgninger, fandt jeg Bridesire og kunne godt lide, hvad jeg så. Webstedet er bygget for nemheds skyld. Du har nem adgang til kjoler efter stil, type, pris og størrelse. De sælger også specielle anledninger kjoler, mode kjoler, tilbehør og modtagelse favoriserer, åh og lad os ikke glemme skoene! Ved hjælp af deres raffinerede søgning fandt jeg præcis, hvad jeg havde brug for, en gulvlængde satin brudekjole med 1/2 ærmer. Deres bestillingsproces er ret simpel, og deres repræsentanter er deres til at hjælpe dig, hvis du har brug for at snakke lidt om din beslutning. Alt dette resulterede i en kjole med den perfekte pasform, og det ser helt underligt ud på mig! Meget glad og så begejstret for at få noget så smukt til en god pris!!

  Klient: ALFRED Dato:25-09-2017

Dagens Bedste Tilbud