Hjemmeside >  Selskabskjoler
Visning 1 til 24 (af 272 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Kort Ærme Satin Kjole

  Jeg ville have en kjole til en fest, jeg blev inviteret til, fordi jeg ønskede at se sexet ud for denne crush af mig, som ville være til stede. På Bridesire fandt jeg et ton kjole at vælge imellem, og de så alle fantastiske ud. Plukker den perfekte kjole var let og sikkert for første gang, min forkærlighed bemærkede mig. Intet andet end roser fra mig.

  Klient: Rahmatulla Dato:18-11-2017

 2. A-linje Chiffon Sweep/ Brush Train V-hals Aften kjole

  Jeg var ikke sikker på, om det var den rigtige tid for mig at blive gift, indtil jeg modtog min brudekjole fra Bridesire. I det øjeblik jeg kiggede på det, forsvandt alle tidligere tvivl simpelthen. Mit bryllup var stort tak til jer. Jeg vil anbefale dig til alle mine venner, der har brug for kjoler.

  Klient: Susan Dato:24-11-2017

 3. Trumpet / Havfrue Taft Gulvlængde En Skulder Mother Of The Bride Kjole

  Jeg har altid elsket kjoler, så da min kollega fortalte mig, hvordan Bridesire har en enorm samling af søde kjoler, måtte jeg bare prøve det selv. Jeg forventede ikke at finde sådanne fantastiske kjoler online og jeg var chokeret. Jeg planlagde ikke at købe nogen kjole den aften, men jeg fandt mig selv at købe flere. Jeg vil helt sikkert gøre Bridesire til min ultimative butik for alle mine kjolebehov.

  Klient: Joni Dato:30-11-2017

 4. A-linje Knælængde Stropper Tyl Chiffon brudepigekjole

  Blandt mine venner kan jeg forlegenhed sige, at jeg var den værste klædt. Min ven organiserede en high-end cocktail event og insisterede på, at jeg var nødt til at se den del. Jeg elsker hende helt for at introducere mig til Bridesire. Jeg kan trygt sige, at hvis der var præmier for den bedste klædt på min arbejdsplads eller i mine sociale kredse, ville jeg stolt gå væk med guldprisen.

  Klient: Alissha Dato:06-12-2017

 5. Kappe/Kolonne Nemt-af-skulderen Ankel-længde Kort Ærme Chiffon Kjole

  At være en enkelt far er til tider meget stressende, og når det var tid til prom, ville jeg ikke skuffe min datter. Jeg ville have hende at se smukke og værne om øjeblikket, så jeg gik til Bridesire for at få den perfekte promkjole. Jeg var så glad for at se, hvor spændt og smuk hun så i den kjole, da prom ankom. Tak, Bridesire

  Klient: Susanne Dato:12-12-2017

Dagens Bedste Tilbud