Hjemmeside >  Selskabskjoler
Visning 1 til 24 (af 168 produkter)

1  234567

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/ Column Charmeuse Assymetrisk Halterneck Bridesmaid/ Wedding Party Kjole

  Jeg havde bestilt min brudekjole brugerdefineret fra en lokal designer. Kjolen viste sig faktisk ikke at være det, jeg havde forventet. Jeg tror ikke, at designeren så mit syn. Jeg måtte betale for kjole, men jeg ønskede noget, jeg faktisk ville føle mig godt tilpas. Jeg kiggede online på Bridesire og fandt noget meget mere stilfuldt og form flatterende.

  Klient: Sogol Dato:20-09-2017

 2. Kappe/Kolonne Stropper Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Paillete Kjole

  Jeg er helt tilfreds med niveauet af kvalitet og excellence i kundeservice, jeg modtog fra Bridesire. Hvis du leder efter en fremragende, troværdig online bryllupsbutik, der ikke kun sælger kjoler, men også tilbehør og sko, så kig ikke længere end Bridesire. Hvad der skete, var, at jeg var i desperat behov for rimeligt prissat brudekjole. Jeg skal være ærlig her, jeg er ikke en til at bruge en stor mængde på tøj, så brug for noget, der ville være stilfuldt, passer godt og være til en god pris. Efter at have lavet nogle online-søgninger, fandt jeg Bridesire og kunne godt lide, hvad jeg så. Webstedet er bygget for nemheds skyld. Du har nem adgang til kjoler efter stil, type, pris og størrelse. De sælger også specielle anledninger kjoler, mode kjoler, tilbehør og modtagelse favoriserer, åh og lad os ikke glemme skoene! Ved hjælp af deres raffinerede søgning fandt jeg præcis, hvad jeg havde brug for, en gulvlængde satin brudekjole med 1/2 ærmer. Deres bestillingsproces er ret simpel, og deres repræsentanter er deres til at hjælpe dig, hvis du har brug for at snakke lidt om din beslutning. Alt dette resulterede i en kjole med den perfekte pasform, og det ser helt underligt ud på mig! Meget glad og så begejstret for at få noget så smukt til en god pris!!

  Klient: ALFRED Dato:25-09-2017

 3. Kappe/ Column Kort/ Mini Satin Stropløs Cocktail Kjole inspired by Anne Hathaway

  At finde en kjole, der faktisk passer til min krop korrekt, er virkelig svært. Jeg er nødt til at shoppe for evigt for at finde noget, der virker. Med Bridesire fik jeg en perfekt tilpasning, og alt fungerede faktisk for mig!

  Klient: Alexandra Dato:01-10-2017

 4. A-linje Kæreste Kapel Tog Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg elskede at spare penge på leverancerne og returnerer med Bridesire! Det er virkelig ikke noget, du kan komme overalt, fordi jeg kiggede. Jeg kunne faktisk bruge flere penge på en pænere kjole.

  Klient: Iwona Dato:07-10-2017

 5. Balkjole Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Taft Kjole

  Min ældre søster besluttede at elope i sidste øjeblik, men hun ønskede mig der som tilskuer! Jeg havde brug for en kjole med det samme, og jeg forsøgte at bestille en fra Bridesire. Det virkede faktisk! Det kom til tiden.

  Klient: VITA Dato:13-10-2017

Dagens Bedste Tilbud