Hjemmeside >  Selskabskjoler
Visning 1 til 24 (af 1348 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Stropper Knælængde Ærmeløs Satin Tyl Kjole

  Jeg fik min levering til tiden med Bridesire, hvilket var fantastisk, da det var om sidste minut en dag før prom. Jeg ville have været fast kører til et stormagasin ellers! Jeg er stadig så lettet over, at det faktisk har funkt ud.

  Klient: Lisa Dato:18-12-2017

 2. Kappe/Kolonne Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Taft Kjole

  Det er svært for mig at finde tøj, der ser lige ud på mig, og jeg kunne virkelig finde et stort udvalg af gode ting på Bridesire. Jeg anbefaler denne butik til min kollega super petite damer!

  Klient: Sharon Dato:24-12-2017

 3. Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde Stropper Aften kjole

  Det var min første gang at lave en online ordre, så jeg var virkelig bekymret for, hvad der var resultatet. Denne tanke fik mig til at sove mindre, da jeg ventede ivrig efter at pakken skulle ankomme. Da jeg åbnede det, var jeg mere end overrasket over at finde ud af, at det var fremragende, den farve jeg havde bestilt. Iført det var min bedste aktivitet den dag. Alle omkring holdt mig supplerende til den dejlige kjole. Jeg ville ikke tænke to gange når jeg bestiller fra Bridesire.

  Klient: Sidney Dato:30-12-2017

 4. Trumpet / Havfrue Chiffon Assymetrisk Kæreste Aften kjole

  Jeg havde lavet mange runder i de lokale butikker, der forsøger at lede efter en brudekjole. Mange af dem var skuffende, da min størrelse ikke var tilgængelig. Jeg besluttede at gå online og søge en løsning. Jeg bestilte fra Bridesire, og bad hårdt for at den skulle komme til at klare mine målinger. Heldigvis var levering fantastisk, kjole var af størrelse og kvaliteten var stor. Snart vil jeg bestille en anden kjole til en fest!

  Klient: Lola Dato:05-01-2018

 5. A-linje Satin Knælængde Kvadrat brudepigekjole

  Jeg er altid tvivlsom om at bestille ting online. Men efter at være blevet overtalet af min søster, placerer jeg en ordre til en aftenkjole. Kjole ankom før tiden og skræddersyet var perfekt, ikke at glemme kvaliteten. Da jeg endelig havde det i weekenden, var jeg træt af at blive fortalt, hvor smuk jeg var i den. Absolut Bridesire har vendt mig til min favorit kjole shopping site!

  Klient: Philippe Dato:11-01-2018

Dagens Bedste Tilbud