1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Rygløs
Kjoler rygløs er sexet og mest velegnet til sommer eller strand bryllupper, da de ser sexet ud og er behagelige at bære. Find dine kjoler Rygløs hos Bridesire til uovertrufne priser. Glem ikke at drage fordel af vores gratis tilpassede dimensionering mulighed for at garantere perfekte passer.
Visning 1 til 22 (af 22 produkter)

1  

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  

 Gå til 

Rygløse kjoler er elegante og sexede samtidig

På hendes bryllupsdag vil hver kvinde være sensuel, feminin og simpelthen den smukkeste. Med rygløse brude kjoler er en meget god mulighed, fordi dette look kombinerer frisk elegance med feminin sensualitet som ingen anden. Udseendet på bagsiden kan understreges perfekt med forskellige nakke eller attraktive udskæringer.

Elegant og sexet på samme tid

Når brudekjoler skal se sexet ud, er der næppe en vej rundt om en backless model. Hvis en model vælges, for eksempel er fronten lavet højhalset, hvilket giver hele grebet et mysterium. Hvem sætter på en grafisk top, kan også gøre halsen meget variabel. Således bruder, der ønsker at vise lidt mere decollete, såvel som dem, der ikke ønsker at præsentere meget, godt rådgivet. Selv dem, der har brug for en lidt større bh-cup størrelse, kan vælge en backless kjole. Der er tilsvarende bh'er, der enten limes eller bæres af bandeau. Måske er modellen faktisk arbejdet, så enhver bærer af undertøjet, som ikke skal være sort på denne dag, men snarere beige eller hudfarver, er ikke synlig. Sofistikerede udskæringer på bagsiden er den perfekte løsning her og gør rygløse kjoler mere berolige og feminine.

Kjolernes farver er varierede

Selv om den klassiske farve til bruden stadig er hvid, er mange andre farvefacetter blevet moderne. Meget flatterende og alligevel traditionelle er en delikat cremetone, som ellers fungerer meget godt til en let garvet hud. I en backless fungeret model skal bruden også huske på, at hendes ryg er velplejet, frækkefri og har en blød tonetone. Dette fremhæver det strålende udseende på denne vigtige dag for at starte et gift liv, og gør hver kvinde på bryllupalteret ser godt ud.

Fleksibilitet er også påkrævet for længden

Adskilligt drømmer mange kvinder om kjoler, som smigrer figuren. Selvfølgelig er der modeller, der arbejder gulv eller endda med et tog. I dette spørgsmål kan hver brud dygtigt og i overensstemmelse med deres stil ideer i scene. Også havfrue stil kjoler er meget populære og kan bæres meget backless. Det er imidlertid klart, at bare sådanne modeller er egnede til at præsentere en smuk ryg. Ved et bryllup er der utallige situationer, hvor bruden kan ses bagfra. Derfor er det fornuftigt, at der her er taget hensyn til, at en mulig snøring af kjole ikke er for stram. Under ingen omstændigheder bør båndet strammes for stramt, ellers vil det skære ind i kødet, hvilket slet ikke betyder noget om bar hud. En løst lægget bolle, som endda kan være dekoreret med delikate blomster, ser ikke kun godt ud, men passer også perfekt til lejligheden.