1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 201 til 225 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Pristilbudene var så utrolige. Jeg fik en enorm rabat for at henvise til en ven, og jeg vil bestemt fortsætte med at henvise mine venner, og spillet er på, venner.
    Dato tilføjet: 27-08-2019
    ID: 1599
    Ved: Umaporn


  • Beskrivelse: Leveringen var virkelig hurtig uden forsinkelser. Jeg havde ikke engang opkald for at minde dem, fordi pakken ankom forud for tidsplanen til min behagelige overraskelse.
    Dato tilføjet: 27-08-2019
    ID: 1601
    Ved: Nancy


  • Beskrivelse: Vi handlede i bulk som en gruppe, da vi ønskede at få det gjort på en eftermiddag, og vi fik rabat. Det blev simpelthen udvidet til os. Vi går bestemt tilbage til mere.
    Dato tilføjet: 27-08-2019
    ID: 1602
    Ved: Jürgen


  • Beskrivelse: 3D-fotos er fantastiske. Jeg var i stand til at se kjolen fra alle vinkler, og billederne er også i høj opløsning, og kjolen var præcis, hvad jeg så online.
    Dato tilføjet: 26-08-2019
    ID: 1598
    Ved: Mary


  • Beskrivelse: Trods at have købt denne kjole online med en masse tøven, er jeg så glad for, at jeg gjorde det. Jeg elsker den livlige farve, og det er en ægte stunner
    Dato tilføjet: 26-08-2019
    ID: 1595
    Ved: Alejandra


  • Beskrivelse: Kjolekollektionen er fantastisk. Jeg fandt så mange gode stykker, at jeg næppe kunne vælge. Jeg var nødt til at købe to i stedet for en, da kjoler var for dejlige til at vælge den ene over den anden.
    Dato tilføjet: 26-08-2019
    ID: 1596
    Ved: monique


  • Beskrivelse: Vi elskede skærmen; Du kan nemt se, hvad du vil, uden at skulle gennem hundreder af sider. Det er en af ​​de nemmeste butikker at shoppe online.
    Dato tilføjet: 26-08-2019
    ID: 1597
    Ved: Esperanza


  • Beskrivelse: Jeg elsker kjolen, fordi materialet ikke ser igennem, og dets design er en head-turner. Jeg vil gerne takke Bridesire for at få min pige til at ligne den prinsesse, hun er.
    Dato tilføjet: 25-08-2019
    ID: 1594
    Ved: Nicole


  • Beskrivelse: Farven er nøjagtigt hvad jeg havde set online. Det eneste, jeg måtte gøre, var at justere busteområdet. Men jeg er forelsket i prom kjole til din datter.
    Dato tilføjet: 25-08-2019
    ID: 1592
    Ved: is


  • Beskrivelse: Kjolen er absolut smuk og lys nok til at lade min datter bevæge sig rundt. Vi kan bare ikke vente til prom-aftenen er her. Tak Bridesire for denne fantastiske kjole.
    Dato tilføjet: 25-08-2019
    ID: 1591
    Ved: carla


  • Beskrivelse: Vi modtog kjolen for et par timer siden; min datter er ophidset. Vi er tilfredse med kjolens farve, pasform og kvalitet. Tak, Bridesire, for dine fantastiske tjenester.
    Dato tilføjet: 25-08-2019
    ID: 1593
    Ved: Jennifer


  • Beskrivelse: Prisen på denne kjole er lomme-venlig. Men jeg indså, at Bridesire har en kjole til alle; deres priser varierer. De unikke stilarter er perfekte til forskellige begivenheder, inklusive prom.
    Dato tilføjet: 24-08-2019
    ID: 1589
    Ved: Ida


  • Beskrivelse: Da jeg indså, at jeg skulle udveksle størrelsen på min datters kjole, troede jeg, det var en op ad bakke. Butikken var imidlertid yderst hjælpsom. Jeg fik min nye kjole synd tre dage. Tak mange fyre.
    Dato tilføjet: 24-08-2019
    ID: 1587
    Ved: Gloria


  • Beskrivelse: Bridesire er en af ​​de bedste forhandlere af prom-kjoler. Jeg var glad for at købe kjolen og andet tilbehør under ét tag.
    Dato tilføjet: 24-08-2019
    ID: 1588
    Ved: Silja


  • Beskrivelse: Jeg modtog min kjole hurtigere end forventet. Jeg anbefaler denne online forhandler, for bortset fra rettidig levering er kvaliteten af ​​kjoler førsteklasses.
    Dato tilføjet: 24-08-2019
    ID: 1590
    Ved: Dorthey J


  • Beskrivelse: Min smukke kjole tog fire dage at ankomme. Emballagen var fremragende, og kjolen var rynkefri. Tak Bridesire for fantastiske tjenester og kvalitetsprodukter.
    Dato tilføjet: 23-08-2019
    ID: 1585
    Ved: jeannine


  • Beskrivelse: Ser jeg på de fotos, min datter tog med sine venner, ved jeg, at hendes kjole var det bedste valg. Jeg kan udtrykke tak til Bridesire nok.
    Dato tilføjet: 23-08-2019
    ID: 1583
    Ved: ann


  • Beskrivelse: Jeg er skuffet; kjolen passer godt, og den er smuk. Hvad mere ville jeg anmode om? Materialet er af høj kvalitet, og pynterne er ikke faldet af.
    Dato tilføjet: 23-08-2019
    ID: 1586
    Ved: Laura


  • Beskrivelse: Det var første gang, jeg købte fra Bridesire, og det glæder mig. Kundeservicen sikrede, at jeg blev hjulpet, og alle spørgsmål blev besvaret. Jeg er bestemt tilbage til at købe flere kjoler.
    Dato tilføjet: 23-08-2019
    ID: 1584
    Ved: Marianne


  • Beskrivelse: Da min barnebarn fortalte mig, at hun ville købe sin kjole online, vidste jeg ikke, at det ville vise sig så godt. Jeg er meget tilfreds med Bridesire; tak for at have givet min barnebarn den bedste kjole, hun nogensinde har valgt uden min indblanding.
    Dato tilføjet: 22-08-2019
    ID: 1581
    Ved: Dana


  • Beskrivelse: Min datter var ophidset, og hun så fantastisk ud i kjolen. Hun har aldrig modtaget så mange komplimenter som hun under sit festfest.
    Dato tilføjet: 22-08-2019
    ID: 1580
    Ved: yurisely


  • Beskrivelse: Min datter havde søgt efter en bestemt kjole, jeg vidste ikke hvad det var, før vi fandt her. Hun fik det fire dage før hendes begivenhed og passede perfekt.
    Dato tilføjet: 22-08-2019
    ID: 1582
    Ved: veerle


  • Beskrivelse: Jeg troede aldrig, at jeg ville se så flot ud under vores prom-aften. Andre piger har altid antaget, at jeg ikke vidste meget om mode, men jeg vælger kjolen, og min mor bestilte og alle sammen. Jeg kan ikke vente med at shoppe i denne butik med min mor igen.
    Dato tilføjet: 22-08-2019
    ID: 1579
    Ved: Kirsten


  • Beskrivelse: Butikens repræsentative team var høflige. De reagerede venligt, da vi kontaktede dem, hvad mere de klæder sig til, nåede os til tiden. Det er her jeg skal shoppe næste år til min anden datters promnat.
    Dato tilføjet: 21-08-2019
    ID: 1578
    Ved: JOYCE


  • Beskrivelse: Jeg ledte efter en perfekt kjole inden for kort tid Bridesire havde kjolen, og de sendte den hurtigt. Selvom jeg skulle få nogle ændringer, kostede det ikke meget, men kjolen var beskeden.
    Dato tilføjet: 21-08-2019
    ID: 1576
    Ved: fleur

Visning 201 til 225 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next