1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 201 til 225 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next  

  • Beskrivelse: Mest imponeret over dette websted, det er så let at bruge, aftenkjolen var af høj kvalitet til en fantastisk pris. Undgå dyre butikker og se først på dette sted for en kjole.
    Dato tilføjet: 24-03-2020
    ID: 3412
    Ved: Drachenberg


  • Beskrivelse: Skal efterlade en kommentar om kjolen, jeg har medbragt fra dette firma, det var simpelthen fantastisk, og det efterlod mig begejstret med kvaliteten og bedøvet over, hvad det var.
    Dato tilføjet: 24-03-2020
    ID: 3409
    Ved: Martin


  • Beskrivelse: Dette websted gør det enkelt at købe den kjole, du ønsker, og sende den til dig inden den tid, du har brug for den. Har indbragt parti og formelle kjoler indtil videre, imponeret over kvaliteten, sorten og priserne. Dette firma bryder sig, og du kan fortælle, hvor glat kunderejsen er.
    Dato tilføjet: 24-03-2020
    ID: 3408
    Ved: Natalia


  • Beskrivelse: Bragte min brudekjole fra dit firma, det ser godt ud, og jeg kan ikke vente med at bære den og wow min fremtidige mand og alle vores gæster denne sommer.
    Dato tilføjet: 24-03-2020
    ID: 3411
    Ved: Yvonne


  • Beskrivelse: Nogle websteder sælger dig billige tøj, der er lave på kvaliteten. Denne gør det ikke, en kjole koster mindre, men kvaliteten er fremragende. Spar tid og kræfter, brug altid dette firma til at købe kjoler, du vil blive imponeret.
    Dato tilføjet: 23-03-2020
    ID: 3402
    Ved: Carlotta


  • Beskrivelse: Har du en seriøst forbløffende kjole til en bemærkelsesværdig pris, gør dig selv en stor tjeneste og søg på deres hjemmeside, du vil elske den lige så meget som jeg.
    Dato tilføjet: 23-03-2020
    ID: 3407
    Ved: emine


  • Beskrivelse: Den kjole, jeg fik fra dette sted, var virkelig flot og til en god pris. Jeg valgte den bestemt kjole fra et godt udvalg af designs og stilarter. Det er et produkt af høj kvalitet, og jeg er virkelig tilfreds med det.
    Dato tilføjet: 23-03-2020
    ID: 3406
    Ved: Michaela


  • Beskrivelse: Jeg var skeptisk, da en ven fortalte mig om dette firma. Det var ubegrundet, da kjoler, de sælger, er fantastiske og overraskende lave i pris. Se først her, og forbered dig på at blive imponeret.
    Dato tilføjet: 23-03-2020
    ID: 3405
    Ved: Diane


  • Beskrivelse: Brugt en brudekjole og var et forholdsvis stramt budget, fandt dette firma og var så imponeret. Kjolen var perfekt, og prisen var lav. Du vil blive imponeret over den brede vifte af smukke kjoler, de sælger.
    Dato tilføjet: 23-03-2020
    ID: 3404
    Ved: antionette


  • Beskrivelse: Jeg ville ønske, at jeg havde fundet dette firma før, det trækker besværet med at købe en kjole. Det var faktisk det sjoveste, jeg har købt tøj i år, hvor jeg første gang kom med en kjole. Det passede rigtigt efter min størrelse, og det fik mig masser af komplimenter og til en overkommelig pris.
    Dato tilføjet: 23-03-2020
    ID: 3401
    Ved: Kristie


  • Beskrivelse: Har været på udkig efter en kjole uden særlig succes, indtil jeg fandt dette firma online. Synes godt om den tilgængelige sort og besluttede den bedste til at være en prom kjole. Det så smukt ud og passede i størrelse.
    Dato tilføjet: 23-03-2020
    ID: 3403
    Ved: CYNTHIA


  • Beskrivelse: Hentet en vidunderlig prom kjole med et køb prismærke, dette sted er det første sted at søge efter kvalitet kjoler til lave priser. Leveringen er hurtig, og kundeservicestøtten er enestående.
    Dato tilføjet: 22-03-2020
    ID: 3400
    Ved: svetlana


  • Beskrivelse: For nylig kom på dette websted, og det er en glæde at søge efter kjoler på det. Bragte min første kjole i sidste uge og var meget imponeret over den. Kjole monteret perfekt og vil købe herfra igen.
    Dato tilføjet: 22-03-2020
    ID: 3396
    Ved: Andreas


  • Beskrivelse: Før jeg fandt dette websted var jeg stoppet med at søge efter en kjole og fandt det en opgave. Dette sted er sjovt at udforske, der er en lang række fantastiske kjoler, der er overkommelige, stilfulde og leveres hurtigt. Sæt gleden tilbage i tøj shopping lige som jeg har.
    Dato tilføjet: 22-03-2020
    ID: 3395
    Ved: Loretta


  • Beskrivelse: Hvilken kjole og hvad en utroligt aftale! Denne hjemmeside er simpelthen den bedste til at finde helt fantastiske kjoler til lave priser. Serien er bred, og de gode tilbud er bestemt min favorit tøjwebsted.
    Dato tilføjet: 22-03-2020
    ID: 3398
    Ved: Kathleen


  • Beskrivelse: Jeg plejede at blive frustreret med at gå rundt i dyre butikker, hver gang købshopping. Det gør jeg ikke efter at have opdaget dette websted. Jeg går simpelthen igennem alle de flotte kjoler her og vælger den der passer bedst til mine behov. Fremragende service og værdi leveres som standard.
    Dato tilføjet: 22-03-2020
    ID: 3397
    Ved: Stina


  • Beskrivelse: Den røde kjole, jeg har medbragt fra dette firma, ligner en smuk og klassisk aftenkjole. Valget af kjoler var bredt, men jeg kunne godt lide denne mest. Fantastisk produkt, en god pris og fremragende service.
    Dato tilføjet: 22-03-2020
    ID: 3399
    Ved: Christine


  • Beskrivelse: Tag stressen ud af at købe en kjole, og besøg denne hjemmeside, før du går et andet sted. Bragt en for nylig, og det ser fantastisk ud til en fantastisk pris.
    Dato tilføjet: 22-03-2020
    ID: 3394
    Ved: Vickie


  • Beskrivelse: Der er en bred vifte af kjoler tilgængelige på dette selskabs side, og priserne repræsenterer god værdi for pengene. Jeg bragte en smuk aftenkjole, og den ser godt ud, den kom også hurtigt.
    Dato tilføjet: 21-03-2020
    ID: 3391
    Ved: Laura


  • Beskrivelse: Kom over dette websted, da jeg febrilsk søgte en kjole til en formel forretningsfest. Elskede det tilgængelige valg, de beskedne priser og kvaliteten af ​​kjoler. Den kjole, jeg valgte, passede meget godt og så virkelig god ud, og kundeservicen var førsteklasses.
    Dato tilføjet: 21-03-2020
    ID: 3392
    Ved: Ronjah


  • Beskrivelse: Jeg fandt, at denne virksomhedswebsted var ideel til at finde den kjole, som jeg virkelig havde brug for. Kvaliteten og valget er fantastisk, og til priser, der betyder, at det er enestående værdi. Elsker kjoler herfra, jeg ser her først, når jeg har brug for en ny.
    Dato tilføjet: 21-03-2020
    ID: 3393
    Ved: Corinna


  • Beskrivelse: Mangfoldigheden af ​​kjoler, der blev solgt på dette websted, var god, ligesom kvalitet, værdi og pris. Jeg kunne virkelig godt lide den, jeg valgte, og den passer mig virkelig. Vil bruge dette websted igen.
    Dato tilføjet: 21-03-2020
    ID: 3390
    Ved: Martina


  • Beskrivelse: Prisen på kjolen var god værdi, mens kvaliteten og servicen fra din virksomhed var virkelig god. Vigtigst af alt så kjolen så sød ud, da jeg havde den på. Vil købe fra igen, da kvaliteten er så høj.
    Dato tilføjet: 20-03-2020
    ID: 3389
    Ved: Roman


  • Beskrivelse: En brudekjole, der ikke kostede en lille formue, er hvad jeg bragte fra dit websted, og det ser også fantastisk ud. Gik på dit websted og måtte bare købe netop denne kjole.
    Dato tilføjet: 20-03-2020
    ID: 3387
    Ved: Yvonne


  • Beskrivelse: En smuk kjole til en overkommelig pris er netop det, jeg fik, da jeg kom med dette fra dit websted i sidste uge. Elsker kjolen, og kvaliteten er virkelig god, vil købe mere, det er helt sikkert.
    Dato tilføjet: 20-03-2020
    ID: 3386
    Ved: Chanelle

Visning 201 til 225 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next