1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 176 til 200 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Fantastisk markering, god kvalitet og fantastisk personale! Ud af alle de klædebutikker, jeg gennemsøgte i dag, var denne den mest imponerende. Absolut vil vende tilbage!
    Dato tilføjet: 02-09-2019
    ID: 1625
    Ved: Antje


  • Beskrivelse: Jeg har altid været en lidt lubben pige. Jeg er selvbevidst og hader ærligt at skulle gå i shop. Men prom er speciel, og jeg ville have en særlig kjole, uanset hvor meget jeg kæmper med shopping. Men medarbejderne her gjorde mig smuk. De gjorde mig rolig og hjalp mig med at vælge den smukkeste blå kjole, jeg nogensinde har set. Min prom var magisk, og jeg har disse vidunderlige medarbejdere at takke!
    Dato tilføjet: 02-09-2019
    ID: 1624
    Ved: Grit


  • Beskrivelse: De hjalp mig med at vælge den smukkeste og mest perfekte brudekjole, jeg nogensinde har set, og det kostede mig ikke en arm og et ben at købe! Personalet der fik mig til at føle mig som en prinsesse. Jeg vil anbefale dette sted til alle, jeg kender! Bedste shoppingoplevelse nogensinde!
    Dato tilføjet: 02-09-2019
    ID: 1626
    Ved: Lorraine


  • Beskrivelse: Jeg havde en virkelig vigtig forretningsmiddag at deltage i og ville købe en ny kjole til lejligheden. Jeg var virkelig imponeret over ikke kun deres valg, men kvaliteten af ​​deres kjoler. Priserne var rimelige, og servicen var upåklagelig. Jeg kommer bestemt tilbage!
    Dato tilføjet: 02-09-2019
    ID: 1623
    Ved: Cassie


  • Beskrivelse: Prom var så oplyst, og det var alt takket være dette sted! Jeg havde seriøst den sejeste kjole ud af alle i min skole. Jeg fik så mange komplimenter til det, og folk spurgte mig, hvor jeg købte det. Jeg ved, at det kun var prom, men jeg følte mig som en dronning.
    Dato tilføjet: 01-09-2019
    ID: 1620
    Ved: angela


  • Beskrivelse: Jeg blev sprængt væk af den utrolige kundeservice, jeg modtog her. Medarbejderne var så hjælpsomme og dejlige, og de gjorde virkelig hele oplevelsen til en uforglemmelig oplevelse. Jeg er sikker på at være tilbage bare på grund af dem.
    Dato tilføjet: 01-09-2019
    ID: 1622
    Ved: Dagmara


  • Beskrivelse: Fantastisk valg, venligt og hjælpsomt personale, ren og organiseret butik! Tal om en fantastisk shoppingoplevelse! Jeg vil helt sikkert være tilbage og vil anbefale dette sted til alle min familie og venner.
    Dato tilføjet: 01-09-2019
    ID: 1621
    Ved: ClaraJo


  • Beskrivelse: Jeg var så nervøs for at vælge min brudekjole! Jeg havde brug for at det skulle være fantastisk, og jeg stressede med at finde den perfekte. Medarbejderne der ikke kun hjalp mig, men de tog stresset ud af det for mig og gjorde det til en virkelig sjov oplevelse. De hjalp mig med at finde den perfekte kjole! Jeg kunne ikke være lykkeligere!
    Dato tilføjet: 01-09-2019
    ID: 1619
    Ved: Stefanie


  • Beskrivelse: Jeg kan godt lide den måde, du sender meddelelser om nye bestillinger og sæsonbestemte tilbud på. Jeg har aldrig gået glip af et enkelt salg. Jeg har en samling og fortsætter med at shoppe her.
    Dato tilføjet: 31-08-2019
    ID: 1618
    Ved: june


  • Beskrivelse: Dit valg er klassisk og trendy. Hver gang jeg køber en kjole får jeg ooherne og aaherne. Jeg elsker det og vil holde mine venner ser frem til det næste køb.
    Dato tilføjet: 31-08-2019
    ID: 1615
    Ved: jeannine


  • Beskrivelse: Det er svært at prøve at få en pålidelig og effektiv online shop, indtil jeg så dit websted. Kjoler ser ud til at være forbløffende at være sandt, indtil jeg fik en. Du har en protektion nu.
    Dato tilføjet: 31-08-2019
    ID: 1616
    Ved: Uli


  • Beskrivelse: Mine venner advarede mig mod online shopping, men jeg besluttede at prøve det. Jeg er så glad for, at jeg prøvede din butik. Jeg er tilsluttet, og det er de også.
    Dato tilføjet: 31-08-2019
    ID: 1617
    Ved: Vanessa


  • Beskrivelse: Jeg elskede den måleguide, du har på dit websted. Jeg havde ingen idé om, hvilken størrelse jeg skulle bestille. Tak for at du var så hjælpsom. Min adresse er den faktiske størrelse.
    Dato tilføjet: 30-08-2019
    ID: 1612
    Ved: Tanja


  • Beskrivelse: Det var en behagelig overraskelse at vide, at jeg kan shoppe for børn her og få det rigtigt. Ikke mere sved og raserianfald i tøjbutikken. Tak for at redde mødre.
    Dato tilføjet: 30-08-2019
    ID: 1614
    Ved: Melanie


  • Beskrivelse: Jeg elsker den måde, du giver detaljer om kjolen på, selv om du nævner vægten af ​​en tung kjole. Tak for tipene, så vi kan købe med et åbent sind.
    Dato tilføjet: 30-08-2019
    ID: 1613
    Ved: Eva


  • Beskrivelse: Selv når jeg ændrede kjolestørrelsen på grund af vægtøgning, fik jeg stadig den rigtige pasform fra dig. Kjolen passede så godt. Det er godt at vide, at jeg kan stole på dig.
    Dato tilføjet: 30-08-2019
    ID: 1611
    Ved: Martine


  • Beskrivelse: Jeg var imponeret over den hjælp, jeg fik shopping til en gave. Delt foto af min ven og størrelse, og jeg fik en rigtig god pasform. Hun elskede kjolen til månen og tilbage.
    Dato tilføjet: 29-08-2019
    ID: 1607
    Ved: ANNETTE


  • Beskrivelse: Jeg har haft et par spats med online butikker, indtil min ven henviste mig hit. Jeg modtog det faktiske stykke, jeg havde bestilt. Tak, fordi du gendannede min tro på online shopping.
    Dato tilføjet: 29-08-2019
    ID: 1610
    Ved: Vicki


  • Beskrivelse: Prislappen var venlig. Jeg elskede kjoler, og jeg følte, at jeg fik ægte værdi for pengene, jeg har brugt her. Jeg vil bestemt gå tilbage igen.
    Dato tilføjet: 29-08-2019
    ID: 1608
    Ved: Miriam


  • Beskrivelse: Jeg tilmeldte mig e-mail-meddelelser. Jeg fik en om et salg, og sikker nok gik jeg for aftalen. De tilbudte stykker var trendy og elegante. Jeg er glad for, at salget ikke fortynder markeringen.
    Dato tilføjet: 29-08-2019
    ID: 1609
    Ved: teresa


  • Beskrivelse: Jeg har købt tre kjoler fra din butik, og indtil videre har det været godt. Ingen klager. Du har en loyal klient nu, enhver dag og når som helst. Fortsæt det gode arbejde.
    Dato tilføjet: 28-08-2019
    ID: 1605
    Ved: Annika


  • Beskrivelse: Størrelserne er lavet til at passe; Jeg var ikke nødt til at få ændringer. Jeg købte kjolen og bar på en begivenhed samme dag. Tilfreds og glad klient lige der.
    Dato tilføjet: 28-08-2019
    ID: 1606
    Ved: june fernanda


  • Beskrivelse: Afkast er ikke nogen big deal. Jeg måtte sende et stykke tilbage, og inden for kort tid fik jeg en anden kjole, som jeg foretrak. Ingen smertefuld opfølgning. Restitution blev gennemført med det samme.
    Dato tilføjet: 28-08-2019
    ID: 1604
    Ved: Christina


  • Beskrivelse: Kundeserviceteamet er meget hjælpsomme. De er tålmodige og meget informerede om de disponible lagre. Jeg er en glad kunde, hvis online shopping er omdefineret af dette team.
    Dato tilføjet: 28-08-2019
    ID: 1603
    Ved: Xenia


  • Beskrivelse: Jeg har altid haft et problem med at shoppe online på grund af min størrelse, men jeg havde en stor oplevelse i denne butik, der har alle størrelser og smukke kjoler til alle.
    Dato tilføjet: 27-08-2019
    ID: 1600
    Ved: MELANIE

Visning 176 til 200 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next