1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 176 til 200 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next  

  • Beskrivelse: Jeg har for nylig lagt en ordre på min niece fødselsdagskjole, og de leverede ikke til tiden. Kundeservicetjenesten ringede stadig og undskyldte ulejligheden forårsaget og lovede at levere om en uge, og det var netop det, de gjorde. Jeg vil med glæde gøre forretninger med dig snart, simpelthen fordi dine kommunikationsevner er de bedste.
    Dato tilføjet: 28-03-2020
    ID: 3436
    Ved: Stephanie


  • Beskrivelse: Mange tak Bridesire for at få mit bryllup til at skille sig ud og forbløffende. Brudekjolen var i den bedste størrelse, det passer mig perfekt, alle beundrede mine kurver bestilt meget sent, men du skuffede ikke. Jeg anbefaler dig når som helst
    Dato tilføjet: 28-03-2020
    ID: 3437
    Ved: Peggy


  • Beskrivelse: Når det kommer til elegance og kvalitet, vil du aldrig gå galt med Bridesire. Jeg anbefaler dem en million gange når som helst en dag.
    Dato tilføjet: 28-03-2020
    ID: 3433
    Ved: Cindy


  • Beskrivelse: Min mand købte mig en kongeblå middagskjole til min fødselsdagsfest. Jeg så så ung og fabelagtig igennem hele festen, for ikke at glemme, hvordan alle beundrede mig.
    Dato tilføjet: 28-03-2020
    ID: 3435
    Ved: Shqipe


  • Beskrivelse: Min brudekjole ankom sikkert, men desværre var udbruddet for stort, jeg ringede til kundeservicetjenesten, og de organiserede straks til udveksling. Den anden brudekjole passede mig perfekt og var meget behagelig. Jeg er en glad klient, og jeg lover at anbefale min tante, der holder et bryllup om 3 måneder.
    Dato tilføjet: 28-03-2020
    ID: 3432
    Ved: Alina


  • Beskrivelse: Jeg fik tre kjoler fra Bridesire takket være min dejlige søster. Selvom jeg altid er selektiv, indrømmer jeg, at disse kjoler er smukke med den bedste kvalitet. Hver gang jeg bar dem, får jeg altid flere komplimenter for mere.
    Dato tilføjet: 27-03-2020
    ID: 3431
    Ved: pernilla


  • Beskrivelse: Min nummer et online websted når som helst, jeg kan godt lide at bære deres kjoler, fordi de er behagelige, smukke og 100 procent ren bomuld.
    Dato tilføjet: 27-03-2020
    ID: 3430
    Ved: Serena


  • Beskrivelse: Jeg har bestilt mine kjoler fra disse mennesker i nogen tid nu, selvom der var nogle få hikke, de fleste af ordrene var vellykkede, jeg er en meget taknemmelig klient. Kundeservice er også så understøttende.
    Dato tilføjet: 27-03-2020
    ID: 3428
    Ved: Carmen


  • Beskrivelse: Bridesire er et fantastisk online websted og meget let at bruge. Kjoler er smukke, pænt præsenterede og er af høj kvalitet. Overvej mig selv som din potentielle klient.
    Dato tilføjet: 27-03-2020
    ID: 3429
    Ved: Tenia


  • Beskrivelse: Jeg elsker at shoppe i Bridesire e-handel online butik. De har søde kjoler, og der er noget for enhver farve, størrelse og kvalitet. Meget effektiv levering og også fremragende kundesupport.
    Dato tilføjet: 26-03-2020
    ID: 3424
    Ved: Evelin


  • Beskrivelse: Dette er den bedste onlinebutik, der har alle slags holdbare og yndig kjoler, jeg fik lyserøde kjoler fra dem, og min engel farver det med maling, var bekymret for, at malingen ikke ville komme ud, men da jeg gennemvædet beholder den den oprindelige farve.
    Dato tilføjet: 26-03-2020
    ID: 3427
    Ved: Jolanta


  • Beskrivelse: Jeg er glad for, at jeg købte denne kjole. Det er værd at hver krone. Jeg er ikke bekymret for kvaliteten af ​​mine andre kjoler, den er holdbar og gennemførlig
    Dato tilføjet: 26-03-2020
    ID: 3423
    Ved: Assunta


  • Beskrivelse: En første e-handelsbutik, der sikrer hurtig forsendelse og omhyggelig emballering, deres kundeservice findes også, og kjoler er komfortable og fremstillet af høj kvalitet stof, vil sikre dig, at du er tilfreds til fulde.
    Dato tilføjet: 26-03-2020
    ID: 3426
    Ved: Aleksandra


  • Beskrivelse: Jeg havde bestilt til min niece en fødselsdags kjole fra Bridesire, og den blev leveret på det rigtige tidspunkt, pakken var miljøvenlig. Min oplevelse var den bedste, vil gerne gøre forretninger med dig igen.
    Dato tilføjet: 26-03-2020
    ID: 3425
    Ved: Leslie


  • Beskrivelse: Bridesire er min favorit online butik, kjolernes kvalitet er fremragende, og leveringen er så hurtig. Størrelsesguiden er så nøjagtig, og emballagen er perfekt. I tilfælde af problemer er kundesupporttjenesterne altid tilgængelige for at tilbyde hjælp.
    Dato tilføjet: 26-03-2020
    ID: 3422
    Ved: Jo Ann


  • Beskrivelse: Bridesire er den mest bekvemme online butik til kjoleelskere. Jeg ejer en række kjoler fra dem, og de ser stadig nye ud, selv efter at have haft dem en eller anden gang
    Dato tilføjet: 25-03-2020
    ID: 3416
    Ved: Shenell


  • Beskrivelse: Jeg bestilte min datter juledress, det var næsten jul, og jeg var bekymret for, at de muligvis ikke blev leveret på grund af rushtiden. Heldigvis var forsendelsen hurtig, og priserne var rimelige. Jeg vil købe fra dem igen.
    Dato tilføjet: 25-03-2020
    ID: 3415
    Ved: Julia


  • Beskrivelse: Jeg er en fast kunde hos Bridesire, og de har smukke kjoler. Medarbejderne er meget professionelle og er altid parate til at gå ud over deres pligter og sikre, at en klient er tilfreds.
    Dato tilføjet: 25-03-2020
    ID: 3413
    Ved: ivonsia


  • Beskrivelse: Jeg købte en kjole online. Modtag den i forkert farve. Jeg bad om, hvorvidt de kan tilbagebetale pengene eller erstatte dem, og de blev enige om; send mig en refusion minus forsendelse. Da jeg klagede, undskyldte de og returnerede mit forsendelsesgebyr også.
    Dato tilføjet: 25-03-2020
    ID: 3417
    Ved: gianni


  • Beskrivelse: Jeg fik mig en middagskjole fra disse mennesker, det var fantastisk og af fremragende kvalitet, præcis hvad jeg ønskede, selvom deres priser er en smule høj, deres kvalitet og brand er på et andet niveau.
    Dato tilføjet: 25-03-2020
    ID: 3420
    Ved: Christine


  • Beskrivelse: Jeg købte en aftenkjole på Bridesire, i en uge spurgte kjole-syningen sig med firmaet om udveksling, og de gav mig æren, da den type tøj ikke var på lager. Jeg var tilfreds med, hvordan de håndterer situationen på en professionel måde
    Dato tilføjet: 25-03-2020
    ID: 3419
    Ved: Fatima


  • Beskrivelse: Hvis du elsker branded, er kjoler Bridesire det hemmelige sted at besøge: den enestående kvalitet, farvetema, forsendelse og priser, hvad alle ønsker. Kundeforhold er også toppen. Du vil aldrig fortryde, at du handler med dem.
    Dato tilføjet: 25-03-2020
    ID: 3421
    Ved: Elda


  • Beskrivelse: Onlinebutiks kundeservicetjeneste håndterer kunder i en produktiv, professionel og kommunikationsevne kan anbefales.
    Dato tilføjet: 25-03-2020
    ID: 3414
    Ved: Josephine


  • Beskrivelse: Jeg elsker mine kjoler. Jeg bestiller fortsat mere for hver gang de genindlæses. Kjoler er elegante og passer perfekt til mig. Hjemmesiden havde også gode rabatter og salg, og jeg modtager altid kuponkoden
    Dato tilføjet: 25-03-2020
    ID: 3418
    Ved: Barbara


  • Beskrivelse: På udkig efter matchende kjoler til brudepiger såvel som en brudekjole til mig selv, ramte jackpotten, da jeg fandt dette firma, fantastiske kjoler til alle.
    Dato tilføjet: 24-03-2020
    ID: 3410
    Ved: Ronda

Visning 176 til 200 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next