1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 176 til 200 (af 1345 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 18-10-2019
    ID: 2618
    Ved: Tom


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 18-10-2019
    ID: 2623
    Ved: Raniero


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 17-10-2019
    ID: 2615
    Ved: Kigo


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 17-10-2019
    ID: 2613
    Ved: Susanne


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 17-10-2019
    ID: 2616
    Ved: Amina


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 17-10-2019
    ID: 2614
    Ved: alice


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 16-10-2019
    ID: 2612
    Ved: Karen


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2608
    Ved: Ralf


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2607
    Ved: Euroretour


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2611
    Ved: Nikki


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2605
    Ved: NANCY T


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2606
    Ved: lindsay


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2610
    Ved: roksana


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2609
    Ved: Tracey


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2601
    Ved: Gina


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2604
    Ved: bahar


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2603
    Ved: kristina


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2602
    Ved: Laura


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2600
    Ved: Tina


  • Beskrivelse: Jeg besøgte denne dejlige kjole butik i dag og kom ud med en flok nye kjoler efter henstillinger fra en ven. Bridesire har det mest forskellige udvalg af kjoler. Deres kundeservice er noget, jeg endnu ikke har oplevet i en anden butik. Jeg kommer tilbage til flere kjoler.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2597
    Ved: Lina


  • Beskrivelse: Bridesire er en skjult perle med en masse smukke kjoler til enhver alder, form og størrelse. Kundeservicen er den bedste, da stabe altid er ivrige efter at hjælpe og er villige til at gå den ekstra mil for dig.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2596
    Ved: Alexis


  • Beskrivelse: Jeg elsker Bridesire. Personalet er venligt og hjælpsomt og kan ikke gøre nok for dig. Deres kjoler er usædvanlige og smukke og kommer til en meget generøs pris. Siden jeg først handlede hos Bridesire, har jeg endnu ikke fundet en bedre butik. Dette er min nye yndlingsbutik.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2595
    Ved: Agnieszka


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2599
    Ved: Meral


  • Beskrivelse: Jeg modtog lige den dejlige aftenkjole, jeg bestilte fra Bridesire for et par dage siden. Jeg er imponeret over rettidig levering. Kjolen ankom også i perfekt stand. Jeg tror, ​​jeg har fundet min nye favorit kjole butik. Jeg må anbefale dette til mine venner og familie.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2598
    Ved: Shahla


  • Beskrivelse: Har været i Bridesire for første gang i dag, og jeg blev ikke skuffet. Det fremragende kundeservicepersonale hjalp mig med enhver forespørgsel, jeg havde. Den brede vifte af kjoler er imponerende. Priserne er det værd, i betragtning af kjoler design og tekstiler.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2593
    Ved: cathy

Visning 176 til 200 (af 1345 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next