1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 151 til 175 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next  

  • Beskrivelse: Jeg elsker prom kjoler på Bridesire, de er klassiske og behagelige og giver dig altid en perfekt pasform i taljen, priserne er også rimelige og stof er ideel kvalitet. Disse kjoler er prisen værd.
    Dato tilføjet: 01-04-2020
    ID: 3465
    Ved: Doreen


  • Beskrivelse: Dette er muligvis den bedste online butik til kjoler. Hver gang de reklamerer for en ny kjole, skal jeg købe den. Der er ingen anden online hjemmeside med så smukke og behagelige kjoler har aldrig haft nogen hård oplevelse med dem.
    Dato tilføjet: 01-04-2020
    ID: 3461
    Ved: Sandra


  • Beskrivelse: Alle kjoler, jeg købte fra Bridesire, havde altid god kvalitet, især min aftenkjole, jeg har haft den i to år, men den ser stadig ny ud. De tilbyder også rabatter på deres produkter, og forsendelsen er perfekt.
    Dato tilføjet: 31-03-2020
    ID: 3456
    Ved: Karen


  • Beskrivelse: Hvis du er en festelsker, vil du aldrig blive skuffet over Bridesire. Jeg købte en aftenkjole til en fest. Jeg var centrum for tiltrækning ved den fest. Alle mine venner spurgte, hvor jeg fik kjolen, og jeg anbefaler dig.
    Dato tilføjet: 31-03-2020
    ID: 3455
    Ved: Håkan


  • Beskrivelse: En ven bestilte en brudekjole, og de leverede en forkert ordre, da hun mailede dem, hvor de klagede over, at de handler hurtigt og erstattede ordren på mindre end 72 timer. Forsendelsen er altid hurtig
    Dato tilføjet: 31-03-2020
    ID: 3454
    Ved: Franca


  • Beskrivelse: Prom prom kjoler er smukke og perfekte til store fester. Jeg købte en gul prom kjoler til en fest, og den dag var en særlig aften. Det var behageligt og elegant. Jeg følte mig som royalty og ikke at glemme beundring fra andre mennesker.
    Dato tilføjet: 31-03-2020
    ID: 3453
    Ved: Mariana


  • Beskrivelse: Kjoler er af både høj kvalitet og håndværk, de er pengene værd på grund af holdbarheden. Jeg købte mine kjoler for mere end et år siden, og jeg har den stadig på og får en masse anbefaling fra min kollega på arbejdet.
    Dato tilføjet: 31-03-2020
    ID: 3457
    Ved: Jeanette


  • Beskrivelse: Jeg købte en masse kjoler fra Bridesire, og priserne var halvdelen af ​​prisen sammenlignet med andre forretninger og indkøbscentre. Der var også en række designerkjoler, og jeg elsker dem, at de kun har købt en, men snart kommer jeg til mere
    Dato tilføjet: 31-03-2020
    ID: 3451
    Ved: breanna


  • Beskrivelse: Jeg har shoppet på Bridesire i mere end fem år, og jeg nyder stadig kvaliteten af ​​deres kjoler, jeg elsker brudekjoler, promkjoler er smukke. Jeg har mere end 50 kjoler fra dem. Min oplevelse med dette websted har været utroligt indtil videre
    Dato tilføjet: 31-03-2020
    ID: 3452
    Ved: Elena


  • Beskrivelse: Jeg kan godt lide at shoppe med dem, fordi de ikke spreder sociale dagsordener sammenlignet med deres konkurrenter, de har også fantastiske produkter, og deres forsendelse er hurtig
    Dato tilføjet: 31-03-2020
    ID: 3458
    Ved: Nena


  • Beskrivelse: Kjoler i denne butik er smukke, typografierne er utrolige materialet, der bruges til skræddersyning er en super kvalitet. Jeg vil altid anbefale dem, at forsendelsen og emballagen er også den bedste
    Dato tilføjet: 31-03-2020
    ID: 3459
    Ved: Augusta


  • Beskrivelse: Jeg nød deres tjenester, jeg bestilte en brudekjole til min fætter, og det var dejligt og hendes nøjagtige størrelse. Kvaliteten og farven var nøjagtigt hendes præference. Hun var tilfreds med dine tjenester.
    Dato tilføjet: 30-03-2020
    ID: 3443
    Ved: luisa


  • Beskrivelse: Min favorit online shopping butik, de skuffer aldrig især med deres brandede aftenkjoler, og deres priser er altid overkommelige.
    Dato tilføjet: 30-03-2020
    ID: 3449
    Ved: Kevin


  • Beskrivelse: Lige siden jeg begyndte at handle på Bridesire, er der altid klassiske designerkjoler på deres hjemmeside. De opretholder også et godt kundeforhold. Jeg får altid to e-mails om ugen med hensyn til rabatter og salg.
    Dato tilføjet: 30-03-2020
    ID: 3450
    Ved: theresa


  • Beskrivelse: Jeg handlede for en middagskjole med Bridesire for første gang, og de skuffer aldrig, selvom jeg var meget bange for at blive svindlet, de leverer, hvad jeg ville have. Bridesire-onlinebutik er ikke et svindelfald, og kvaliteten af ​​deres kjoler er på et andet niveau.
    Dato tilføjet: 30-03-2020
    ID: 3445
    Ved: Cristina


  • Beskrivelse: Jeg havde bestilt en middags kjole, men desværre rejste jeg til en anden stat, før de havde leveret, kundeservice forstod og annullerede ordren. De lovede at levere i det land, jeg flyttede til, hvis jeg er villig. Fra den dag har jeg altid været en loyal klient.
    Dato tilføjet: 30-03-2020
    ID: 3448
    Ved: Meange


  • Beskrivelse: Hvis du leder efter en troværdig online butik, er Bridesire det bedste sted for moderigtige, smukke og overkommelige kjoler. De har effektive leveringstjenester og gavnlige kundeservices. De vil rådgive dig om størrelsesguide og sikre, at du får den perfekte kjole, der passer godt til dig.
    Dato tilføjet: 30-03-2020
    ID: 3444
    Ved: Andre


  • Beskrivelse: Jeg var imponeret over anmeldelsen fra andre klienter og besluttede at overraske min lille engel med en af ​​dine elegante kjoler. Min datter tilbringer natten med at bruge kjolen, og vi var nødt til at tage den af ​​om morgenen, før hun vågner op.
    Dato tilføjet: 30-03-2020
    ID: 3446
    Ved: CAROL


  • Beskrivelse: Jeg er en stor fan af Bridesire kjolekollektion har prøvet alle deres mærkevarer kjoler og vil anbefale dem til nogen især brudekjoler er pænt skræddersyet med smukke snørebånd og nøjagtige størrelsesguide.
    Dato tilføjet: 30-03-2020
    ID: 3447
    Ved: Daniela


  • Beskrivelse: Jeg elsker at købe aftenkjoler fra Bridesire, kvaliteten er stor, og leveringen er super hurtig. Priserne er relativt lave sammenlignet med deres konkurrenter, og sporingsordrer er tilgængelige
    Dato tilføjet: 29-03-2020
    ID: 3441
    Ved: Lene


  • Beskrivelse: Bridesire er det perfekte online websted for enhver, der leder efter elegante, komfortable og fabelagtige kjoler, og deres tjenester kan også anbefales. De sikrer hurtig forsendelse, og plastemballage er dejlig.
    Dato tilføjet: 29-03-2020
    ID: 3440
    Ved: liliana


  • Beskrivelse: Jeg sætter pris på jer mennesker så meget. Min yngre søster fødselsdagskjole var behagelig, hun ser så sød ud og alle hendes venner beundrede hende. Jeg handler snart igen fra dig
    Dato tilføjet: 29-03-2020
    ID: 3438
    Ved: Marina


  • Beskrivelse: Tak så meget, min kjole ankom lige til tiden, kvaliteten var fremragende, og farvetemaet var perfekt. Størrelsen var nøjagtig, og forsendelsen var hurtig. Du skuffede ikke. Jeg så meget fantastisk ud. Jeg sætter pris på dine utrolige tjenester.
    Dato tilføjet: 29-03-2020
    ID: 3439
    Ved: LIUBA


  • Beskrivelse: Bridesire har de hurtigste forsendelsestjenester, lige siden jeg begynder at bestille hos dem, har jeg aldrig modtaget nogen skuffelser, og de bringer altid det, jeg beder om. Jeg er meget tilfreds med denne online butik
    Dato tilføjet: 29-03-2020
    ID: 3442
    Ved: marilyn


  • Beskrivelse: Hvis du ikke har lyst til at flytte fra et indkøbscenter til et andet, og du vil undgå at håndtere skarer, skal du ikke lede længere. Brude far har designerkjoler af bedste kvalitet til alle. Jeg havde bestilt min kjole, og efter en uge modtog jeg den.
    Dato tilføjet: 28-03-2020
    ID: 3434
    Ved: Katharina

Visning 151 til 175 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next