1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 151 til 175 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Jeg havde den mest fantastiske kjole shopping oplevelse nogensinde her! Jeg elsker hvor stor personalet er, jeg synes også, de har et fantastisk udvalg. Denne kjole shop er helt fantastisk!
    Dato tilføjet: 09-09-2019
    ID: 1654
    Ved: yvonne


  • Beskrivelse: Min oplevelse her efterlod mig så glad, at jeg bare kunne danse. Jeg har aldrig været behandlet så vidunderligt af nogen anden butik, jeg har været i. Personalet der behandler dig som familie og får dig til at føle dig komfortabel og velkommen. For ikke at nævne, de har et stort udvalg, og der er så meget at vælge imellem.
    Dato tilføjet: 08-09-2019
    ID: 1647
    Ved: ethel


  • Beskrivelse: Medarbejderne her hjalp mig med at finde min den smukkeste kjole til mit bryllup! Jeg kunne næppe indeholde min lykke! Deres unikke stilarter og store valg gjorde processen så meget sjov, og jeg vil virkelig aldrig nogensinde shoppe en kjole andre steder, nogensinde igen.
    Dato tilføjet: 08-09-2019
    ID: 1650
    Ved: Anna


  • Beskrivelse: Denne butik henvender sig til alle størrelser og stilarter, hvilket gør dress-shopping meget mindre stressende for folk som mig. De havde endda nogle finurlige stilarter, som jeg absolut elsker. Dette er ikke din almindelige, run of the mill, dress shop. Dette sted er temmelig fantastisk.
    Dato tilføjet: 08-09-2019
    ID: 1648
    Ved: Shirley


  • Beskrivelse: Jeg elsker kvaliteten af ​​kjoler her! Min datter bar ikke kun den, vi købte til hendes prom, hvor hun dansede hele natten i den, men hun har også deltaget i to forskellige middagsfunktioner i den samme kjole, begge begivenheder havde også dans. Kjolen ser stadig helt ny ud.
    Dato tilføjet: 08-09-2019
    ID: 1649
    Ved: Isabella


  • Beskrivelse: Jeg elsker dette sted! Jeg blev behandlet så pænt her, mødt ved døren og hjulpet med alt. Ikke et eneste spørgsmål om mit blev ubesvaret. De gør det nemt og sjovt at handle efter en kjole.
    Dato tilføjet: 07-09-2019
    ID: 1646
    Ved: Victoria


  • Beskrivelse: Jeg havde hørt om, hvor magisk denne butik var, men vidste ikke engang halvdelen af ​​den, før jeg selv handlede her! Butikken har fantastisk personale, gode kjoler, og det lykkedes mig at finde den mest sexede crimson kjole, jeg nogensinde har set. Jeg er forelsket i dette sted!
    Dato tilføjet: 07-09-2019
    ID: 1644
    Ved: ambra


  • Beskrivelse: Jeg fandt min drømmekjole her! Jeg har aldrig været på et sted, der var så hjælpsom, som disse ansatte var. Det var en virkelig fantastisk oplevelse på grund af dem.
    Dato tilføjet: 07-09-2019
    ID: 1643
    Ved: Malin


  • Beskrivelse: Butikken var super optaget den dag, jeg handlede der, men personalet var stadig opmærksomme og super hjælpsomme. De var meget professionelle, og uanset hvor dårlig trafikken blev, opretholdt de en god komponist og formåede stadig at hjælpe alle i butikken. De sætter virkelig kunden først, og det er meget værdsat.
    Dato tilføjet: 07-09-2019
    ID: 1645
    Ved: Johanna


  • Beskrivelse: Min bedste ven og jeg gik prom shopping her og vi begge elskede absolut denne butik! Medarbejderne var virkelig rart, og de hjalp mig og min ven med at vælge de fedeste kjoler. Vi fandt matchende, og vi bliver så seje ud. Disse kjoler er smukke, og vi havde den bedste shoppingoplevelse der nogensinde.
    Dato tilføjet: 06-09-2019
    ID: 1639
    Ved: andrea


  • Beskrivelse: Jeg er kommet et par gange for brudepigekjoler, og de har altid været vidunderlige. Sælgere er altid meget hjælpsomme og ærlige over stilen med kjoler, der så godt ud på mig og hjalp mig med at finde den perfekte kjole til min fætter's bryllup.
    Dato tilføjet: 06-09-2019
    ID: 1641
    Ved: Diane


  • Beskrivelse: Smukke kjoler, super venligt personale, kvalitetsvarer og en af ​​de mest behagelige shoppingoplevelser, jeg nogensinde har haft. Jeg blæses væk om, hvor perfekt alt der var. Jeg vil bestemt gøre det til et punkt at vende tilbage igen og igen.
    Dato tilføjet: 06-09-2019
    ID: 1640
    Ved: arianna


  • Beskrivelse: Kan ikke takke denne butik nok! Mange tak. Jeg er så taknemmelig for, at inden for 2 timer. Jeg følte mig temmelig håbløs og troede ikke, at jeg nogensinde skulle finde min perfekte kjole, men medarbejderne gav ikke op og vidste nøjagtigt, hvad jeg ledte efter.
    Dato tilføjet: 06-09-2019
    ID: 1642
    Ved: daniela


  • Beskrivelse: Min eneste klage over dette sted er, at deres fantastiske markering gjorde det vanskeligt at indsnævre mit valg til et. Jeg ville købe dem alle. Det er ikke hver dag, du støder på en butik, der sælger så fantastiske kjoler.
    Dato tilføjet: 05-09-2019
    ID: 1636
    Ved: Brittany


  • Beskrivelse: Har du nogensinde prøvet noget så smukt, at det gav dig sommerfugle? For det var nøjagtigt, hvordan jeg følte det, da jeg fandt min brudekjole her! Denne butik har det hele. Jeg er så glad for, at jeg kom her.
    Dato tilføjet: 05-09-2019
    ID: 1638
    Ved: Helene


  • Beskrivelse: Da min datter sagde, "dette er den ene" og kom ud snurrende den lilla, blonder prom prom kjole, jeg lige strålede. Jeg kunne ikke lade være med at smile fra øre til øre. Stolt mamma-øjeblik. Denne butik var utrolig, og min datter lignede en super stjerne.
    Dato tilføjet: 05-09-2019
    ID: 1637
    Ved: lily


  • Beskrivelse: Bedste kundeserviceoplevelse, jeg nogensinde har haft! Ikke kun er personalet super venligt og kyndigt, men de imødekommer alle dine behov og får dig til at føle dig super speciel, når du er i deres butik. Jeg følte bogstaveligt talt som en prinsesse.
    Dato tilføjet: 05-09-2019
    ID: 1635
    Ved: Pamela


  • Beskrivelse: Bedste sted at få en prom kjole nogensinde !!! Jeg elskede deres valg, de havde nogle virkelig unikke designs og stilarter, og deres priser er også ret gode. Prom aften var fantastisk, og det var alt sammen på grund af min fantastiske kjole!
    Dato tilføjet: 04-09-2019
    ID: 1631
    Ved: Nikolina


  • Beskrivelse: Det er fem år siden, jeg er gået på en ordentlig dato. Jeg ville pynte mig til lejligheden. Jeg købte mig en ny cocktailkjole der, og den så fantastisk ud på mig. Min date kunne ikke stoppe med at sprænge om, hvor dejlig han troede, jeg så ud. Bedste kjole, jeg nogensinde har købt!
    Dato tilføjet: 04-09-2019
    ID: 1634
    Ved: Jette


  • Beskrivelse: Fantastisk kundeservice, sjovt valg, rummelig butik og god kvalitet! Du kan bogstaveligt talt ikke bede om et bedre sted at finde en speciel kjole! Jeg vil aldrig tage noget andet sted igen.
    Dato tilføjet: 04-09-2019
    ID: 1632
    Ved: Debbie


  • Beskrivelse: Jeg fandt en kjole, som jeg sværger, blev lavet lige til mig. Det passer mig så perfekt og fremhæver alle mine kurver og min form. Jeg har aldrig fundet en kjole andre steder, der gjorde mig endda halvt så glad. Elsker det, elsker det, elsker det!
    Dato tilføjet: 04-09-2019
    ID: 1633
    Ved: Lynn


  • Beskrivelse: Dress shopping er så stressende for mig. Det har aldrig været en ting, jeg overhovedet har haft. Men medarbejderne her vendte faktisk min oplevelse rundt og gjorde det sjovt for mig. Mod slutningen havde jeg det sjovt og sluttede med at vælge den mest smukke kjole, jeg nogensinde har set.
    Dato tilføjet: 03-09-2019
    ID: 1630
    Ved: Francoise


  • Beskrivelse: Medarbejderne her fortjener nogle alvorlige prale rettigheder! Ikke kun var de venlige, men de var så hjælpsomme med mig. Jeg ved ikke meget om kjoler, men de hjalp mig med at finde min størrelse og ledede mig gennem forskellige stilarter og farver. De lavede noget, som jeg normalt frygter, faktisk afvikler en form for sjov, som hvis du kender mig, ikke er nogen lille bedrift.
    Dato tilføjet: 03-09-2019
    ID: 1627
    Ved: Josefine


  • Beskrivelse: Jeg elsker kvaliteten af ​​kjoler her! Du kan virkelig se opmærksomheden på detaljer, den præcise syning, den perfekt justerede beading. Det er dejligt at finde et sted, der sælger kvalitetsudstyr som dette. Det ser du ikke så meget i dag.
    Dato tilføjet: 03-09-2019
    ID: 1629
    Ved: Patricia


  • Beskrivelse: Jeg elsker udvalget her! Min datter og jeg havde ledt efter den perfekte promkjole i et par dage. Vi havde ikke snublet over noget rigtigt interessant andre steder. Men da vi kom her, blev vi sprængt væk ved alle valg. Min datter valgte denne smukke lyserøde kjole, og vi kunne ikke være lykkeligere med den.
    Dato tilføjet: 03-09-2019
    ID: 1628
    Ved: Cesarina

Visning 151 til 175 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next