1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 126 til 150 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next  

  • Beskrivelse: Min datter viste mig denne kjole, mens jeg ledte efter en passende brudekjole til en ældre kvinde. Jeg elskede de lange ærmer og det enkle design, der ikke fik mig til at føle, at jeg prøvede at se yngre ud end jeg var
    Dato tilføjet: 05-04-2020
    ID: 3487
    Ved: vanessa


  • Beskrivelse: Efter at have fundet ud af, at jeg var gravid fem måneder før mit bryllup, blev jeg fristet til at skubbe brylluppet til et senere tidspunkt, men valgte at fortsætte med de oprindelige planer. Denne kjole fik mig til at føle mig som en smuk brud på min dag
    Dato tilføjet: 05-04-2020
    ID: 3486
    Ved: claudia


  • Beskrivelse: Jeg er 4'8, og de fleste af de kjoler, som jeg fandt i de lokale bryllupsforretninger, var enten for lange eller store for mig. Jeg sætter pris på den tilpassede kjole, som du sendte. Det var smukt.
    Dato tilføjet: 04-04-2020
    ID: 3481
    Ved: christine


  • Beskrivelse: Jeg elskede denne kjole så meget, at jeg sluttede med at bære den igen efter min bryllupsrejse for at foretage en gentagelse af nogle af mine bryllupsbilleder. Overkroppen og langærmet blonder design var min yndlingsdel.
    Dato tilføjet: 04-04-2020
    ID: 3484
    Ved: Andrea


  • Beskrivelse: Jeg ville ikke vente, indtil efter at jeg fødte at begynde at planlægge for mit bryllup. Brug af tyl på denne kjole og den behagelige krop fik mig til at føle mig godt tilpas under min bryllupsdag på trods af at jeg var otte måneder gravid.
    Dato tilføjet: 04-04-2020
    ID: 3482
    Ved: Lisa


  • Beskrivelse: Efter at have prøvet den aftenkjole, som jeg bestilte og se, hvor smuk det viste sig, ser jeg frem til at købe flere kjoler fra din online butik. Tak for den vidunderlige kundeservice.
    Dato tilføjet: 04-04-2020
    ID: 3480
    Ved: Sarah


  • Beskrivelse: Dette er definitionen af ​​en tidløs kjole. Jeg elskede dets enkelhed og det matte satinmateriale, som jeg valgte til dets tilpasning. Jeg vil bestemt bruge den til flere funktioner efter brylluppet.
    Dato tilføjet: 04-04-2020
    ID: 3483
    Ved: Giulia


  • Beskrivelse: Jeg lavede en ordre på min mor brudekjole, den blev sendt dobbelt, og rederiet var ikke villig til at hjælpe med at bede om en erklæring fra Bridesire for at bevise min klage. De sendte det villigt. Deres bogholderi er alt for godt, og deres mål er at sikre kundetilfredshed.
    Dato tilføjet: 03-04-2020
    ID: 3472
    Ved: Sonja


  • Beskrivelse: Denne kjole er en repræsentation af hvordan nogle gange alt fungerer perfekt. Jeg købte det to måneder før mit bryllup, fordi jeg ikke havde fundet noget, jeg kunne lide i de lokale butikker. Off-shoulder design matchede mine brudepigekjoler.
    Dato tilføjet: 03-04-2020
    ID: 3477
    Ved: raffaella


  • Beskrivelse: Shopping til prom kjoler kan være stressende, især når du ikke er sikker på, om den kjole, du vil elske, passer til dit budget. Denne kjole var overkommelig og passede til det budget, som jeg havde i tankerne.
    Dato tilføjet: 03-04-2020
    ID: 3479
    Ved: Cynthia


  • Beskrivelse: Jeg elsker denne online butik, deres udstyr er cool, og priser og kvalitet er bedre. Størstedelen af ​​mine yndlings kjoler er fra denne butik, og kundeservicen er så hjælpsom. Du vil aldrig fortryde, at du handler med dem.
    Dato tilføjet: 03-04-2020
    ID: 3474
    Ved: Lynell


  • Beskrivelse: Jeg har bestilt 2 kjoler, men de leverer kun den ene, jeg spurgte, og de sendte den anden kjole uden at bede om forsendelsesgebyret, de sendte mig også en undskyldning for eventuelle ulemper, de forårsagede. Jeg vil bestemt shoppe med dig igen
    Dato tilføjet: 03-04-2020
    ID: 3473
    Ved: JANICE


  • Beskrivelse: Min mand købte mig en brudekjole fra denne butik, det var den smukkeste brudekjole, den passer mig så godt, og snørebånddetaljen var så utrolig. Emballagen var også fremragende. Det var den bedste gave til min specielle dag værdsætter en masse.
    Dato tilføjet: 03-04-2020
    ID: 3475
    Ved: Natalie


  • Beskrivelse: Jeg elsker, hvordan denne kjole fremhæver min form. Som en kurvet kvinde var jeg på vagt over at købe en brudekjole online, men jeg elskede hvordan dit team arbejdede mig for at tilpasse en kjole, som jeg kunne lide.
    Dato tilføjet: 03-04-2020
    ID: 3478
    Ved: crystal


  • Beskrivelse: Jeg købte denne kjole til min yngre søster til hendes kommende fødselsdag. Jeg er stadig overrasket over, hvor godt det passede hende, i betragtning af at målingerne ikke var tilpasset, og der blev ikke foretaget ændringer på kjolen.
    Dato tilføjet: 03-04-2020
    ID: 3476
    Ved: PRETI


  • Beskrivelse: Jeg havde lagt en ordre på 4 kjoler. Desværre opstår der noget problem, der kun tvinger mig til at købe to af kjoler, jeg sendte dem e-mail med annullering af 2 kjoler, og de blev enige og rådede mig også om aflysningsprocessen. Jeg kommer tilbage til mine to kjoler og mange flere. tak skal du have
    Dato tilføjet: 03-04-2020
    ID: 3471
    Ved: Margarete


  • Beskrivelse: Denne min favorit online butik for kjoler nyder at købe forskellige designerkjoler fra dem, og de har altid variationer fra prom kjoler, brudekjoler til aftenkjoler. Du laver et helt fantastisk stykke arbejde
    Dato tilføjet: 02-04-2020
    ID: 3470
    Ved: Juliane


  • Beskrivelse: Min aften brudekjole var fantastisk. Jeg havde købt til en særlig lejlighed, hvor jeg skiller sig ud. Kjolen ser stadig ny ud, og farven er ikke falmet. Jeg kommer snart efter mere.
    Dato tilføjet: 02-04-2020
    ID: 3466
    Ved: Elisabeth


  • Beskrivelse: Et fremragende online websted, der kan købes fra, de sikrer kundetilfredshed. Min oplevelse var forbløffende fra den dag, jeg bestilte ordren, til det tidspunkt, hvor jeg fik min proklæde professionelt pakket derhjemme. Jeg havde også en promo-kode, der var let at bruge, og forsendelsen var den hurtigste jeg nogensinde har haft, siden jeg begyndte at shoppe online.
    Dato tilføjet: 02-04-2020
    ID: 3469
    Ved: Kirsten


  • Beskrivelse: I december 2019 handlede jeg med dem. Jeg ville have en julekjole meget presserende. Min bekymring var, hvor hurtigt de ville levere kjolen i Canada, og kvalitet var ikke et problem, jeg er en almindelig klient. Jeg er opmærksom på deres produkter af høj kvalitet. Min kjole blev leveret i t uge, som lovet nød deres tjenester. Jeg vil opretholde et godt forhold
    Dato tilføjet: 02-04-2020
    ID: 3468
    Ved: Lilia


  • Beskrivelse: En af de mest betydningsfulde fordele, jeg bemærker ved Bridesire e-handelswebsted, er, at når du bestiller en kjole og desværre ikke er på lager, giver de dig besked, når de genindlæste den. De informerer mig om en kjole, jeg havde beundret i ganske lang tid, og jeg var i stand til at købe den.
    Dato tilføjet: 02-04-2020
    ID: 3467
    Ved: Huong


  • Beskrivelse: De sender mig en kjole, der var dårligt pakket, og den blev revet, jeg ringede og klagede over, at de tilbød en kredit. Jeg anbefaler stadig første klasses forsendelse
    Dato tilføjet: 01-04-2020
    ID: 3463
    Ved: Tina


  • Beskrivelse: Jeg bestilte en bestilling af kjoler til mine tre venner, og de var meget tilfredse med produkterne, leveringen var hurtig, og kundeservicen var meget støttende vil bedømme dem fem
    Dato tilføjet: 01-04-2020
    ID: 3464
    Ved: Janet


  • Beskrivelse: Jeg bestilte en uge til jul, og mine betalinger blev afvist, men min bankkonto viser, at transaktionen fandt sted, jeg e-mailer dem, og efter et par opfølgninger blev mine penge tilbagebetalt på mindre end 48 timer.
    Dato tilføjet: 01-04-2020
    ID: 3462
    Ved: Gabriella


  • Beskrivelse: Jeg har købt mine kjoler i mere end seks år på Bridesire. Jeg blev forelsket i deres gennemsigtighed i tjenester og gode produkter. Jeg er din første klient
    Dato tilføjet: 01-04-2020
    ID: 3460
    Ved: Iuliana

Visning 126 til 150 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next