1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 126 til 150 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Jeg var ængstelig og nervøs for mit bryllup. Som en gravid brud var jeg ikke sikker på, om barsel kjoler endda eksisterede. Men da jeg shoppede online, fandt jeg om Bridesire, de forsynede mig med en moderskabskjole, der var fantastisk. Tak fyre for at hjælpe mig.
    Dato tilføjet: 15-09-2019
    ID: 1676
    Ved: Beatricce


  • Beskrivelse: Opmærksomheden på detaljer og evnen til at levere kjolen to uger forud er det, der forbløffet mig om jer. Fantastisk kommunikation og kundeservice. Jeg modtog den perlebælte gave, som du sendte. Fantastiske ting. Mange tak.
    Dato tilføjet: 15-09-2019
    ID: 1675
    Ved: Viviane


  • Beskrivelse: Fantastisk kjole. Jeg bestilte denne kjole til min forlovede, efter at hun opgav sin søgen efter en perfekt brudekjole. Hun så smuk ud og som en prinsesse i kjolen. Alle elskede kjolen, og jeg har lyst til, at jeg har vundet sit hjerte to gange; af kærlighed og kjolen, som I har designet. Tak gutter.
    Dato tilføjet: 14-09-2019
    ID: 1674
    Ved: Wilma


  • Beskrivelse: Før min store dag besluttede jeg at teste farvande. Jeg bestilte en kjole fra Bridesire til forlovelsesbilleder. Den pakke, jeg modtog, var en absolut skønhed. Jeg var begejstret for den hurtige levering, og sequinserne var stedet på. Jeg kan ikke vente med at bestille en stor dag. I er fremragende.
    Dato tilføjet: 14-09-2019
    ID: 1673
    Ved: nikki


  • Beskrivelse: Kvalitetsmateriale, absolut en fantastisk kjole, med dejlige mennesker. Udførelsen er en sikker-solid. Stoffet er heftigt og har en fantastisk glans og hånd. Foret er godt strikket. Kniplinger og snørebånd på bagsiden er godt udformet. Tak, fyre for at have klædt mig.
    Dato tilføjet: 14-09-2019
    ID: 1672
    Ved: Dianette


  • Beskrivelse: Jeg ville ønske, at brudekjoler kunne bæres lige til enhver anden lejlighed. Den absolutte skønhed i min kjole får mig til at tro, at jeg er nødt til at bede hendes husbond om et post-bryllup! Jeg har brug for en anden lejlighed bare for at tage denne kjole på. Det er fantastisk og cool. Tak fyre for det professionelle arbejde. Sølvforet ved faldet med en guldagtig blonder dræbte det lige. Sur kærlighed.
    Dato tilføjet: 14-09-2019
    ID: 1671
    Ved: Monika


  • Beskrivelse: Jeg må have kigget rundt i dage og ikke fundet en butik, der var halvdelen så stor som denne. Spild ikke din tid med at gå til nogen anden kjole butik. Denne har det hele og mere.
    Dato tilføjet: 13-09-2019
    ID: 1669
    Ved: Amy


  • Beskrivelse: Personalet giver dig virkelig VIP-behandling, når du går ind i deres butik. De får det til at føle, at det handler om dig, og de arbejder også med dit budget. Jeg var i stand til at finde en kjole, der lignede en million dollars, men koste mig næppe en ting.
    Dato tilføjet: 13-09-2019
    ID: 1670
    Ved: Melissa


  • Beskrivelse: Jeg kan absolut ikke få nok af dette sted! Jeg har handlet her to gange for mig selv og en anden gang med en ven. Vi får altid venligt personale, ivrig efter at hjælpe, og vi har aldrig efterladt en kjole, der var andet end smuk.
    Dato tilføjet: 13-09-2019
    ID: 1667
    Ved: Katja


  • Beskrivelse: Jeg var den floteste pige på mit forretningsmøde i dag, og det var alt sammen på grund af den kjole, jeg fandt her! Tak så meget Bridesire! Jeg følte mig ikke kun hård, men jeg så det også ud! Jeg vil være sikker på at vende tilbage og bringe min virksomhed hit igen.
    Dato tilføjet: 13-09-2019
    ID: 1668
    Ved: Billi Jo


  • Beskrivelse: Kvaliteterne på kjoler her er virkelig noget! Du kan se det i detaljer og præcision. De fremstiller deres varer med kærlighed, og det viser.
    Dato tilføjet: 12-09-2019
    ID: 1666
    Ved: Olga


  • Beskrivelse: Jeg er forelsket i dette sted og deres fantastiske personale. Jeg har været her to gange nu, og begge gange har jeg haft de mest behagelige oplevelser. Du kan finde kjoler i top kvalitet og heller ikke bryde banken, hvilket er virkelig rart.
    Dato tilføjet: 12-09-2019
    ID: 1665
    Ved: Anil


  • Beskrivelse: Jeg sagde “jeg gør” i verdens mest smukke kjole, og det er alt sammen takket være dette sted! Bedste shoppingoplevelse, jeg nogensinde har haft! De fik mig til at føle mig som en prinsesse. Jeg vil anbefale det til alle mine familie og venner.
    Dato tilføjet: 12-09-2019
    ID: 1663
    Ved: Monika


  • Beskrivelse: Jeg så personalet roligt og yndefuldt håndtere en rigtig brudzilla der en eftermiddag. Deres komponist under skiftevis var virkelig noget spektakulært. Og de er altid sådan her; venlig, venlig og tålmodig. Jeg vil altid komme her for at shoppe, bare fordi kundeservicen er fantastisk.
    Dato tilføjet: 12-09-2019
    ID: 1664
    Ved: Daniela


  • Beskrivelse: Dette er den første anmeldelse af enhver virksomhed, jeg nogensinde har forladt. Jeg gør bogstaveligt talt aldrig disse ting, men jeg havde en så fantastisk oplevelse, at jeg er nødt til at skrive om det. Bridesire er utrolig. Personalet hjalp mig med absolut alt og var dejlige, næsten til en fejl. Jeg fandt nøjagtigt, hvad jeg håbede på, betalte en god pris for det og lod mig føle mig glad. Tak for at shoppe, noget jeg typisk frygter, en virkelig sjov begivenhed.
    Dato tilføjet: 11-09-2019
    ID: 1661
    Ved: Emine


  • Beskrivelse: Jeg elsker absolut dette sted! Du ved, at du er stødt på et godt forretningssted, når du ikke kan tænke på engang en lille lille ting at kritisere om det. Det var bare behageligt, sjovt og en stor samlet oplevelse. Jeg vil bestemt bringe min virksomhed hit igen.
    Dato tilføjet: 11-09-2019
    ID: 1659
    Ved: Anna


  • Beskrivelse: Min mor fablede om dette sted, så jeg besluttede at endelig tjekke det ud! Nu kan jeg heller ikke stoppe med at splittes over det! Du bør gå til at tjekke det ud, så du også kan fantasere om det! Det er alvorligt en fantastisk butik! Jeg blev sprængt væk.
    Dato tilføjet: 11-09-2019
    ID: 1662
    Ved: Olivia


  • Beskrivelse: Prom er en big deal! Når det er sagt, er denne butik også meget! De hjalp os med at finde de bedste kjoler, fik os til at grine og hjalp os med at finde de perfekte kjoler til vores kropsform. Vi købte her, og vi kommer tilbage.
    Dato tilføjet: 11-09-2019
    ID: 1660
    Ved: Joyce


  • Beskrivelse: Gorgeous begynder ikke engang at beskrive den smukke kjole, min datter fandt her i denne butik! Personalet var engagerende og sjovt, de tog meget af stresset ved at købe en kjole, og min datter havde en eksplosion her shopping! Jeg anbefaler dette sted til enhver, der leder efter noget smukt og har god kundeservice, mens de er ved det.
    Dato tilføjet: 10-09-2019
    ID: 1658
    Ved: Nicole


  • Beskrivelse: Du kan bare ikke slå god kundeservice, og dette sted har det i skridt! Personalet var fænomenalt fantastisk og meget nyttigt. Jeg behøver næppe at spørge noget. Det er som om de bare vidste, hvad jeg ville, og hjalp mig med at finde det.
    Dato tilføjet: 10-09-2019
    ID: 1656
    Ved: kim


  • Beskrivelse: At være enlig far, ved ikke den første ting ved kjoler. Men min datter havde hendes prom, og jeg var et stressende rod. Personalet her hjalp ikke kun hende med at finde en fantastisk kjole, men de var med hende hvert skridt på vejen, da jeg ikke havde den første anelse om, hvad jeg gjorde. De gjorde det sjovt for hende, og hendes prom var uforglemmelig. Jeg er så taknemmelig for personalet her! De gjorde virkelig et fremragende stykke arbejde!
    Dato tilføjet: 10-09-2019
    ID: 1655
    Ved: virginie


  • Beskrivelse: Jeg fandt den perfekte brudepikekjole her! Jeg havde kigget rundt i byen og fundet et par gode, men en der var perfekt til lejligheden. Da jeg kom her, skønt jeg modtog god service, fandt jeg den perfekte kjole, og den brød heller ikke banken, hvilket jeg værdsætter. Alt er godt, der ender godt, siger jeg.
    Dato tilføjet: 10-09-2019
    ID: 1657
    Ved: Olga


  • Beskrivelse: Jeg havde den værste oplevelse nogensinde i en anden klesbutik og var i dårligt humør, da jeg kom her. Jeg havde ikke store forhåbninger. Personalet var dog meget sødt her, og de vendte hurtigt min dag rundt og fik mig til at føle mig glad igen. Ikke kun det, men jeg fandt den sødeste cocktailkjole. Fantastisk personale! Virkelig fantastiske mennesker!
    Dato tilføjet: 09-09-2019
    ID: 1651
    Ved: allie


  • Beskrivelse: Personalet her kender virkelig deres ting! De var hurtige til at besvare alle mine spørgsmål, og de hjalp mig også med at finde min perfekte størrelse, hvilket er noget, jeg altid har kæmpet med lidt. De gjorde oplevelsen let og stressfri for mig.
    Dato tilføjet: 09-09-2019
    ID: 1653
    Ved: Jacqueline


  • Beskrivelse: Der er for meget at sige! Helt ærligt, at komme her var en af ​​de bedste shoppingoplevelser, jeg nogensinde har haft! Hvem der læser disse anmeldelser, er det bare at stoppe. Spørg ikke mere om det. Gå, se selv! Dette sted er helt fantastisk!
    Dato tilføjet: 09-09-2019
    ID: 1652
    Ved: Ida

Visning 126 til 150 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next