1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 101 til 125 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next  

  • Beskrivelse: Jeg er imponeret over de detaljer og teknik, der blev lagt i at skabe dette mesterværk. Denne kjole er så smuk. Jeg elskede også, hvor overkommelig det var, og den pakning, som du brugte til at beskytte dets stof, mens du sendte det
    Dato tilføjet: 09-04-2020
    ID: 3509
    Ved: Felita


  • Beskrivelse: Jeg købte min kjole, mens den blev tilbudt, og havde den tilpasset efter mine behov. Jeg foreslår bestemt, at du drager fordel af tilbudene på webstedet, fordi de bestemt reducerer omkostningerne, der er afholdt under tilpasning
    Dato tilføjet: 09-04-2020
    ID: 3507
    Ved: ANTONELLA


  • Beskrivelse: Min yngre søster er uddannet næste måned, og hendes kjole er lige kommet hit. Det ser så smukt ud, og spalten på siden tilføjer en lille karakter til kjolen. Jeg er sikker på, at hun vil se ud som en dronning på sin eksamensdag
    Dato tilføjet: 09-04-2020
    ID: 3508
    Ved: Kim


  • Beskrivelse: Efter at have købt en kjole på dette websted er jeg fristet til at få mindst tre mere til fremtidige begivenheder. Denne kjole blæste helt af mig. Materialet var så blødt og fik mig til at tro, at jeg var klædt i dyrt silkestof
    Dato tilføjet: 09-04-2020
    ID: 3510
    Ved: Eva


  • Beskrivelse: Jeg elskede den indbyggede bh, der fulgte med denne kjole. Det fik mig til at føle mig selvsikker, mens jeg havde den på, da jeg ikke havde brug for at investere i en ny stroppeløs bh til at matche denne aftenkjole.
    Dato tilføjet: 09-04-2020
    ID: 3514
    Ved: Theresa


  • Beskrivelse: Jeg er officielt en Bridesire loyal fan. De brugerdefinerede ændringer, der blev udført på denne kjole, fik den til at passe perfekt og sikrede, at alle mine ønskede blev adresseret. Tak igen Bridesire for at sørge for, at jeg gik ned ad gangen i min drøm brudekjole
    Dato tilføjet: 08-04-2020
    ID: 3501
    Ved: Diana


  • Beskrivelse: Denne kjole var så smuk. Jeg elskede det høj-lave design og det blonder, der blev brugt til bodyen. Mine tvillede døtre er begejstrede for at bære deres kjoler på skoleaften. Tak, fordi du gjorde mine døtre glade.
    Dato tilføjet: 08-04-2020
    ID: 3505
    Ved: Jeanette


  • Beskrivelse: Jeg vil foreslå, at du bestiller en tilpasset kjole for at sikre, at den passer perfekt. Jeg bestilte ikke den tilpassede kjole, men måtte kun justere taljen og hoften for at sikre, at havfruekjolen klamrede sig perfekt til mine kurver.
    Dato tilføjet: 08-04-2020
    ID: 3504
    Ved: Lisa


  • Beskrivelse: Jeg købte denne kjole, da der var et salg på 55% og var bange for, at Bridesire muligvis sendte mig den forkerte kjole. Det ankom i går, og jeg elskede, hvor godt det passer mig, i betragtning af at det ikke var en tilpasset kjole
    Dato tilføjet: 08-04-2020
    ID: 3503
    Ved: margot


  • Beskrivelse: Jeg elskede alsidigheden i to-delt kjoler. Chiffon nederdel kan bæres med flere snørede toppe for at skabe et andet look. Jeg elskede også, hvor overkommelig denne kjole var. Tak for den perfekte aftenkjole
    Dato tilføjet: 08-04-2020
    ID: 3506
    Ved: rebecca


  • Beskrivelse: Jeg er i militærfaget og står ofte over for udfordringer med at udpege kjoler til begivenheder. Denne kjole var behagelig og fik mig til at føle mig selvsikker på mit kropsbillede hele natten. Tak for dine tjenester.
    Dato tilføjet: 08-04-2020
    ID: 3502
    Ved: Hien


  • Beskrivelse: Jeg vil gerne takke hele Bridesire-teamet. Jeg bestilte denne kjole i gult, men ønskede, at den skulle være parret med en sort blonder i stedet for en gul blonder. Det viste sig smukt.
    Dato tilføjet: 07-04-2020
    ID: 3500
    Ved: Teresa


  • Beskrivelse: Da jeg bestilte denne kjole, troede jeg, at det ville være tungt og umuligt at gå i på grund af lagene af materialer, der er blevet brugt til at fremstille tylleskørtet. Jeg elskede hvordan det viste sig, og hvor let det var
    Dato tilføjet: 07-04-2020
    ID: 3497
    Ved: Viktoria


  • Beskrivelse: Jeg elskede denne A-line juvelkjole. Det var den perfekte aftenkjole til lanceringen af ​​en vens virksomhed. Jeg elskede hvordan det kan være arbejde både i løbet af dagen og som aftenkjole
    Dato tilføjet: 07-04-2020
    ID: 3499
    Ved: Christine


  • Beskrivelse: Jeg elsker mangfoldigheden, som arbejder med blonder på kjoler tilbyder designere. Denne kjole var en legemliggørelse af min kærlighed til blonder. Krystallperlerne på stropperne stemte overens med kammebånd, der havde lignende krystalkugler
    Dato tilføjet: 07-04-2020
    ID: 3496
    Ved: Marianne Irene


  • Beskrivelse: Jeg er tomboy og blev stresset, fordi jeg ikke var sikker på, om jeg kunne få den perfekte brudekjole, der ikke ville få mig til at krybe. Denne knælængde ærmeløs kjole fik mig til at føle mig smuk og lod mig vise mine bryllupssko
    Dato tilføjet: 07-04-2020
    ID: 3498
    Ved: Katarina


  • Beskrivelse: Dette var mit andet bryllup, jeg ville prøve en farvet kjole. Jeg elskede den sorte blonder på min elfenben kjole. Det stemte godt overens med min mands dragt og fik mig til at føle mig ekstra speciel
    Dato tilføjet: 06-04-2020
    ID: 3495
    Ved: anh


  • Beskrivelse: I har lavet min dag. Jeg modtog min brudekjole nøjagtigt en måned før mit bryllup, som skulle være et vinterbryllup og var så tilfreds med, hvordan kjolen så ud, og hvor varmt og let stoffet var.
    Dato tilføjet: 06-04-2020
    ID: 3494
    Ved: Nancy


  • Beskrivelse: Forestil dig folks chok, da jeg fortalte dem, at jeg ville have en rød brudekjole. Denne kjole var så meget mere, end jeg havde håbet på. Det så smukt ud og stemte overens med mit hvide og røde tema.
    Dato tilføjet: 06-04-2020
    ID: 3490
    Ved: Veronica


  • Beskrivelse: Jeg havde kæmpet for at finde den rigtige kjole til min mor. Dette sted har nogle af de bedste kjoler til bruden mor. Min mor elskede kjolen, jeg købte til hende
    Dato tilføjet: 06-04-2020
    ID: 3488
    Ved: Michaela


  • Beskrivelse: Bridesire, jeg kan ikke udtrykke, hvor taknemmelig jeg er. Denne kjole havde mig i tårer i det øjeblik, jeg kom den ud af kassen. Det var så perfekt og bogstaveligt fik mig til at ligne en prinsesse.
    Dato tilføjet: 06-04-2020
    ID: 3493
    Ved: nicole


  • Beskrivelse: Jeg elsker denne A-linje V-hals kjole. Selvom jeg ikke er fan af satin på grund af hvor skinnende det ser ud, blev jeg overrasket, da jeg fandt muligheden for et mat satinstof på tilpasningslisten. Jeg elskede hvordan kjolen viste sig.
    Dato tilføjet: 06-04-2020
    ID: 3491
    Ved: Sophia


  • Beskrivelse: Denne kjole var absolut smuk. Jeg har ikke engang de rigtige ord til at udtrykke, hvor taknemmelig jeg er for det tilpasningsteam, der sikrede, at alle mine krav blev opfyldt, og kjolen blev leveret i tide
    Dato tilføjet: 06-04-2020
    ID: 3489
    Ved: Eleen


  • Beskrivelse: Jeg er så glad for, at jeg modtog de nøjagtige brudepigekjoler, som jeg bestilte. At købe fem brudepigekjoler online var en risiko, men jeg er glad for, at jeg købte disse kjoler fra dit websted, fordi de elskede dem.
    Dato tilføjet: 06-04-2020
    ID: 3492
    Ved: Therese


  • Beskrivelse: Denne kjole var helt værd. Tylen og hoftoget fik mig til at ligne en prinsesse, mens jeg gik ned ad gangen. Det var ikke tungt og gjorde det let for mig at danse med mine gæster.
    Dato tilføjet: 05-04-2020
    ID: 3485
    Ved: Giada

Visning 101 til 125 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next