1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 101 til 125 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Fantastisk køb! Kan ikke fortryde at have givet jer denne opgave. Min kjole er fremragende og opfyldte alle mine krav. Jeg kunne godt lide det faktum, at min kjole kom med en indbygget bh, der perfekt passede på mig, så jeg var ikke nødt til at bære en anden. Jeg har en lille pot-mave, og kjolen skjuler den perfekt.
    Dato tilføjet: 21-09-2019
    ID: 1701
    Ved: Elsa


  • Beskrivelse: For kurvede, høje og store damer får vi aldrig let det, vi ønsker på lokale butikker. Så jeg besluttede at tage en chance med Bridesire, jeg gav mine målinger for en brugerdefineret brudekjole. Glad for at rapportere, at kjolen var godt designet og monterede min røv og brast med lethed. Tak fyre for at gøre mit arbejde let.
    Dato tilføjet: 21-09-2019
    ID: 1700
    Ved: Annita


  • Beskrivelse: Jeg bestilte to forskellige kjoler, fordi jeg var ved at løbe tør for tiden i tilfælde af, at en mislykkedes. Men nu er jeg forkælet med valg, de er alle fantastiske, og vi var nødt til at diskutere det med min forlovede, som man perfekt kunne passe til lejligheden. I fyre er fantastiske, I overgik mine forventninger især efter at have læst anmeldelserne. I er fantastiske mennesker.
    Dato tilføjet: 21-09-2019
    ID: 1702
    Ved: Marianna


  • Beskrivelse: Den øverste del af min krop er bredere end den nederste del, så jeg har hørt problemer med at få kjoler. Da jeg besluttede at prøve Bridesire til min brudekjole, var kundeservice ivrig efter detaljer og leverede en smuk kjole. Det var i sin slags. Masser af kæreste fyre for at gøre min dag til en mindeværdig dag.
    Dato tilføjet: 20-09-2019
    ID: 1697
    Ved: Malene


  • Beskrivelse: Korsetryggen havde en dejlig touch. Kjolen er vidunderlig med en perfekt pasform. Bunden var lidt lang, men hej, det er hvad jeg bestilte. Jeg sætter virkelig pris på fyre for det fantastiske arbejde. Det viste sig at være en af ​​de mest elskede ting i min bryllupsdag. Hver gang jeg gik forbi en gruppe, var alle som wow! Kjolen er forbløffende, og montering er bare ude af denne verden. Sådanne kommentarer blæste mig bare væk.
    Dato tilføjet: 20-09-2019
    ID: 1696
    Ved: Mariam


  • Beskrivelse: Det er bare fantastisk og behageligt. Det var, hvad jeg forventede. Desuden er materialet af høj kvalitet. Det eneste problem, jeg bestilte en lang kjole, kjolen er 1 meter længere end mig. Men jeg vil have det hæmmet. Jeg kan godt lide det puffede kjole-design, det kom godt ud. Tak fyre for det gode arbejde.
    Dato tilføjet: 20-09-2019
    ID: 1695
    Ved: Rosaliz


  • Beskrivelse: Til mit bryllup havde jeg brug for en kjole, der ikke er almindelig og alt for udført. Og da jeg dukkede op på dit websted, fik jeg det, jeg ville have. Jeg blev øjeblikkeligt forelsket i billedet, og da det endelig blev leveret, var jeg ved på, at det var smukkere end hvad der var på billedet. Kjolen blev pænt pakket og sendt en uge tidligere. Tak fyre for det gode stykke arbejde.
    Dato tilføjet: 20-09-2019
    ID: 1698
    Ved: ricardo


  • Beskrivelse: Fantastisk design. Jeg er bestemt tilfreds med mit køb. Jeg kan bare ikke vente med at gå ned ad gangen og sige JA, jeg gør i en af ​​de perfekt udførte kjoler. Tak fyre for sådan en gave. Det er bare fantastisk.
    Dato tilføjet: 19-09-2019
    ID: 1691
    Ved: Elien


  • Beskrivelse: Pænt pakket. Jeg modtog min forsendelse en uge tidligere. Jeg er 5'9, men jeg bestilte en lang kjole, og efter den endelige montering viste det sig at være en af ​​mine favoritter. Tak fyre for kvalitetsarbejdet. Du gjorde mit bryllup til en fantastisk lejlighed. Kjolen var timens tale. Det efterlod en stor indflydelse.
    Dato tilføjet: 19-09-2019
    ID: 1694
    Ved: Veronica


  • Beskrivelse: Hej! Min kjole er smukkere end den på billedet. Shopping online var og har aldrig været mine ting, men da jeg gik ind i butikkerne kunne jeg ikke finde, hvad jeg ville have; så boom, jeg landede på jer. Dette er en beslutning, jeg aldrig vil fortryde at have taget. Tak, fordi du leverede min kjole til tiden og for det gode arbejde.
    Dato tilføjet: 19-09-2019
    ID: 1692
    Ved: elizabeth


  • Beskrivelse: Ligesom en drøm, der går i opfyldelse. Kjolen er smuk. Stoffet er af høj kvalitet og rimeligt prissat. Helt ærligt, hvis jeg bliver spurgt, vil jeg stadig købe den samme kjole fra jer. Jeg elsker designet og alt ved det. Jeg er ydmyg over din tjeneste.
    Dato tilføjet: 19-09-2019
    ID: 1693
    Ved: Amanda


  • Beskrivelse: Smuk kjole. Så ud som hvad der var på billedet. Du som en petite dame at få et tøj, der passer til min krop er ikke let, så jeg gik efter en brugerdefineret størrelse, det passer perfekt til min. Kjolen blev sendt meget hurtigt med en god kundeservice. Det er bestemt bedre end forventet. Hvis du holder et bryllup og undrer dig over, hvor du kan få en god kjole til en anstændig pris, anbefaler jeg Bridesire. Disse fyre er på toppen af ​​deres spil.
    Dato tilføjet: 18-09-2019
    ID: 1689
    Ved: Carina


  • Beskrivelse: Selvom jeg ikke kunne lide det sølvbælte, der blev afsendt, så det ud lidt billigt. Men alt i alt var kjolen af ​​høj kvalitet. Det var pænt syet. Tak fyre, jeg værdsætter virkelig din professionalisme.
    Dato tilføjet: 18-09-2019
    ID: 1690
    Ved: kAREN


  • Beskrivelse: Da jeg læste anmeldelserne, blev jeg chokeret, men besluttede at stole på mine tarme. Mine instinkter tjente min ret. Min brudekjole blev leveret en uge tidligere; kvaliteten er lige over min forventning. Meget tilfreds med dine tjenester. Jeg vil bestemt anbefale mine venner til jer. Tak.
    Dato tilføjet: 18-09-2019
    ID: 1688
    Ved: Nina


  • Beskrivelse: Hvis du spekulerer på, hvor du kan få din brudekjole, anbefaler jeg disse fyre. De har høj kvalitet og fremragende kundeservice. Derudover har de en bred vifte af stof, som du kan vælge imellem; Jeg blev først forvirret over de mange muligheder, men supportteamet bad om mit bryllup dem for at få mig det bedste stof, der kunne matche mine behov. Respekt for jer. Du er den bedste.
    Dato tilføjet: 18-09-2019
    ID: 1687
    Ved: Milena


  • Beskrivelse: Forsendelsen var hurtig. De har venlig og hurtig service. Jeg er kun forfærdet over, at det tog mig så lang tid at kende jer efter en lang sådan. Men hej, jeg er glad for, at du mødte og overgik mine forventninger. Jeg vil gerne takke dig for håndværket. Kjolen var i sin slags. Tommel op.
    Dato tilføjet: 17-09-2019
    ID: 1686
    Ved: andreas


  • Beskrivelse: Dejlig, næsten perfekt pasform. Selvom jeg ikke sendte min måling, havde jeg kun brug for nogle få røre, og kjolen var i perfekt form. Min kjole ankom i tide, og du kan ikke gætte, hvor meget det kostede mig. Tommelfinger op Bridesire. Min kjole ser dyrere ud end den kostede.
    Dato tilføjet: 17-09-2019
    ID: 1684
    Ved: Jostlin


  • Beskrivelse: De siger, at billeder måske bedrager, men hej, ikke i mit tilfælde. Billedet af kjolen gnistede mig, og jeg sendte min måling for en skræddersyet kjole med blonder, og Bridesire leverede det, jeg nøjagtigt bestilte. Kjolen er af fremragende kvalitet. Mange tak. Efter mit bryllup vil jeg dele billederne.
    Dato tilføjet: 17-09-2019
    ID: 1683
    Ved: Evangeline


  • Beskrivelse: Jeg er her på vegne af min kone lo! Da hun bestilte til kjolen, var jeg lidt skeptisk og var ikke klar til en online shop, men hun overbeviste mig om det. Nu er jeg den lykkeligste brudgom. Kjolen blev leveret til tiden, og den passede perfekt på hendes lubne krop. Tak fyre for at gøre mit bryllup til en tale om byen.
    Dato tilføjet: 17-09-2019
    ID: 1685
    Ved: Brooke


  • Beskrivelse: Pænt strikket stof af bedste kvalitet. Kjolen er pæn og smuk. Jeg valgte den snørede kjole, og det er gjort med perfektion. Jeg er ekstremt tilfreds med mit køb. Derudover modtog jeg et slør og et bælte gratis, som ikke var i min officielle plan. Tak fyre for det gode arbejde.
    Dato tilføjet: 16-09-2019
    ID: 1682
    Ved: Margherita


  • Beskrivelse: Jeg bestilte en tilpasset kjole. Det blev sendt temmelig inden den forventede frist. Jeg er så glad, at jeg endelig landede på min bryllupsdrømkjole. Tak fyre for den komplette overraskelse og at få klædeforberedt måde før tiden. Lykkelig klient.
    Dato tilføjet: 16-09-2019
    ID: 1680
    Ved: Susanne


  • Beskrivelse: Kjolen er fantastisk. Jeg kan godt lide kvaliteten af ​​stoffet, det føles som om jeg har stjålet fra jer, prisen og kvaliteten af ​​stoffet er uovertruffen. Tak for denne komplette overraskelse Bridesire. Du er den bedste i brudekjole-spil.
    Dato tilføjet: 16-09-2019
    ID: 1681
    Ved: Katrine


  • Beskrivelse: Perfekt og kvalitet af min kjole er uovertruffen. Jeg bestilte en halvkorsetteret kjole og var lidt skeptisk, at den passer mig. Jeg gik i hver butik prøvede hver eneste kjole, og ingen kunne passe mig, og da jeg vendte mig til jer og sendte mine målinger, leverede I præcis det, jeg havde brug for.
    Dato tilføjet: 16-09-2019
    ID: 1679
    Ved: Ines


  • Beskrivelse: Hvilken perfekt kjole! Jeg blev advaret om at shoppe min brudekjole online, men hey, kjolen passede mig godt, den var fantastisk og alle forelsket sig i den. Fantastisk, og tak, fyre for jeres tjenester. At sende kærlighed på din måde.
    Dato tilføjet: 15-09-2019
    ID: 1677
    Ved: Amanda


  • Beskrivelse: Langt overgået Bridesire mine forventninger. Jeg er så glad for, at jeg tog en chance med kjole! Det endte med at det var min drømmekjole til mit strandhipie-bryllup i stil. Selvom jeg købte en større størrelse, når det først var monteret, faldt alt på plads perfekt.
    Dato tilføjet: 15-09-2019
    ID: 1678
    Ved: Kathy

Visning 101 til 125 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next