1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 76 til 100 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next  

  • Beskrivelse: Jeg elskede denne sorte kjole så meget. Min favorit del var de korte ærmer, som er lavet af blonder og bagsiden af ​​kjolen, som også var dekoreret ved hjælp af blonder. Jeg ser frem til at handle fra denne butik igen.
    Dato tilføjet: 13-04-2020
    ID: 3536
    Ved: Fredrik


  • Beskrivelse: Kjolen så så dejlig ud på min niece. Jeg kunne ikke hjælpe med at ønske, at jeg var meget yngre, så jeg kunne bestille den samme blomsterpigekjole. Tak, Bridesire, for at du gjorde min niese så glad.
    Dato tilføjet: 13-04-2020
    ID: 3539
    Ved: Iris


  • Beskrivelse: Dette er den bedste tidløse kjole, som jeg i øjeblikket ejer. Jeg prøvede det i går aftes og elskede hvordan chiffonmaterialet samledes på mine fødder. Jeg kunne også godt lide den bløde indre foring, der blev brugt på kjolen.
    Dato tilføjet: 13-04-2020
    ID: 3540
    Ved: Susan


  • Beskrivelse: Denne kjole var så meget mere end hvad jeg forestillede mig. Jeg elskede de rødmige lyserøde materialer i kjolen og blonder, der blev brugt på kroppen. Det gjorde alle mine brudepiger glade og ophidset over det kommende bryllup.
    Dato tilføjet: 12-04-2020
    ID: 3527
    Ved: Elaine


  • Beskrivelse: Jeg har en stor buste og valgte den tilpassede version af denne kjole for at sikre, at den ville passe perfekt. Jeg er tilfreds med resultaterne. Tak Bridesire for din vilje til at hjælpe mig med at få den perfekte kjole
    Dato tilføjet: 12-04-2020
    ID: 3532
    Ved: Sarah


  • Beskrivelse: Disse burgunder kjoler var så smukke. Jeg elskede det blonder, der blev brugt på den nederste del af kjolen til at danne et kort tog. Jeg kunne også godt lide, hvordan designerne brugte den samme blonder på ærmerne og den øverste del af kjolen.
    Dato tilføjet: 12-04-2020
    ID: 3529
    Ved: Linda


  • Beskrivelse: Jeg elskede de brudepigekjoler, som mine brudepiger fik fra denne online butik, så meget at jeg endte med at købe en til mig selv. Kjolen kan bæres til forskellige lejligheder. Tak, Bridesire, for disse smukke kjoler.
    Dato tilføjet: 12-04-2020
    ID: 3528
    Ved: Amanda


  • Beskrivelse: Jeg tror, ​​denne kjole er enhver brudes drøm. Det komplicerede broderede mønster på tylleskørtet og sølvkrystaller på bodice fik mig til at føle mig så smuk, mens jeg prøvede det. Ser frem til at bære det på min bryllupsdag.
    Dato tilføjet: 12-04-2020
    ID: 3531
    Ved: Jacquelyn


  • Beskrivelse: Denne kjole var helt fantastisk. Selvom det er en brudekjole, købte jeg den i farven champagne og bad om små justeringer, fordi det var det, min datter ville have på til prom.
    Dato tilføjet: 12-04-2020
    ID: 3533
    Ved: Tina


  • Beskrivelse: Jeg kan godt lide, hvordan denne kjole ikke nødvendigvis er den traditionelle kæresteudringning og kuglekjole-design. Off-loddet design og lav ryg, sammen med det korte tog, var præcis, hvad jeg drømte om, da jeg tænkte på min brudekjole.
    Dato tilføjet: 12-04-2020
    ID: 3530
    Ved: Gina


  • Beskrivelse: Denne kjole vil være perfekt til min kommende eksamen. Jeg elsker dets korte og ærmeløse design. Jeg elskede også den bløde fornemmelse af det satinstof, der blev brugt til at designe det plus plovet på kjolen.
    Dato tilføjet: 11-04-2020
    ID: 3524
    Ved: Gülsüm


  • Beskrivelse: Jeg fik den mørkegrønne version af denne kjole og elskede hvordan den så ud, da jeg fik den. Det har en dejlig flow og design på skulderen og rygområdet. Jeg kunne også godt lide ruffles på kjolen.
    Dato tilføjet: 11-04-2020
    ID: 3523
    Ved: Debi


  • Beskrivelse: Jeg kan varmt anbefale at købe din prom kjole fra dette websted. Vi bestilte fire kjoler med mine venner, og alle sammen passer dem godt. Vi sparede også omkring $ 200 samlet på grund af de tilbud, der var på hjemmesiden, da vi bestilte kjoler
    Dato tilføjet: 11-04-2020
    ID: 3520
    Ved: alessandro


  • Beskrivelse: Jeg elskede kvaliteten af ​​det stof, der blev brugt til at fremstille denne kjole, og den måde havfrue nederdel klamrede mig til mine kurver. Jeg vil bestemt anbefale Bridesire til andre mennesker, der er interesseret i at købe unikke brudekjoler til deres specielle dag.
    Dato tilføjet: 11-04-2020
    ID: 3525
    Ved: Irma


  • Beskrivelse: Denne kjole er super søde. Jeg planlægger at bære det under min søsters bryllup, fordi jeg vil være for gravid til at deltage i alle de vanvittige aktiviteter og danser, som brudepigen vil gøre.
    Dato tilføjet: 11-04-2020
    ID: 3522
    Ved: Stefanie


  • Beskrivelse: Jeg ELSKEDE denne kjole så meget. Det passer ligesom en handske på overkropsområderne og har et dejligt design af kuglekjoler. Jeg elskede også kærestehalsudskæring og ville ikke bytte denne brudekjole til nogen anden.
    Dato tilføjet: 11-04-2020
    ID: 3519
    Ved: Selina


  • Beskrivelse: Denne aftenkjole er smukkere personligt. Jeg anbefaler dog at studere måleoversigten godt for at sikre, at du bestiller den rigtige kjole, fordi jeg til sidst bestilte en mindre kjole og måtte give den til min søster.
    Dato tilføjet: 11-04-2020
    ID: 3521
    Ved: Dametra


  • Beskrivelse: Først troede jeg, at dette syn kun havde brudekjoler. Jeg elskede bestemt denne aftenkjole, og jeg er taknemmelig for kundeserviceteamet, der var forpligtet til at sikre, at jeg fik den perfekte tilpassede kjole.
    Dato tilføjet: 11-04-2020
    ID: 3526
    Ved: Jeanette


  • Beskrivelse: Denne kjole var perfekt skræddersyet og havde ingen løbende sømme eller kvalitetsproblemer. Jeg tog den til min skrædder for en let justering af stropperne, som var lidt for lange.
    Dato tilføjet: 10-04-2020
    ID: 3515
    Ved: Jeanette


  • Beskrivelse: Min ven anbefalede mig til dette sted, efter at hun købte sin prom kjole her. Jeg er tilfreds med resultaterne af den tilpassede prom kjole, som jeg anmodede om, og vil bestemt anbefale flere mennesker at besøge stedet
    Dato tilføjet: 10-04-2020
    ID: 3516
    Ved: Jasmin


  • Beskrivelse: Jeg tror, ​​dette er en af ​​mine yndlings kjoler. Jeg bar det i dag på min søsters fødselsdagsfest og kunne godt lide, hvor godt det passede mig. Den eneste grund til, at jeg giver den en fire-stjernet, er på grund af et par justeringer, jeg var nødt til at foretage.
    Dato tilføjet: 10-04-2020
    ID: 3517
    Ved: Elke


  • Beskrivelse: Stoffet på denne kjole er af god kvalitet. Den er tyk, og den nederste del har fire lag af forskellige stoffer, der skaber den perfekte kuglekjole. Det er den perfekte kjole til mit vinterbryllup.
    Dato tilføjet: 10-04-2020
    ID: 3518
    Ved: Julia


  • Beskrivelse: Jeg elskede den subtile traditionelle design af denne kjole. Kæreste halsudskæring, guldbroderi og korsetdel var nøjagtigt hvad jeg ville have. Selvom jeg skulle forkorte stropperne lidt, var jeg generelt imponeret over kjolen.
    Dato tilføjet: 09-04-2020
    ID: 3513
    Ved: JESSICA


  • Beskrivelse: Min drøm, da jeg rejste mine døtre, var at købe dem deres brudekjoler. Da min datter og jeg så denne kjole, vidste vi, at vi måtte få den. Tak for at du tilpassede det, så det passer godt til hende.
    Dato tilføjet: 09-04-2020
    ID: 3512
    Ved: Carl F


  • Beskrivelse: Når du bestiller denne kjole, medmindre du er sikker på standardmålingerne og har masser af tid før dit bryllup, vil jeg foreslå, at du bestiller den tilpassede version. Jeg bestilte den viste kjole, og det krævede store ændringer, fordi jeg havde tabt sig.
    Dato tilføjet: 09-04-2020
    ID: 3511
    Ved: Jeanine

Visning 76 til 100 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next