1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 51 til 75 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next  

  • Beskrivelse: Jeg ville have en aftenkjole, der ville se sofistikeret ud uden at koste mig boutiquepriser, som bare fandt den, jeg ønskede online med dette websted. Det kom hurtigt og var af højere kvalitet, end jeg troede, det ville være, stor værdi og behagelig også.
    Dato tilføjet: 17-04-2020
    ID: 3559
    Ved: Saskia


  • Beskrivelse: Tro ikke, at der skal betales boutiquepriser for at få smukke kjoler. Bragte min brudekjole herfra, og alle blev forbløffet, da de så mig i den, mange tak for at have bidraget til min store dag.
    Dato tilføjet: 17-04-2020
    ID: 3560
    Ved: Barbara


  • Beskrivelse: Virkelig tilfreds med den kjole, jeg bestilte fra dette firma online, den ser så smuk ud, og jeg elsker at bære den. Høj kvalitet, bredt udvalg af kjoler og hurtig forsendelse, alt sammen til lave priser, vil købe mere fra dem.
    Dato tilføjet: 17-04-2020
    ID: 3558
    Ved: Shirley


  • Beskrivelse: Heldigvis er dette firma et bevis på, at kvalitetskjoler ikke behøver at være dyre. Fik en udsøgt aftenkjole fra hjemmesiden, og den så virkelig ud uden at bryde mit tøjbudget, stærkt anbefalet.
    Dato tilføjet: 17-04-2020
    ID: 3561
    Ved: carmen


  • Beskrivelse: Opdagede en fantastisk kjole på dette websted, og da den ankom til den lovede dato og tid, så det endnu bedre ud, når jeg tog den på. Bestemt vendte hoveder på prom, tak!
    Dato tilføjet: 16-04-2020
    ID: 3556
    Ved: Janneth


  • Beskrivelse: Så glad for at have brugt dette websted til at købe en kjole, det så godt ud og pasformen var god. Dette firma fik alt godt, der er et bredt udvalg at vælge imellem, levering er hurtig, og prisen er lav, mens materialet er af høj kvalitet.
    Dato tilføjet: 16-04-2020
    ID: 3557
    Ved: Gunilla


  • Beskrivelse: Tiden løb ud før en vigtig fest, da jeg prøvede dette websted og fandt den kjole, som jeg ikke kunne finde andre steder. Meget tilfreds med kjolen og med den service, jeg fik, sparede også penge.
    Dato tilføjet: 16-04-2020
    ID: 3555
    Ved: Anne


  • Beskrivelse: Bragte en aftenkjole som en overraskelse for min kone, og hun var imponeret over klippet og stilen. Desuden så hun så smuk ud, ville bruge dette firma igen uden tvivl.
    Dato tilføjet: 15-04-2020
    ID: 3552
    Ved: Nicole


  • Beskrivelse: Havde nogle råd til at bruge dette websted, da jeg diskuterede den slags kjole, jeg havde brug for for en familie, at blive sammen med en kollega. Hun anbefalede dette firma, og jeg fandt den ideelle kjole på ingen tid overhovedet. Tjek dette sted først, når du skal købe en kjole.
    Dato tilføjet: 15-04-2020
    ID: 3554
    Ved: Pamela


  • Beskrivelse: Jeg ville have en kjole, der lå højt på wow-faktoren, men alligevel ikke protesterede mit budget så meget. Så imponeret over prom kjolen, vores datter så så glamorøs ud.
    Dato tilføjet: 15-04-2020
    ID: 3553
    Ved: Vanessa


  • Beskrivelse: Denne sølvkjole lignede nøjagtigt det foto, der blev lagt ud på hjemmesiden. Det monterede korrekt og behøvede ikke ændringer. Tak, Bridesire, for den bedste aftenkjole, jeg nogensinde har ejet. Dine designere er fantastiske.
    Dato tilføjet: 14-04-2020
    ID: 3544
    Ved: Alessandra


  • Beskrivelse: Fundet dette firma online og besluttede at købe en kjole til en fest, modtog den hurtigt og den passede perfekt. Virksomheden er effektiv, og kjoler er af høj kvalitet, så vil bestemt købe mere tøj fra dem.
    Dato tilføjet: 14-04-2020
    ID: 3547
    Ved: Jürgen


  • Beskrivelse: Set denne smukke kjole på dette websted og var henrykt over, hvordan min partner og vores venner reagerede, da de første gang så denne glamourøse aftenkjole, anbefaler dette firma fuldstændigt til enhver, der søger efter god stil til rimelige priser.
    Dato tilføjet: 14-04-2020
    ID: 3546
    Ved: Porsha


  • Beskrivelse: Bare medbragt mig en dejlig kjole på den letteste, så stressende måde, jeg nogensinde har bragt noget online. Virksomheds hjemmeside var let at navigere rundt i, og alle kjoler var af høj kvalitet til lave priser. Kjolen monterede som den skulle have gjort, og kundeservicen var enestående fra start til slut.
    Dato tilføjet: 14-04-2020
    ID: 3551
    Ved: shawntaa


  • Beskrivelse: Generelt kan jeg give denne kjole en 4,5 stjerne. Materiale, tilpasning og design var præcis, hvad jeg ønskede. Jeg havde kun et problem med en forsinkelse i den forventede leveringsdato. Det lykkedes mig stadig at bære det til min brors bryllup.
    Dato tilføjet: 14-04-2020
    ID: 3545
    Ved: Kadi


  • Beskrivelse: Jeg er nødt til at rose dette firma for den fantastiske kjole, jeg har medbragt fra dem. Det passer så godt og ser fantastisk ud. Vil anbefale da kvaliteten er høj, tjenesten er førsteklasses og priserne er konkurrencedygtige.
    Dato tilføjet: 14-04-2020
    ID: 3548
    Ved: ELVIRA


  • Beskrivelse: Alt i alt var jeg meget imponeret over dette firma, jeg fandt en god stil med kjole til en fremragende pris, mens det blev leveret hurtigt, godt i tide til at jeg kunne bære en middagsselskab.
    Dato tilføjet: 14-04-2020
    ID: 3549
    Ved: Lena


  • Beskrivelse: Jeg elskede hvor hurtigt min kjole blev sendt og leveret. Jeg kunne også godt lide den beskyttende emballage, der blev brugt på denne sarte kjole. Fordi det var en skræddersyet kjole, vidste jeg, at det ville være en perfekt pasform.
    Dato tilføjet: 14-04-2020
    ID: 3543
    Ved: Judy


  • Beskrivelse: Jeg er taknemmelig for en ven, der pegede i retning af denne online dress shop. Jeg fandt, at valget var stort, og kjoler var af højeste kvalitet. Vil bruge det næste en kjole er behov for en særlig begivenhed.
    Dato tilføjet: 14-04-2020
    ID: 3550
    Ved: Emina


  • Beskrivelse: Dette er sådan en yndig kjole. Min femten år gamle datter så så smuk ud under hendes quinceanera. Hun elskede kjolen og sparer de penge, hun fik fra ceremonien, for at købe en anden kjole.
    Dato tilføjet: 13-04-2020
    ID: 3537
    Ved: Robin


  • Beskrivelse: Brudepigekjoler kan være udfordrende at finde. Jeg elskede den brede vifte af kjoler på dit websted. Min brudepige ville have forskellige designs. De kjoler, vi fik, havde forskellige designs og matchende farver. Tak, Bridesire, for den vidunderlige service.
    Dato tilføjet: 13-04-2020
    ID: 3542
    Ved: Milagros


  • Beskrivelse: Jeg elskede chiffon brudekjoler, især når jeg planlagde et sommer bryllup. Denne kjole så så smuk ud, da jeg prøvede den om morgenen. Du er bestemt den bedste online butik med brudekjoler.
    Dato tilføjet: 13-04-2020
    ID: 3534
    Ved: Pia


  • Beskrivelse: Jeg bestilte denne kjole, men der var en mix-up i ordren og endte med at modtage den forkerte kjole. Jeg er taknemmelig for Bridesire-holdet, der udvekslede kjolen for mig og sørgede for, at jeg fik den kjole, jeg ville have.
    Dato tilføjet: 13-04-2020
    ID: 3535
    Ved: Johanna


  • Beskrivelse: Jeg elskede de forskellige nuancer af elfenben, der blev brugt på denne kjole. Jeg værdsætter også holdet, fordi de tilbød mig en skræddersyet kjole til en lavere pris end hvad jeg havde fundet i lokale butikker.
    Dato tilføjet: 13-04-2020
    ID: 3538
    Ved: nicole


  • Beskrivelse: Jeg tror, ​​at I overgåede jer over denne kjole. Det er så smukt og passer godt. Jeg kunne godt lide pastellrosa farve og halsudskæring på kjolen. Dette var så værd at pengene jeg brugte på det.
    Dato tilføjet: 13-04-2020
    ID: 3541
    Ved: Sarina

Visning 51 til 75 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next