1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 51 til 75 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Jeg elsker Bridesire. Jeg har aldrig gennemset deres websted og er tilbage uden en unik kjole, som jeg har meget på. Jeg har heller aldrig fortrudt at have brugt tid eller penge på Bridesire; det er det hele værd. Deres kundeservice er uovertruffen.
    Dato tilføjet: 02-10-2019
    ID: 2560
    Ved: nunzio


  • Beskrivelse: Bridesire har fremragende kundeservice. Jeg bad om en anden størrelse kjole og fandt, at varen ikke var tilgængelig i øjeblikket. Jeg blev kontaktet af Bridesire-folk og fortalte præcist, hvornår kjolen vil være tilgængelig, og hvornår den vil blive leveret. Jeg blev forelsket i butikken fra den dag af.
    Dato tilføjet: 02-10-2019
    ID: 2557
    Ved: Mary


  • Beskrivelse: Jeg undlader aldrig at få komplimenter, når jeg er klædt i Bridesire kjoler. Tak for at have lavet så høj kvalitet og sjovt at have kjoler på. Jeg elsker valg af farver på kjoler. Jeg vil for evigt være en trofast kunde hos Bridesire.
    Dato tilføjet: 02-10-2019
    ID: 2559
    Ved: Carmen


  • Beskrivelse: Dette var min første gang at købe og bære en kjole fra en online butik. Ja, kjolen var så sød. Lang historie kort, Bridesire har nu en ny langsigtet kunde. Hold dig op med de gode arbejde fyre.
    Dato tilføjet: 02-10-2019
    ID: 2561
    Ved: Christina


  • Beskrivelse: Jeg gennemsøgte Bridesire-webstedet og stød på en sød lille aftenkjole. Kjolen var meget godt lavet, holdbar og meget moderigtig. Jeg købte straks kjolen. Jeg vil gerne takke dig, Bridesire for en fantastisk kjole og fantastiske tjenester.
    Dato tilføjet: 02-10-2019
    ID: 2558
    Ved: Jeannette


  • Beskrivelse: Jeg er konstant overrasket over denne butik. Deres websted er fænomenal, deres kjoler er fremragende, og kundeservicen er over pari. Alle bør shoppe her, ikke kun på grund af deres valg af kjole, men fordi Bridesire virkelig bryder sig om deres kunder og er villige til at gå den ekstra mil for dig.
    Dato tilføjet: 01-10-2019
    ID: 2555
    Ved: victoria


  • Beskrivelse: Kjolenes unikke design og kvalitet er bestemt værd at prisen er. Jeg har Bridesire kjoler, der er to år gamle og stadig ligner nye efter vask og slid. Jeg vil med sikkerhed henvise Bridesire til enhver kvinde, jeg møder.
    Dato tilføjet: 01-10-2019
    ID: 2556
    Ved: Daniela


  • Beskrivelse: Et must-visit hver gang jeg har brug for nyt tøj. Cirka 90 procent af alle mine kjoler er fra Bridesire. De anvendte stoffer, detaljeringsniveauet og prislapperne er blot nogle af de få grunde til, at dette er min bedste butik. Jeg vil for evigt shoppe her.
    Dato tilføjet: 01-10-2019
    ID: 2554
    Ved: Ledis


  • Beskrivelse: Jeg logget ind på Bridesire for at få min søster en dejlig aftenkjole som gave. Jeg kunne ikke undgå at købe et par kjoler til mig selv. Det er, hvor god Bridesire er. Deres række kjoler er uovertruffen. Jeg havde den bedste tid at shoppe her.
    Dato tilføjet: 30-09-2019
    ID: 2550
    Ved: Teresa


  • Beskrivelse: Min svigerforældre havde hendes fødselsdag op, og jeg vidste ikke hvad jeg skulle få hende. Det er indtil en af ​​mine venner anbefalede Bridesire. Straks kom jeg på stedet; Jeg så, hvad jeg ville få min svigerforældre. Bridesire har en utrolig samling af fantastiske kjoler. Jeg er glad for, at jeg fik kendskab til Bridesire.
    Dato tilføjet: 30-09-2019
    ID: 2549
    Ved: Mareike


  • Beskrivelse: Bridesire fik det rigtigt. Et bredt udvalg af højkvalitets stofkjoler til en overkommelig pris. Diana var så hjælpsom; hun hjalp mig med at finde den perfekte kjole til min nieses bryllup plus en udsøgt aftenkjole til senere på natten.
    Dato tilføjet: 30-09-2019
    ID: 2551
    Ved: Tresa


  • Beskrivelse: Denne butik klipper! Bridesire fik alt korrekt, utroligt udvalg, kjoler i alle størrelser og kreative designere. Deres kundeservice er så strømlinet, at selv min mand formåede at købe mig en kjole til min fødselsdag fra Bridesire-webstedet. Jeg er en hyppig shopper her nu.
    Dato tilføjet: 30-09-2019
    ID: 2552
    Ved: Antoinette


  • Beskrivelse: Jeg er en hyppig rejsende og handler meget her. Jeg er blevet komplimenteret med mine Bridesire kjoler ved adskillige lejligheder i forskellige lande nu! Bridesires kjoler er fremragende lavet med udsøgte detaljer; alle vil være i ærefrygt, når du går ind med en af ​​deres kjoler.
    Dato tilføjet: 30-09-2019
    ID: 2553
    Ved: Ute


  • Beskrivelse: Jeg er så glad for at have været vist denne shopping side. Deres samling af aftenkjoler er ude af denne verden. Deres absolutte fantastiske kundeservice konkurrerer kun med deres fremragende produkter. Bridesire har en lang tid kunde hos mig. Jeg vil uden tvivl anbefale dette til alle, der har behov for en kvalitetsklædning.
    Dato tilføjet: 30-09-2019
    ID: 2548
    Ved: Anne


  • Beskrivelse: Hvis jeg kunne give 100 stjerner til støtte og opmærksomhed på detaljer om produkter, ville jeg bestemt. Bridesire tilbyder fantastiske produkter komplet med førsteklasses kundeservice. Jeg kan ikke takke Bridesire nok for kvalitetsprodukter og rettidig levering.
    Dato tilføjet: 30-09-2019
    ID: 2547
    Ved: Tanja


  • Beskrivelse: I hele mit liv med at købe kjoler har jeg aldrig fundet sådan engageret kundesupport. Jeg er forbavset. Når du handler hos Bridesire, garanterer jeg, at du ikke leder efter noget andet sted. Bridesire har alle de kjoler, jeg nogensinde har ønsket, alt sammen under ét tag.
    Dato tilføjet: 29-09-2019
    ID: 2546
    Ved: lorraine


  • Beskrivelse: Jeg havde en fremragende oplevelse med at shoppe på Bridesire. Det er super let at navigere på stedet og få det, du leder efter. Kundeserviceteamet arbejder også sammen med dig, indtil du får den ønskede kjole. Bridesire fortæller mig også nøjagtigt, hvornår jeg vil modtage produktet, da jeg var færdig med at handle.
    Dato tilføjet: 29-09-2019
    ID: 2543
    Ved: regina


  • Beskrivelse: Fantastisk kundeservice, konsekvent kjoler i høj kvalitet og uovertrufne priser. Elleve ud af ti gange vil jeg anbefale Bridesire. Webstedet er brugervenligt og får dig til at søge efter den perfekte kjole. Jeg vil fortsætte med at være en trofast kunde.
    Dato tilføjet: 29-09-2019
    ID: 2545
    Ved: Sidonia


  • Beskrivelse: Dette er min anden gang, jeg handler på Bridesire. Første gang jeg fik min brudekjole, og i dag fik jeg min datter en aftenkjole. Begge gange modtog jeg fremragende kundeservice og smukt fremstillede kjoler alle rettidigt. Hvis du leder efter kvalitetskjoler til utrolige priser, anbefaler jeg denne butik.
    Dato tilføjet: 29-09-2019
    ID: 2541
    Ved: Luisa


  • Beskrivelse: Kort fortalt. Vi var i en knivspids og havde brug for elegante kjoler bogstaveligt talt så hurtigt som muligt. Det var mandag morgen, og vi havde brug for kjoler inden fredag ​​middag. Ikke kun kom Bridesire igennem med betagende kjoler, men de gav også rimelige priser. Jeg har brug for en pålidelig butik som denne i mit liv.
    Dato tilføjet: 29-09-2019
    ID: 2542
    Ved: Angelika


  • Beskrivelse: Det er altid sjovt at shoppe på Bridesire. Bestillingen er sikker, og de tilbyder fremragende kundeservice. Kvaliteten af ​​deres produkter er også uovertruffen. Bridesire er meget rettidig med at vende en ordre.
    Dato tilføjet: 29-09-2019
    ID: 2544
    Ved: Cherylann


  • Beskrivelse: Jeg er begejstret for kjole kvalitet og kundeservice oplevelse de tilbød mig. Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg vender tilbage til at shoppe på Bridesire efter alle mine klædebehov. Deres priser er også attraktive.
    Dato tilføjet: 28-09-2019
    ID: 2539
    Ved: Janeen


  • Beskrivelse: Jeg er ganske tilfreds med den kjole og den aftale, jeg fik fra denne butik. Jeg havde brug for en elegant aftenkjole, og stedet anbefalede en, der afkrydsede alle afkrydsningsfelterne. Når jeg talte med kundepleje, hjalp folk mig med at få et klart overblik over, hvad jeg ledte efter. Ti ud af ti gange vil jeg anbefale Bridesire.
    Dato tilføjet: 28-09-2019
    ID: 2537
    Ved: swetlana


  • Beskrivelse: Jeg havde en fantastisk oplevelse med at handle på Bridesire. Janet, den kundeserviceperson, jeg talte med, vidste meget om kjoler og var meget hjælpsom med at guide mig til mit køb uden at være påtrængende om det. Af den grund har Bridesire en kunde for livet.
    Dato tilføjet: 28-09-2019
    ID: 2538
    Ved: Mika


  • Beskrivelse: Bridesire er min 'go-to' kjole butik. Som sædvanligvis skuffede de ikke i dag. Middagskjolen, jeg købte, er fantastisk, og den fulgte med en meget betydelig prisskilt. Bridesire opdaterer altid deres hylder, og det holder mig tilbage.
    Dato tilføjet: 28-09-2019
    ID: 2540
    Ved: laurie

Visning 51 til 75 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next