1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 26 til 50 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next  

  • Beskrivelse: Hvilken vidunderlig kjole jeg bestilte fra din online virksomhed, billederne gjorde det ikke retfærdigt. Klippet, stilen, farven og størrelsen var netop det, jeg havde søgt efter, top kvalitet til overkommelige priser.
    Dato tilføjet: 21-04-2020
    ID: 3584
    Ved: Emma


  • Beskrivelse: Flotte kjoler behøver ikke koste jorden, og når du køber fra dette firma, gør de det ikke. Fik en smuk kjole til et bryllup, og jeg så godt ud i den, jeg anbefaler dette firma.
    Dato tilføjet: 21-04-2020
    ID: 3582
    Ved: Kristin


  • Beskrivelse: Definitivt imponeret over kjolen fra denne onlinebutik, den ser og føles ud. Faktisk var det perfekt til den fest, jeg gik for nylig. Høj kvalitet og flot stof, kunne ikke tro de små omkostninger til en sådan en fantastisk kjole.
    Dato tilføjet: 21-04-2020
    ID: 3586
    Ved: Ronny


  • Beskrivelse: Hvilken storslået kjole dette firma sendte mig til at have på en vens bryllup, det så så elegant ud og det kostede ikke så meget, som jeg ville have forventet, da det var af høj kvalitet.
    Dato tilføjet: 21-04-2020
    ID: 3583
    Ved: Giovanna


  • Beskrivelse: Bestilte en vidunderlig kjole fra denne butik online og var begejstret, da den kom i tide til en aftenfest. Så godt ud og følte mig så sikker på at bære den, og det var også inden for mit budget.
    Dato tilføjet: 21-04-2020
    ID: 3581
    Ved: sarah


  • Beskrivelse: Jeg var begejstret efter kjolen blev leveret denne uge, den ser stilfuld ud og passer perfekt med min hårfarve. Onlinebutikken var let at bruge, og priserne var lave på trods af, at kvaliteten var rigtig høj.
    Dato tilføjet: 21-04-2020
    ID: 3580
    Ved: Asha


  • Beskrivelse: Fik en forsinket invitation til en works night og besluttede at købe en kjole online fra dette firma. Var virkelig tilfreds med kvaliteten, stilen til en uovertruffen pris. Plus jeg blev leveret hurtigt, så det var med tiden.
    Dato tilføjet: 21-04-2020
    ID: 3585
    Ved: Sylvia


  • Beskrivelse: Fin kjole til en god pris, det var min oplevelse af at købe fra dette firma for første gang i sidste uge. Passer perfekt og var elegant, så jeg vil købe herfra igen.
    Dato tilføjet: 20-04-2020
    ID: 3577
    Ved: tim


  • Beskrivelse: Jeg troede, at det var tidskrævende at købe en kjole, men det behøver ikke være det. Disse dage i stedet for at komme ind i min bil og køre til forskellige butikker, gennemsøger jeg bare på dette websted. Bragte min første kjole fra dem for nylig, og det var forbløffende, hvor godt det var i betragtning af de lave omkostninger.
    Dato tilføjet: 20-04-2020
    ID: 3579
    Ved: BEATRIZ


  • Beskrivelse: Tak for, at en pårørende fortalte mig om dette firma. At købe en kjole får mig ikke til at ønske at undgå undskyldninger for ikke at gå på fester. I stedet køber jeg smukke kjoler herfra, hver gang jeg får en invitation, da disse er i top kvalitet uden en heftig prisskilt vedhæftet.
    Dato tilføjet: 20-04-2020
    ID: 3575
    Ved: Mackenzie


  • Beskrivelse: En nær ven anbefalede dette websted til mig, og jeg er så glad for, at de gjorde det. Den kjole, jeg valgte, var smuk på hjemmesiden og endnu smukkere, da jeg havde på. Rimelige priser, god service og kjoler, der ligger højt på wow-faktoren.
    Dato tilføjet: 20-04-2020
    ID: 3576
    Ved: Marco


  • Beskrivelse: Problemfri tøj shopping er ankommet, og jeg vil bruge det så ofte som jeg har brug for. Udvalget af kjoler i denne online butik var en behagelig overraskelse, ligesom de lave priser. Bestilte en aftenkjole, og andre sagde, hvor yndefuld jeg så ud, og jeg ville købe herfra igen.
    Dato tilføjet: 20-04-2020
    ID: 3578
    Ved: Justine


  • Beskrivelse: At købe tøj som voksen var aldrig så sjovt som at bede om dem som et barn. Det var, indtil jeg fik at vide om dette online firma. Tal om at få en fantastisk kjole uden antydning af stress. Synes godt om valg og service med lave priser.
    Dato tilføjet: 20-04-2020
    ID: 3574
    Ved: Anna


  • Beskrivelse: Fortvivlet over butikspriserne besluttede jeg at søge i dette firma online efter en kjole. Det var den bedste beslutning at tage, da der var et godt valg og jeg fandt en kjole, der stod ud. Jeg bragte den, kjolen passer og ser fantastisk ud, og prisen var god. Jeg sparede penge og fik en pænere kjole, virkelig glad.
    Dato tilføjet: 19-04-2020
    ID: 3573
    Ved: Alison


  • Beskrivelse: Jeg blev sjældent begejstret for tøj, indtil jeg bestilte en kjole fra dette websted. Det var den farve, klip, længde og stil, som jeg virkelig ville have til en bryllupsdag. Nu tæller jeg de dage, hvor jeg kan bære det.
    Dato tilføjet: 19-04-2020
    ID: 3572
    Ved: sonia


  • Beskrivelse: Brugte til at købe online gennem dette firma, da bilen ikke ville starte. Jeg har aldrig til hensigt at købe en kjole i butikken igen. Bredt udvalg, flot design og hurtig levering. Kjolen var sand i størrelse og så dejlig ud, og jeg sparte penge sammenlignet med hvor jeg plejede at shoppe.
    Dato tilføjet: 19-04-2020
    ID: 3571
    Ved: sherry


  • Beskrivelse: En ven fortalte mig, hvor godt dette firma er, når jeg har købt en smuk kjole til en lav pris, må jeg være enig med hende. Kvalitets kjoler, god service og lave priser, det bliver ikke bedre end dette.
    Dato tilføjet: 19-04-2020
    ID: 3570
    Ved: Neil


  • Beskrivelse: Jeg var træt af at betale over odds for en gennemsnitlig kjole. Så kom jeg over dette online firma, hvad en åbenbaring af høj kvalitet kjoler der passer godt og ser fremragende uden at koste en lille formue. Du skal blot prøve dette websted.
    Dato tilføjet: 18-04-2020
    ID: 3568
    Ved: Sidney


  • Beskrivelse: Jeg gruede mig for at blive inviteret til sociale sammenkomster, da jeg aldrig kunne finde den rigtige kjole til en god pris. Efter at have gået på dette sted fik jeg den kjole, jeg ville have. Stof i top kvalitet, flot stil og endnu pænere pris.
    Dato tilføjet: 18-04-2020
    ID: 3567
    Ved: arianna


  • Beskrivelse: Jeg stødte på hjemmesiden, mens jeg søgte efter en prom kjole og var begejstret over udvalget af kjoler. Glad for at sige, at den kjole, jeg valgte, passede godt, og jeg så og følte mig fabelagtig.
    Dato tilføjet: 18-04-2020
    ID: 3564
    Ved: Jule


  • Beskrivelse: Må indrømme, at kjolen, jeg har købt, ser utrolig ud, og at dette firma er en fornøjelse at gøre forretninger med. Jeg fik så mange komplimenter, da jeg bar det for første gang i weekenden.
    Dato tilføjet: 18-04-2020
    ID: 3563
    Ved: Congedi


  • Beskrivelse: Snakede min mand om at behandle mig med en kjole fra dette firma, og han kan godt lide det så meget jeg gør. Ikke kun fungerer det godt som en aftenkjole, det er dejligt til en aften, når det bare er os to. Det koste ham heller ikke for meget, så han kunne købe mig en anden.
    Dato tilføjet: 18-04-2020
    ID: 3565
    Ved: Kerstin


  • Beskrivelse: Med med firma har jeg fundet, at jeg får en kjole til at imponere for mindre penge, men alligevel er kvaliteten og stilen netop det, jeg leder efter. Fantastisk firma at købe fra, vil bruge i fremtiden.
    Dato tilføjet: 18-04-2020
    ID: 3569
    Ved: guido


  • Beskrivelse: Skal give kredit, hvor kredit skyldes, dette selskab kender kjoler i top kvalitet, når de ser dem. Jeg kæmpede for at finde en brudekjole og fem brudepigekjoler, da jeg gennemsøgte dette sted. Fundet de perfekte kjoler til en prisvenlig pris. Alle kjoler ankom i uberørt stand, og jeg så fantastisk ud.
    Dato tilføjet: 18-04-2020
    ID: 3566
    Ved: christina


  • Beskrivelse: Hvis du har brug for en kvalitetskjole i en fart, er dette det websted, du skal bruge. Fik en kjole med kort varsel til en god pris, og det ankom i tide for mig at kunne blænde de andre gæster. Bruger når jeg har brug for en kjole.
    Dato tilføjet: 17-04-2020
    ID: 3562
    Ved: Geena

Visning 26 til 50 (af 2160 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6... Next