1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 26 til 50 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Enhver dame har brug for at vide om Bridesire. Det er en chock en blok med udsøgte kjoler til enhver smag og størrelse. Sammenlignet med kjolernes kvalitet og detalje er deres priser meget værd. Jeg er altid tilfreds, når jeg handler her. Bedste kjole butik endnu.
    Dato tilføjet: 10-10-2019
    ID: 2586
    Ved: Silke


  • Beskrivelse: Besøgte Bridesire-webstedet for første gang i dag. Jeg var ikke bekendt med nogle ting, men de gavnlige og tilgængelige kunder til pleje af kunderne hjalp mig gennem hele processen. Jeg er begejstret for at opdage dette websted. Alle mine venner vil høre om dette.
    Dato tilføjet: 10-10-2019
    ID: 2584
    Ved: Kirstin


  • Beskrivelse: Dette er min første gang, jeg handler på Bridesire, og jeg er meget glad. Jeg havde nogle fantastiske valg at vælge imellem. Størrelsen var ikke et problem, da de tilbyder tilpasset montering. Kundeservice for Bridesire er upåklagelig. Jeg kan ikke blive længe før jeg skal logge ind igen og handle lidt mere.
    Dato tilføjet: 10-10-2019
    ID: 2583
    Ved: Nicole


  • Beskrivelse: Jeg er en mand, og jeg har formået at få min datter en smuk kjole som en gave fra Bridesire. Kundeservicen var meget vigtig for mig at finde den bedste kjole til min datter. Jeg nød grundigt oplevelsen, da den var ligetil. Kjolen blev også leveret rettidigt.
    Dato tilføjet: 10-10-2019
    ID: 2585
    Ved: Aylin


  • Beskrivelse: Jeg har købt et par kjoler fra Bridesire, og jeg har aldrig haft problemer med dem eller deres tjenester. Alle mine køb blev leveret til tiden. Bridesire-stedet er ret nemt at bruge, og personalet er altid klar til at hjælpe, alt hvad du skal gøre er at sende dem besked.
    Dato tilføjet: 09-10-2019
    ID: 2582
    Ved: Arika


  • Beskrivelse: Jeg kan ikke prise Bridesire nok. Deres kundeservice er ud over; hver kjole er unik og af høj kvalitet plus deres priser er overkommelige. Hvad mere kan du bede om? Jeg vender sikkert tilbage på min lønningsdag.
    Dato tilføjet: 08-10-2019
    ID: 2577
    Ved: Mouthanna


  • Beskrivelse: Lige tilfældigvis snuble over Bridesire, da jeg gennemsøgte internettet for kvalitetskjoler. Min eneste beklagelse var, at jeg ikke havde nok penge. Jeg kom ud af webstedet efter at have købt tre kjoler og stadig ville have mere. De har en række kjoler, hver med unikt design og præg. Jeg kommer tilbage her.
    Dato tilføjet: 08-10-2019
    ID: 2576
    Ved: Annacaterina


  • Beskrivelse: Jeg lavede mine første ordrer et par dage tilbage, og jeg har lige samlet mine tre kjoler. Jeg kan ikke udtrykke, hvor glad jeg er over deres tjenester. Jeg vil shoppe fra Bridesire fra nu af.
    Dato tilføjet: 08-10-2019
    ID: 2579
    Ved: Connie


  • Beskrivelse: Bridesire har uovertruffen kundeservice; intet er for mange problemer for dem, når det kommer til deres kunder. Kjoler er lavet af tekstiler af høj kvalitet og har kæbefaldende detaljer. Jeg handler aldrig andre steder efter dette.
    Dato tilføjet: 08-10-2019
    ID: 2581
    Ved: carmen


  • Beskrivelse: Bridesire har magiske kjoler og fremragende kundeservice, jeg elsker dem. Jeg hyppigt besøger Bridesire-stedet for at se på deres nye lager og se, hvad jeg kan bestille videre. Jeg har aldrig besøgt deres websted og logget af uden et køb; det er hvor gode deres produkter er.
    Dato tilføjet: 08-10-2019
    ID: 2580
    Ved: Maria


  • Beskrivelse: Har aldrig besøgt en butik med så fremragende kundeservice. Deres kollektion af kjoler er også uden sidestykke. Jeg har aldrig engang besøgt Bridesire og kom tomhendt ud. Min indkøbskurv har altid en kjole eller tre, når jeg logger ud fra webstedet. Jeg præsenterede også min søster for Bridesire.
    Dato tilføjet: 08-10-2019
    ID: 2578
    Ved: Phyllis


  • Beskrivelse: En af mine medarbejdere anbefalede Bridesire til mig. Jeg har brugt utallige timer på deres websted med at købe kjoler lige siden. De har ubegrænsede muligheder, når det kommer til kjoler, og deres kundeservice gør tingene mere behagelige og praktiske.
    Dato tilføjet: 07-10-2019
    ID: 2574
    Ved: Constance


  • Beskrivelse: Bridesire har aldrig svigtet mig. De har en bred vifte af stilarter, der dækker en lang række størrelser. Jeg har aldrig undladt at få noget godt, når jeg besøger webstedet. Jeg har anbefalet Bridesire til alle mine venner.
    Dato tilføjet: 07-10-2019
    ID: 2575
    Ved: Mirela


  • Beskrivelse: Jeg har aldrig haft en mere fabelagtig shoppingoplevelse. Kundeservice hos Bridesire er ude af denne verden, og de har kjoler til bogstaveligt talt til enhver lejlighed til meget rimelige priser. De tilbyder endda tilpasset montering! Jeg ville ikke shoppe efter kjoler andre steder nu.
    Dato tilføjet: 06-10-2019
    ID: 2572
    Ved: Sabine


  • Beskrivelse: Første gang jeg besøgte Bridesire var at få min datter en prom kjole. Jeg har aldrig handlet andre steder siden. Denne butik stjal mit hjerte. De har alle de unikke kjoler til attraktive priser, og de leveres rettidigt. Jeg kunne ikke bede om mere.
    Dato tilføjet: 06-10-2019
    ID: 2573
    Ved: Mirsad


  • Beskrivelse: Jeg var blevet henvist til Bridesire af et par venner, så jeg besluttede at besøge stedet og blev ikke skuffet. Bridesire har en fantastisk samling af kjoler og enestående kundeservice. De tilbyder endda tilpasset størrelse.
    Dato tilføjet: 05-10-2019
    ID: 2570
    Ved: susan


  • Beskrivelse: Fra deres finurlige og stilfulde kjoler til deres brugervenlige side og fantastiske kundeservice er Bridesire den bedste online butik for mig indtil videre. Jeg behøver ikke engang at gennemse så meget for at finde en perfekt kjole. Jeg vil for evigt være kunde her.
    Dato tilføjet: 05-10-2019
    ID: 2569
    Ved: Pia Chejdysz


  • Beskrivelse: Bridesire er bare en fryd fra det øjeblik, du logger ind på webstedet. De har en enorm samling af kjoler med ønskelige priser og tilbud. Jeg er helt sikker på, at jeg vender tilbage hver anden dag.
    Dato tilføjet: 05-10-2019
    ID: 2571
    Ved: Vickie


  • Beskrivelse: Jeg deltog i en begivenhed iført en kjole, jeg fik fra Bridesire. Alle årtusindskiftet ved arrangementet undrede sig stadig over, hvorfor min kjole var køligere end deres. Det var godt, jeg shoppede på Bridesire, og det gjorde de ikke. Jeg tror, ​​de vil besøge Bridesire-webstedet meget snart og meget ofte.
    Dato tilføjet: 05-10-2019
    ID: 2568
    Ved: Etram


  • Beskrivelse: Jeg havde problemer med at finde den rigtige kjole til min bryllupsdag. Det var, indtil jeg fandt ud af det om Bridesire. Sekunder efter at have gennemsøgt webstedet havde jeg allerede set den perfekte brudekjole til mig. Køb og levering var utroligt glat. Jeg vil anbefale shopping på Bridesire.
    Dato tilføjet: 04-10-2019
    ID: 2566
    Ved: dominica


  • Beskrivelse: Jeg elsker denne butik og enhver kjole, de sælger. Bridesire tilbyder endda specialtilpasning. Deres kundeservice er imponerende, og deres websted er ligetil at navigere. Du har ikke noget problem med at finde den perfekte kjole, mens du er på Bridesire.
    Dato tilføjet: 04-10-2019
    ID: 2567
    Ved: Steve


  • Beskrivelse: Denne butik er utrolig! En ven anbefalede Bridesire til mig, og jeg beklager ikke at have besøgt webstedet. Jeg blev overrasket over at finde et stort udvalg af unikke kjoler til enhver lejlighed. Jeg købte et par kjoler til mig selv.
    Dato tilføjet: 04-10-2019
    ID: 2564
    Ved: Jamie


  • Beskrivelse: Det ser ud til, at jeg ikke får nok af denne butiks kjoler. Bridesire har en af ​​de mest imponerende kollektioner af kjoler nogensinde. Jeg kommer tilbage mere snart. Jeg vil også anbefale det til hver eneste af mine venner; vi skal alle se godt ud!
    Dato tilføjet: 04-10-2019
    ID: 2565
    Ved: Caroline


  • Beskrivelse: Min første gang shopping på Bridesire var så sjovt. Webstedet har så mange unikke varer til utrolige priser. Jeg endte med at købe flere kjoler til gaver og mig selv. Jeg nød oplevelsen og vil være en gentagen kunde her.
    Dato tilføjet: 04-10-2019
    ID: 2563
    Ved: maria grazia


  • Beskrivelse: Min søster og jeg har en ny yndlingsbutik! Bridesire har en enorm samling af kjoler, og nogle af dem er ikke så almindelige at komme med. De får dig til at klæde dig elegant og unikt hver gang du handler hos Bridesire.
    Dato tilføjet: 03-10-2019
    ID: 2562
    Ved: Annica

Visning 26 til 50 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next