1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 251 til 275 (af 1163 anmeldelser)
  Prev... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20... Next  

  • Beskrivelse: Da jeg først tog denne brudekjole, syntes jeg prisen var for god til at være sand. Men jeg var sikker på, at jeg ville til mit bryllup. Det var for stramt, anmodede dem om at foretage nogle ændringer, hvilket de gjorde, og det passede som et par handsker. Jeg sparede penge og så fantastisk ud på min d-dag.
    Dato tilføjet: 15-08-2019
    ID: 1551
    Ved: Doris


  • Beskrivelse: En ven henvendte mig til Bridesire websted for at købe min brudekjole. Jeg har ingen beklagelser, da jeg nu har min smukke kjole med mig. Jeg ringer tilbage for flere tjenester.
    Dato tilføjet: 14-08-2019
    ID: 1548
    Ved: Beatrice


  • Beskrivelse: Hvilken kjole i høj kvalitet? Det behøvede ikke ændringer, alt, hvad der er, er at få et par med højhælede sko, og jeg var god til at gå. Kundesupporten svarede på mine beskeder til tiden, indtil jeg modtog kjolen. Jeg er glad og anbefaler dem meget.
    Dato tilføjet: 14-08-2019
    ID: 1550
    Ved: Kristen


  • Beskrivelse: Det var utroligt; brudekjolen var nøjagtigt det, jeg så og blev forelsket i. Alt hvad jeg gjorde var et par ændringer for at få perfekt pasform. Den hurtige levering var bemærkelsesværdig, og jeg vil beholde kjolen til min datter, den er så fantastisk!
    Dato tilføjet: 14-08-2019
    ID: 1549
    Ved: Cindy


  • Beskrivelse: Jeg har intet andet end ros for dig, da jeg har båret mine kjoler i tre år, og det ser stadig nyt ud. Jeg stoler på dine produkter. Jeg vil købe flere kjoler fra dig.
    Dato tilføjet: 14-08-2019
    ID: 1547
    Ved: Claudia


  • Beskrivelse: At få en passende kjole i dag er blevet en trættende ting. Jeg takker Bidesire, da de sørger for, at de har alle størrelser kjoler. Jeg er taknemmelig, fordi du aldrig har skuffet mig, hver gang jeg besøgte hjemmesiden for shopping.
    Dato tilføjet: 13-08-2019
    ID: 1544
    Ved: Shannon


  • Beskrivelse: Min virksomhed er virkelig vokset på grund af smagen og udvælgelsen i Bridesire. Mange mennesker stoler på min virksomhed på grund af kvalitetskjoler. Tak Bridesire for at du har gjort dette muligt.
    Dato tilføjet: 13-08-2019
    ID: 1543
    Ved: assunta


  • Beskrivelse: Jeg har købt dusinvis af kjoler i de sidste tre år. Jeg er taknemmelig for, at der ikke er en eneste dag, du lader mig ned. Jeg ser hen imod at købe fra dig i mange flere år.
    Dato tilføjet: 13-08-2019
    ID: 1545
    Ved: Joanna


  • Beskrivelse: Kjoler har tekstur af høj kvalitet, og produkterne er alle fantastiske. Dette er det bedste websted for at købe kjoler. Jeg kan godt lide dine arbejdere, da de er indbydende og jordnære.
    Dato tilføjet: 13-08-2019
    ID: 1546
    Ved: Jessica


  • Beskrivelse: Jeg har for nylig købt en meget klassisk kjole og en fornuftig pris. Alle mennesker i byen beundrer det og refererer til mig som dronningen af ​​byen. Jeg er meget glad og taknemmelig. Med tilladelse fra Bridesire.
    Dato tilføjet: 12-08-2019
    ID: 1540
    Ved: Doris


  • Beskrivelse: Jeg havde for nylig mistet interessen for stil, da jeg fandt lignende kjoler på forskellige steder. Jeg blev overrasket, da jeg besøgte dit websted, og jeg fandt meget forskellige smukke kjoler. M y kærlighed til stilarter er vækket op i mig.
    Dato tilføjet: 12-08-2019
    ID: 1539
    Ved: Charlyn


  • Beskrivelse: Jeg holdt en fest at deltage, og jeg manglede en kjole til at have på. Jeg købte en fra Bridesire og var overhovedet bekymret for, om det ville komme til mig i tide. Jeg er taknemmelig for, at jeg på en uge fik kjolen. Jeg er taknemmelig.
    Dato tilføjet: 12-08-2019
    ID: 1541
    Ved: Jessica


  • Beskrivelse: Jeg havde for nylig en forespørgsel om et spamwebsted. Tak for kundeservicen, da de altid er på tå for at sikre, at de besvarer kundens spørgsmål. Jeg er taknemmelig.
    Dato tilføjet: 12-08-2019
    ID: 1542
    Ved: Desiree


  • Beskrivelse: Jeg spekulerede på, om jeg ville få en kjole, der passer mig godt, da jeg virkelig har tilføjet vægt. Jeg blev overrasket, da jeg besøgte dit websted, og jeg fik en kjole. Jeg er den lykkeligste kvinde i byen.
    Dato tilføjet: 11-08-2019
    ID: 1538
    Ved: ELISABETTA


  • Beskrivelse: Jeg købte en kjole i sidste uge og går på den på min bryllupsdag. Jeg elsker det virkelig og takket være Bridesire for at have gjort min drømmekjole til virkelighed. Jeg ringer snart til at købe flere produkter.
    Dato tilføjet: 11-08-2019
    ID: 1537
    Ved: Mollie


  • Beskrivelse: Jeg bad dig om at lave mig en kjole, som; små ændringer fra kjoler på skærmen og gjorde det uden at tøve. Jeg er meget taknemmelig og meget glad i denne kjole. Tak Bridesire for at være et pålideligt firma.
    Dato tilføjet: 11-08-2019
    ID: 1535
    Ved: Jose Junior


  • Beskrivelse: Jeg sendte dig e-mail om mine kjoleordrer, og du svarede i tide. Dette er meget godt for dig, da jeg ser, at du virkelig mener forretning. Jeg vil ofte købe fra dig, da jeg handler med en butik, der sælger kvalitetskjoler. Tak.
    Dato tilføjet: 11-08-2019
    ID: 1536
    Ved: Jasmin


  • Beskrivelse: Den kjole, jeg købte, var alt, hvad jeg håbede på. Jeg havde ikke noget andet sted at købe det snarere end fra dig. Jeg er taknemmelig for, at du arbejdede med at sikre, at jeg fik kjolen. Jeg er meget taknemmelig og vil købe fra dig oftere.
    Dato tilføjet: 10-08-2019
    ID: 1531
    Ved: Francesca


  • Beskrivelse: Jeg troede, du spøgede, da jeg sendte pengene. Jeg kunne aldrig forestille mig, at jeg ville få den kjole, der var på billedet til den pris. Jeg er stadig chokeret, men tror, ​​som jeg nu holder på kjolen. Tak for at gøre dine priser overkommelige.
    Dato tilføjet: 10-08-2019
    ID: 1532
    Ved: Caitlyn


  • Beskrivelse: Jeg elsker virkelig den måde, hvorpå du viser kjoler. Du hjælper os med at se, hvordan de ser ud og ved at tage beslutninger om at købe dem. Du er virkelig kreativ. Jeg vil snart købe en.
    Dato tilføjet: 10-08-2019
    ID: 1534
    Ved: Aaqa


  • Beskrivelse: Jeg undrer mig virkelig, mens min bryllupsdag løber langsomt. Jeg ser virkelig ud til at se smart ud i denne smukke kjole, du sendte til mig. Jeg er meget taknemmelig, fordi Bridesire har været en kilde til min lykke i denne bryllupssæson.
    Dato tilføjet: 10-08-2019
    ID: 1533
    Ved: Tatsiana


  • Beskrivelse: Dette sted under firmaet Bridesire er pålideligt, da de aldrig har udsat mine ordrer. Du har altid arbejdet dag og nat for at imødekomme mine mange krav. Jeg er virkelig stolt af dig.
    Dato tilføjet: 09-08-2019
    ID: 1530
    Ved: Iwona


  • Beskrivelse: Jeg købte en kjole online og blev sendt allerførst. Jeg er meget imponeret over dette, og jeg vil købe flere kjoler meget snart fra dig. Tak for at have holdt tid, da dette har bevæget mit hjerte.
    Dato tilføjet: 09-08-2019
    ID: 1529
    Ved: Kristol


  • Beskrivelse: Jeg var meget nervøs, da jeg købte kjolen online. Jeg var min første oplevelse, og jeg vidste ikke, hvordan tingene ville ændre sig. Mange tak for at have været til hjælp for mig og er glade. Jeg kommer til flere kjoler.
    Dato tilføjet: 09-08-2019
    ID: 1528
    Ved: juanita


  • Beskrivelse: Jeg elsker kjolen, jeg for nylig har medbragt. Det 'under blonder er af kvalitetsmateriale og kan derfor præsenteres for mennesker. Jeg ser virkelig smart ud i det. Jeg ringer snart tilbage til flere kjoler.
    Dato tilføjet: 09-08-2019
    ID: 1527
    Ved: Tanu

Visning 251 til 275 (af 1163 anmeldelser)
  Prev... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20... Next