1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 251 til 275 (af 1340 anmeldelser)
  Prev... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20... Next  

  • Beskrivelse: Jeg havde en fantastisk oplevelse med at handle på Bridesire. Janet, den kundeserviceperson, jeg talte med, vidste meget om kjoler og var meget hjælpsom med at guide mig til mit køb uden at være påtrængende om det. Af den grund har Bridesire en kunde for livet.
    Dato tilføjet: 28-09-2019
    ID: 2538
    Ved: Mika


  • Beskrivelse: Bridesire er min 'go-to' kjole butik. Som sædvanligvis skuffede de ikke i dag. Middagskjolen, jeg købte, er fantastisk, og den fulgte med en meget betydelig prisskilt. Bridesire opdaterer altid deres hylder, og det holder mig tilbage.
    Dato tilføjet: 28-09-2019
    ID: 2540
    Ved: laurie


  • Beskrivelse: Min svigerdatter og jeg har en besættelse af søde kjoler. Hos Bridesire fandt vi alle kjoler, vi nogensinde har drømt om, og derefter nogle mere. Deres fremragende kundeservice og rettidig levering gør Bridesire til vores nye besættelse.
    Dato tilføjet: 28-09-2019
    ID: 2536
    Ved: Linda-Marie


  • Beskrivelse: Den kjole, jeg købte herfra, var fortryllende og meget godt lavet. Jeg havde en uovertruffen oplevelse med at handle på Bridesire. Jeg vender tilbage her med mine venner for nogle mere tøj shopping.
    Dato tilføjet: 27-09-2019
    ID: 2534
    Ved: MajaKarin


  • Beskrivelse: Den kjole, jeg bestilte, overskred mine forventninger. Det var godt pakket uden rynker og blev leveret til tiden. Jeg er lige uden ekstase. Kan ikke vente med at gå ned i det.
    Dato tilføjet: 27-09-2019
    ID: 1723
    Ved: Michael


  • Beskrivelse: Jeg havde engang brug for en aftenkjole med en hast. Bridesire kom igennem på en rettidig måde. Jeg havde min kjole til tiden og deltog i min middag og så fantastisk ud i min nye kjole. Derfor vil jeg altid shoppe på Bridesire.
    Dato tilføjet: 27-09-2019
    ID: 2535
    Ved: Giovanni


  • Beskrivelse: Min kjole ankom i perfekt stand uden rynker. Jeg var bekymret for dette, men det skete ikke. Blondertoppen var pænt syet og passede min dreng godt uden meget tab.
    Dato tilføjet: 26-09-2019
    ID: 1721
    Ved: Karla


  • Beskrivelse: Detaljen i beading og den utrolige kvalitet er bare uvirkelig for den pris. Selvom jeg skulle sænke underarmen, er kjolen en absolut stunner. Perfekt til lejligheden. Tak gutter.
    Dato tilføjet: 26-09-2019
    ID: 1719
    Ved: Veronica


  • Beskrivelse: Jeg fik en kongeblå kjole, og den var helt fantastisk. Oven på silken var der yderligere fire lag tylunderlag. Bodice var perfekt pasform. Fantastisk hold. Tak for at du gjorde det til en utrolig dag.
    Dato tilføjet: 26-09-2019
    ID: 1720
    Ved: Hanna


  • Beskrivelse: Jeg er temmelig tilfreds med længden på min kjole, jeg troede først at det ville pule og trække på gulvet, men vi fik det rigtigt. Det var det udseende, jeg ønskede, og det kom tydeligt ud. Store mennesker store arbejde. Tak skal du have.
    Dato tilføjet: 26-09-2019
    ID: 1722
    Ved: Hine


  • Beskrivelse: En absolut drømmekjole. Ser ikke ud til at se nok af det. Baseret på størrelseskortet bestilte jeg til størrelse 10, og det passede perfekt til min talje, omend lidt skeptisk.
    Dato tilføjet: 25-09-2019
    ID: 1717
    Ved: Mandy


  • Beskrivelse: Jeg bestiller en kjole til et bryllup stil shoot. Den grå farve var absolut skønhed. Disse fyre gik ud af deres måde at lave et nederdel på, som slet ikke så billigt ud. Jeg er gæld. Jeg elsker kjolen så meget.
    Dato tilføjet: 25-09-2019
    ID: 1715
    Ved: Ann-charlotte


  • Beskrivelse: Jeg bestilte for en lang størrelse og fik nogle ændringer gjort. Jeg må indrømme, at kvaliteten af ​​stoffet er god, og stingene er godt klaret. Tak fyre for at gøre hele processen smertefri.
    Dato tilføjet: 25-09-2019
    ID: 1718
    Ved: Isabella


  • Beskrivelse: Kjolen er fantastisk! Jeg er 5'8 og 135 lbs. Jeg besluttede at bestille en kjole, der var større end min sædvanlige størrelse, og det passede mig godt som en handske. Kjolen er smuk og lod mig let bevæge sig rundt i den.
    Dato tilføjet: 25-09-2019
    ID: 1716
    Ved: Riezwana


  • Beskrivelse: Kjolen var utrolig. Sælgeren var hjælpsom undervejs. De hjalp mig med at vælge den perfekte farve, der matchede mit bryllupstema, og det viste sig at passe godt sammen. Tak gutter. Du er fantastisk.
    Dato tilføjet: 24-09-2019
    ID: 1713
    Ved: Heather


  • Beskrivelse: Hurtigere forsendelse, indtil jeg tvivlede på, om kjolen var godt klaret, men da jeg pakker ud min kjole. Det var et af de bedste designs, jeg havde ønsket mig til min store dag. Tak Bridesire for at gøre det let for mig.
    Dato tilføjet: 24-09-2019
    ID: 1714
    Ved: Kalmy


  • Beskrivelse: Kvaliteten af ​​materialet er god, designen af ​​kjolen og syning er på et andet niveau. Det var en skræddersyet kjole, og jeg elskede hvordan Bridesire kreativitet kom ud for at gøre det til en af ​​de bedste.
    Dato tilføjet: 24-09-2019
    ID: 1711
    Ved: Amandine


  • Beskrivelse: Jeg fik komplimenter fra forskellige mennesker, da jeg havde kjolen på, selvom jeg ikke fik den hæmmet, kjolen kom lige til tiden. Selvom perlerne faldt foran, men der var ikke tid til at kontrollere alt. Jeg var tilfreds med dit arbejde.
    Dato tilføjet: 24-09-2019
    ID: 1712
    Ved: Katharina


  • Beskrivelse: Fantastisk kvalitet, cool pasform. Dressingen er smuk personligt. Min ven bar kjolen under deres løftefornyelse, og det var tale om festen. Fantastisk service fra Bridesire.
    Dato tilføjet: 23-09-2019
    ID: 1710
    Ved: Sigrid


  • Beskrivelse: Den kjole, jeg bestilte, er endnu mere imponerende personligt. Desuden ser det dyrere ud end det er. Hey Bridesire, hvad var spillet her? Du overgik mine krav. Tak gutter.
    Dato tilføjet: 23-09-2019
    ID: 1707
    Ved: Paulina


  • Beskrivelse: Jeg er størrelse 15 men bestil for størrelse 16 bare for at være sikker. Med en lille ændring passede kjolen mig perfekt. Jeg modtog mange komplementer hele tiden. Jeg vil henvise flere venner til dig.
    Dato tilføjet: 23-09-2019
    ID: 1708
    Ved: Lejla


  • Beskrivelse: Korrespondancen, supportteamet, markeret med en to ugers tidlig levering. Jeg havde ro i sindet, takket være Bridesire giver intet en brud søvnløse nætter som kjoler, men du gjorde det let for mig. Tak skal du have.
    Dato tilføjet: 23-09-2019
    ID: 1709
    Ved: dorte


  • Beskrivelse: Stor kundesupport, jeg modtog min kjole i perfekt form. Tak fyre for at gøre det til en absolut skønhed. Jeg elsker det.
    Dato tilføjet: 22-09-2019
    ID: 1705
    Ved: Mona


  • Beskrivelse: Jeg var skeptisk til at handle efter min brudekjole online, så besluttede at bestille en til tidligt nok, men til min overraskelse opfyldte t alle mine krav. Tak team Bridesire. Du er fantastisk.
    Dato tilføjet: 22-09-2019
    ID: 1706
    Ved: Isabella


  • Beskrivelse: Jeg glæder mig over kvaliteten af ​​min brudekjole. Tak Bridesire. Jeg har bestilt til kjoler online, men ingen kunne matche dit design. Det er som en kjole købt fra de dyre butikker. Glansen og sømmen er godt klaret. Jeg kan ikke vente med at gå ned ad gangen på denne absolutte skønhed.
    Dato tilføjet: 22-09-2019
    ID: 1704
    Ved: Alessandra

Visning 251 til 275 (af 1340 anmeldelser)
  Prev... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20... Next