1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 251 til 275 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next  

  • Beskrivelse: Jeg plejede at finde køb af en kjole stressende. Ikke nu, hvor jeg har fundet denne virksomhed online. En dejlig række stilarter at vælge imellem, og jeg elsker aftenkjolen jeg bragte sidste måned, vil bestemt købe fra siden igen, anbefale til alle.
    Dato tilføjet: 15-03-2020
    ID: 3362
    Ved: Lidia


  • Beskrivelse: Jeg blev inviteret til en aften ude med lidt varsel og kunne ikke finde en kjole i den lokale butik. Kom over denne butik online, og jeg elskede absolut den kjole, jeg bragte. Det ser godt ud på mig.
    Dato tilføjet: 15-03-2020
    ID: 3366
    Ved: Violeta


  • Beskrivelse: Jeg var skuffet over kjoler i den lokale tøjbutik, så gennemsøgte dit websted. Inden for få minutter havde jeg bestilt en smuk kjole. Endnu gladere, da den ankom, og kan ikke vente med at bære den.
    Dato tilføjet: 14-03-2020
    ID: 3359
    Ved: Karin


  • Beskrivelse: Jeg gruede mig til at skulle købe en kjole til arbejdsnatten hvert år, da det var dyrt for en kjole, som jeg sandsynligvis ikke ville have på igen. Kjoler, der er til salg på dit websted, ser godt ud og koster ikke meget, men alligevel er dejlige nok til at have ofte på.
    Dato tilføjet: 14-03-2020
    ID: 3357
    Ved: sebrena


  • Beskrivelse: Jeg plejede at foretrække at købe kjoler i butikken, men efter at have brugt dette websted ved jeg, at din virksomhed leverer fantastiske kjoler til lave priser. Den aftenkjole, jeg bragte, var smukt lavet og en fryd at have på.
    Dato tilføjet: 14-03-2020
    ID: 3356
    Ved: Jamila


  • Beskrivelse: Brugt en kjole i en fart, og dette sted gav mig en smuk kjole med en hurtig leveringsmulighed. Spændt med denne kjole, og at den ankom på det krævede tidspunkt. Min partner kunne ikke fjerne øjnene fra mig.
    Dato tilføjet: 14-03-2020
    ID: 3358
    Ved: marian


  • Beskrivelse: Jeg ledte efter en brudekjole, der ville se virkelig forbløffende ud uden at bryde banken, fandt lige hvad jeg ville på dit websted. Du sendte det hurtigt, og det så elegant ud, da jeg gik ned ad gangen.
    Dato tilføjet: 13-03-2020
    ID: 3354
    Ved: Ebru


  • Beskrivelse: Da jeg var priserne på dette websted, var jeg ikke sikker på, hvordan kjoler ville se ud. Må indrømme, at jeg var forbløffet over den rene kvalitet på prom kjolen, som jeg bragte til min datter. Jeg anbefaler dette websted til alle.
    Dato tilføjet: 13-03-2020
    ID: 3355
    Ved: Susanna


  • Beskrivelse: Var ikke overbevist om de dyre kjoler i de lokale butikker. Gik derfor online og fandt dette websted, så imponeret over den kjole, som jeg bestilte, anbefaler stilarterne, og priserne er overraskende gode. .
    Dato tilføjet: 13-03-2020
    ID: 3351
    Ved: Eileen


  • Beskrivelse: Havde en vigtig arbejdsfest i sidste uge og søgte højt og lavt efter den wow-faktor-kjole. Det lykkedes at finde den perfekte aftenkjole på dette websted, selv med hurtig levering var det stadig en lejrpris. Mange tak.
    Dato tilføjet: 13-03-2020
    ID: 3352
    Ved: Jessie


  • Beskrivelse: Jeg må indrømme, at kjolen på dette site gik mig i sidste uge var simpelthen fantastisk, det så fantastisk ud og alle sagde, hvor godt det så ud på mig. God kvalitet på et rigtigt budget, tak.
    Dato tilføjet: 13-03-2020
    ID: 3353
    Ved: Emma


  • Beskrivelse: Jeg var ved at løbe tør for at få en kjole til en vigtig fest og ønskede ikke at betale de høje priser, der blev opkrævet af mine nærmeste butikker. Glæder over denne hjemmeside og den frilly kjole jeg fik - tak for den hurtige levering og en smuk kjole.
    Dato tilføjet: 12-03-2020
    ID: 3349
    Ved: christina


  • Beskrivelse: Jeg bragte en dejlig kjole fra dette firma for nylig. Troede, at prisen var god, og stilen plus kvaliteten af ​​materialet var fantastisk, varmt anbefale dette firma til alle.
    Dato tilføjet: 12-03-2020
    ID: 3350
    Ved: Eva


  • Beskrivelse: Løb tør for ideer om, hvad jeg skulle have på min prom. En ven fortalte mig om dette sted, fandt en kjole i flot stil til en fremragende pris - tak for at have sendt det i en fart.
    Dato tilføjet: 12-03-2020
    ID: 3348
    Ved: Michaela


  • Beskrivelse: Hvilken reaktion kjolen jeg bragte fra dit websted fik mig på prom i sidste uge. Min date elskede det, og jeg følte mig som en million dollars. Vil bestemt anbefale dette websted.
    Dato tilføjet: 12-03-2020
    ID: 3346
    Ved: Jane


  • Beskrivelse: Jeg må bare nævne, hvilken fabelagtig kjole jeg bragte fra dette firma den anden uge. Det ankom, når det blev lovet, og jeg elskede at bære det til en arbejdsfest. Tak, fordi du lavede min uge.
    Dato tilføjet: 12-03-2020
    ID: 3347
    Ved: Elena


  • Beskrivelse: Jeg bragte denne fantastiske kjole fra dit websted i sidste uge til at bære på en fest sidste weekend. Havde mere end et par beundrende blik og et par mennesker spurgte, hvor det var kommet fra, mange tak.
    Dato tilføjet: 11-03-2020
    ID: 3345
    Ved: Mark


  • Beskrivelse: Jeg elsker, hvor perfekt skræddersyet denne kjole er, og hvordan den klæber fast på mine kurver. Selvom jeg er en kvinde i plus size, får denne kjole mig til at føle sig smuk og fremhæve min lille talje, hvilket giver mig en perfekt timeglasfigur.
    Dato tilføjet: 11-03-2020
    ID: 3344
    Ved: Merilyn


  • Beskrivelse: Jeg er så tilfreds med denne kjole. Den nedre del har flere lag, mens den øverste krop er godt struktureret til at give illusionen om den perfekte talje. Jeg elskede også bow-tie knuten bag på kjolen.
    Dato tilføjet: 11-03-2020
    ID: 3343
    Ved: olga


  • Beskrivelse: Jeg tog denne kjole til min syerske for en mindre ændring af den øverste krop, som var lidt større end mine faktiske målinger. Jeg elskede, at selvom jeg ikke bestilte en skræddersyet kjole, var det stadig en dejlig kjole og krævede ikke meget ændringer.
    Dato tilføjet: 10-03-2020
    ID: 3339
    Ved: Mikhail


  • Beskrivelse: Da jeg planlagde et strandbryllup, ville jeg sikre mig, at min kjole ville være lys, smuk og tidløs. Denne kjole afkrydsede alt på min liste og kan bruges som en cocktail eller aftenkjole.
    Dato tilføjet: 10-03-2020
    ID: 3342
    Ved: Annelie


  • Beskrivelse: Jeg elskede den lange spalte i siden og designet på det blonder, der blev brugt på kjolen. Jeg har følsom hud, og nogle af snørematerialet har en tendens til at irritere det, men blonderen på denne kjole var så blød.
    Dato tilføjet: 10-03-2020
    ID: 3338
    Ved: Karoll


  • Beskrivelse: Generelt er jeg imponeret over denne kjole. Selvom jeg ikke fik traditionel indisk kjole til min eksamen, lignede denne mørkegrønne chiffonkjole nogle af indisk-kultiverede kjoler og så stadig moderne og smuk ud.
    Dato tilføjet: 10-03-2020
    ID: 3340
    Ved: ivana


  • Beskrivelse: Jeg ville have en kjole, der ville sprænge folks sind, da de så mig gå ned ad gangen, og denne kjole gjorde netop det for mig. Tak for at gøre min dag speciel og for at få mig til at føle mig som en prinsesse.
    Dato tilføjet: 10-03-2020
    ID: 3341
    Ved: Dilsa


  • Beskrivelse: Du overgik dig bestemt med denne kjole. Jeg købte en kjole på dit websted for et par måneder siden og vidste, at dine kjoler var legitime. Denne særlige vil have folk til at svinge, når de ser mig på prom.
    Dato tilføjet: 09-03-2020
    ID: 3337
    Ved: Caroline

Visning 251 til 275 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next