1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 226 til 250 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next  

  • Beskrivelse: Den prom kjole fra din hjemmeside butik var billig, men alligevel stadig af god kvalitet, og det så godt ud. Det så godt ud sammenlignet med andre kjoler, der koster en hel del flere penge.
    Dato tilføjet: 20-03-2020
    ID: 3388
    Ved: audish


  • Beskrivelse: Fik en dejlig kjole til en fest fra dit websted, og det kostede meget mindre, end hvad man ville have forventet til en så høj kvalitet. Det ser så smukt ud og tjente mig masser af gode kommentarer, ville købe fra dig igen.
    Dato tilføjet: 20-03-2020
    ID: 3385
    Ved: Glynda


  • Beskrivelse: Tilpas dig ikke med de for dyre tøj, du kan købe fra butikker. Køb i stedet en kjole fra dette firma. Det gjorde jeg, og jeg elsker det. I øvrigt ser det fantastisk ud på mig.
    Dato tilføjet: 19-03-2020
    ID: 3384
    Ved: beatrice eleonora


  • Beskrivelse: Brudekjolen var en god pris, uden at have ofret hvad angår kvaliteten af ​​kundeservice fra 5. sncompany. Jeg følte mig fantastisk i kjolen og ville købe andre kjoler herfra.
    Dato tilføjet: 19-03-2020
    ID: 3382
    Ved: Shannon


  • Beskrivelse: Alt hvad jeg ønskede var en almindelig lille blacl kjole og vil de lokale butikker havde begrænsede valg til fjollede priser. Så jeg bragte fra dette selskabs websted og blev imponeret over kjolen, de sendte mig.
    Dato tilføjet: 19-03-2020
    ID: 3383
    Ved: Anca


  • Beskrivelse: Det var en vidunderlig kjole, jeg købte fra dette websted, og omkostningerne og servicen fra virksomheden var førsteklasses. Jeg vil købe kjoler herfra igen, tak.
    Dato tilføjet: 18-03-2020
    ID: 3380
    Ved: salha


  • Beskrivelse: Må sige, at kjolen jeg fik fra dette firma var sensationel med hensyn til kvalitet, især når der tages højde for den lave pris. Blev sendt hurtigt og ankom i uberørt stand og ville købe fra igen.
    Dato tilføjet: 18-03-2020
    ID: 3381
    Ved: Victoria


  • Beskrivelse: Krævede en aftenkjole og ønskede ikke at bruge en formue på at købe den. Fandt denne hjemmeside, når jeg søgte på internettet, var begejstret over valg, omkostninger og kvaliteten af ​​den kjole, de solgte mig. Dejlig kjole er det også.
    Dato tilføjet: 18-03-2020
    ID: 3377
    Ved: lori


  • Beskrivelse: Jeg fandt dette selskabs side til at købe min prom kjole, elsket absolut den grønne, og det så endnu bedre ud, når jeg tog den på. Tak, og jeg anbefaler til andre piger på udkig efter skolekjoler.
    Dato tilføjet: 18-03-2020
    ID: 3378
    Ved: Christin


  • Beskrivelse: Jeg blev anbefalet dette sted af en ven, og jeg er så glad for, at jeg brugte det til at købe en kjole til en fest, som jeg blev inviteret til. Det var så meget lettere end at prøve tøj i forskellige butikker. Jeg rystede virkelig aftenen i den fantastiske røde kjole.
    Dato tilføjet: 18-03-2020
    ID: 3375
    Ved: Azitaq


  • Beskrivelse: Mangel på fritid betød, at jeg prøvede denne hjemmeside at købe en kjole til en begivenhed i weekenden. Ankom når lovet, og jeg var begejstret for pasform, kvalitet og pris. Ville bestemt bruge igen, hvis jeg havde brug for en anden kjole.
    Dato tilføjet: 18-03-2020
    ID: 3379
    Ved: Heidi


  • Beskrivelse: Jeg var så tilfreds med kjolen, som jeg fik fra dette websted for et par uger siden, bar den i sidste uge til en fest, og alle elskede det så meget som jeg gør. Vil anbefale kvalitet, valg og stor værdi.
    Dato tilføjet: 18-03-2020
    ID: 3376
    Ved: Erin


  • Beskrivelse: At købe en brudekjole og kjoler til brudepiger viste sig at være mindre stressende og dyre end forventet, hovedsagelig takket være denne online butik. Jeg så forbløffende ud, og brudepigerne så temmelig ud i deres matchende kjoler, mange tak.
    Dato tilføjet: 17-03-2020
    ID: 3373
    Ved: Elisabeth


  • Beskrivelse: Fik en smuk kjole fra dette websted for et par dage siden, prisen var lav, og kvaliteten var høj, den passede godt og imponerede de mennesker, jeg ville imponere. Mange tak, anbefal dette firma til andre.
    Dato tilføjet: 17-03-2020
    ID: 3370
    Ved: Khadidja


  • Beskrivelse: Betal mindre for den kjole. Det gjorde jeg bestemt ved at bruge dette selskabs onlinebutik. Så en fantastisk kjole, der simpelthen skulle medbringes, så jeg købte den. Bruger igen næste gang jeg har brug for en kjole.
    Dato tilføjet: 17-03-2020
    ID: 3372
    Ved: Louise


  • Beskrivelse: Til mit bryllup ville jeg have en drømmekjole uden at betale boutiquepriser for det. Min svigerinde pegede mig i retning af dette websted. Ikke kun købte jeg en fabelagtig kjole til mig, jeg fik også 4 brudepigekjoler også. Elskede alle disse kjoler, anbefaler dette firma til enhver, der gifter sig.
    Dato tilføjet: 17-03-2020
    ID: 3371
    Ved: Ana-Morena


  • Beskrivelse: Kjolen så bemærkelsesværdig ud, i det mindste var det, hvad alle fortalte mig på festen for at markere en særlig fødselsdag for mig. Takket være din kjole i høj kvalitet modtog jeg komplimenter hele natten. Vil købe flere kjoler herfra i fremtiden.
    Dato tilføjet: 17-03-2020
    ID: 3374
    Ved: guillerma


  • Beskrivelse: Da vores firma fejrede en vigtig milepæl var jeg ivrig efter at klæde mig for at imponere til festen. Jeg var i stand til at gøre netop det, da jeg fik den.perfekte kjole fra din hjemmeside, elskede stilen!
    Dato tilføjet: 16-03-2020
    ID: 3368
    Ved: Mariana


  • Beskrivelse: Brugt en kjole på kort varsel og kunne ikke spare tid på arbejde for at kigge rundt i tøjbutikker. Min søster nævnte dette websted, og jeg fandt snart en ideel kjole til en enestående pris. Imponeret over kvaliteten, omkostningerne og den hurtige levering.
    Dato tilføjet: 16-03-2020
    ID: 3369
    Ved: Ann-Tove


  • Beskrivelse: Mens der var nok valg til kjoler i lokale tøjbutikker, skræmmede priserne mig. Heldigvis blev jeg tipset om dette websted og fandt snart, hvad jeg ville have. Fantastisk kjole, god pris og hurtig levering, det kunne ikke være bedre.
    Dato tilføjet: 16-03-2020
    ID: 3367
    Ved: Betlhem


  • Beskrivelse: Jeg stødte på hjemmesiden efter at have kigget i de lokale butikker efter en brudekjole, alle fortalte mig, hvor fantastisk kjolen var på min store dag, tak en million. Anbefaler dette websted fuldstændigt!
    Dato tilføjet: 15-03-2020
    ID: 3363
    Ved: Rita


  • Beskrivelse: Til vores datters prom var det ikke, vi brugte en enorm mængde på en kjole, hun kun vil bære én gang. Kjolen fra dette firma online var dejlig, og hun så så smuk ud.
    Dato tilføjet: 15-03-2020
    ID: 3364
    Ved: Marlies


  • Beskrivelse: Jeg ville have en stilfuld kjole til en bryllupsreception og valgte en fra dit websted. Tilfreds med udseendet og pasningen og modtog dejlige kommentarer fra familie og venner. Min mand sagde, at han var stolt over at tage mig med, mange tak.
    Dato tilføjet: 15-03-2020
    ID: 3360
    Ved: Jacqueline


  • Beskrivelse: At købe festkjoler var noget, jeg hadede at gøre, indtil jeg fandt denne onlinebutik. Der er gode stilarter tilgængelige i forskellige størrelser, og den lille sorte kjole, jeg bragte, kiggede virkelig for delen.
    Dato tilføjet: 15-03-2020
    ID: 3365
    Ved: Mahdi


  • Beskrivelse: At køre rundt i butikkerne på udkig efter en kjole fik mig ingen steder hurtigt, så fandt jeg dette sted. Bredt udvalg af kjoler til gode priser og virkelig tilfreds med den, jeg valgte. Hurtig levering også, tak.
    Dato tilføjet: 15-03-2020
    ID: 3361
    Ved: natalia

Visning 226 til 250 (af 2160 anmeldelser)
  Prev... 7 8 9 10 11 12... Next