1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 226 til 250 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Denne online butik er fantastisk, og deres kjoler er autentiske designer-stykker. Jeg handler igen og igen og anbefaler det stærkt til andre piger på udkig efter unikke, men elegante kjoler.
    Dato tilføjet: 21-08-2019
    ID: 1577
    Ved: Kellie


  • Beskrivelse: Dette er første gang, jeg forlader en anmeldelse. Jeg ville meget egoistisk ikke at sige, hvor taknemmelig jeg er for prom kjolen; det var absolut unikt og designet så klogt. De smukke snørebånd og den perfekte halsudskæring gjorde stjernen til under vores promnat.
    Dato tilføjet: 21-08-2019
    ID: 1575
    Ved: Sarah


  • Beskrivelse: Jeg ville ønske, at jeg kunne gennemgå denne kjole hundrede gange. Min datters prom var perfekt. Du stod blandt andre piger. Vi elskede det.
    Dato tilføjet: 20-08-2019
    ID: 1573
    Ved: Judit


  • Beskrivelse: Jeg kan sige, at online shopping er reelt. Min brudekjole var langt ud over, hvad vi alle forventede (mine venner og familie). Jeg er i plus størrelse, og ingen igennem ville jeg se så godt ud i en brudekjole. Jeg behøvede ikke at foretage nogen ændringer, og min dag viste sig at være perfekt.
    Dato tilføjet: 20-08-2019
    ID: 1572
    Ved: Leah


  • Beskrivelse: Wow! Hvor starter jeg? Efter at have været skuffet over min lokale skrædder bestilte jeg min brudekjole fra Bridesire mindre end to uger til mit bryllup. Vi ønskede at forny vores løfter, og jeg besluttede, at hvis den ikke kommer til tiden, skulle jeg med en af ​​mine enkle kjoler. Kjolen var den bedste ting, jeg har gjort med mig selv i lang tid. Alle elskede hvordan det så ud for mig, og komplimenter var mange.
    Dato tilføjet: 20-08-2019
    ID: 1571
    Ved: Sabrina


  • Beskrivelse: Jeg vil gerne takke Bridesire fra bunden af ​​mit hjerte. Kjolen var et kunstværk, og min lillesøster så så forbløffende ud, at hun vil beholde kjolen til hendes nieses prom (min datter).
    Dato tilføjet: 20-08-2019
    ID: 1574
    Ved: Steffanie


  • Beskrivelse: Jeg har ikke de rigtige ord til at beskrive skønheden i denne kjole. Det var smukt og forblev en skat for mig. Jeg elsker det og anbefaler Bridesire til alle piger, der forbereder sig til deres bryllupper. Du bliver ikke skuffet.
    Dato tilføjet: 19-08-2019
    ID: 1567
    Ved: Federica


  • Beskrivelse: Jeg er bedøvet over den høje kvalitet af denne kjole. Jeg genkender en smuk kjole, når jeg ser; Jeg har været i fotografiet i årevis, hvor jeg køber kjoler til skyde. Jeg vidste, at min kjole ville tiltrække opmærksomhed og se storslået ud på fotos. Min dag blev lige som jeg ville takket være denne fejlfri kjole.
    Dato tilføjet: 19-08-2019
    ID: 1570
    Ved: Alicia


  • Beskrivelse: Min kjole kom med et bælte til at definere taljen. Sløret har gulvlængde og gør kjolen ekstremt smuk. Oprindeligt var bange for, at materialet ikke ville være af høj kvalitet, men det er stadig intakt. Det så behageligt, jeg dansede i det, og det gjorde det muligt for mig at bevæge mig komfortabelt.
    Dato tilføjet: 19-08-2019
    ID: 1569
    Ved: Mary


  • Beskrivelse: Min mor tror ikke prisen, jeg købte min brudekjole. Da hun var lidt traditionel, havde hun advaret mig om online shopping, men kjolen er perfekt og den mest ideelle til en brud med en petite form som mig.
    Dato tilføjet: 19-08-2019
    ID: 1568
    Ved: Agatha


  • Beskrivelse: Jeg er en høj pige, og det var ikke let at finde en kjole, der elskede og dækkede mine ankler. Denne kjole ændrede hele mit syn og lysede min bryllupsdag. Den blev leveret på mindre end 14 dage, plus supportteamet var nyttigt, da jeg ringede for at vide, om kjolen stadig var på vej. Online shopping er ikke min ting og gjorde ikke, hvordan jeg sporer min brudekjole; tak Bridesire, jeg handler med dig igen, meget snart.
    Dato tilføjet: 18-08-2019
    ID: 1563
    Ved: Gianpiero


  • Beskrivelse: Farven på min kjole er nøjagtig den samme, som den ser ud på billederne. Jeg fandt det i Bridesire online butik, og det blev sendt lige til tiden. Men jeg måtte bære fire tommer hæle, fordi det var lidt for længe.
    Dato tilføjet: 18-08-2019
    ID: 1564
    Ved: Joanne


  • Beskrivelse: Lige da jeg var ved at give op, stødte jeg på denne kjole. Jeg bestilte min ordre, og selvom den passede godt, vælger jeg at få den ændret af den lokale designer, og min dag var glamorøs. Uden denne kjole ville jeg ikke have været så smuk på min store dag.
    Dato tilføjet: 18-08-2019
    ID: 1566
    Ved: Anna


  • Beskrivelse: Kjolen var klassisk og elegant; Jeg følte mig godt, da det er udsmykkingerne skinnede på under det lyse sollys. Som strandbryllup så jeg så storslået ud, at jeg på billeder ikke kan tro, at jeg var fantastisk. Jeg følte mig ikke sved, og stoffet tiltrækkede ikke sandpartikler.
    Dato tilføjet: 18-08-2019
    ID: 1565
    Ved: Xiangling


  • Beskrivelse: De rimelige priser tiltrækkede mig. Men jeg var også desperat efter en smuk brudekjole. Da jeg så, hvad Bridesire havde til salg, elskede jeg denne kjole, i det øjeblik jeg så placerede min ordre med det samme. Enhver brud, der leder efter en unik kjole, skal du shoppe her, og du vil ikke fortryde.
    Dato tilføjet: 17-08-2019
    ID: 1560
    Ved: Adenike


  • Beskrivelse: Da jeg bestilte min kjole var jeg lidt skeptisk. Jeg har haft grimme oplevelser med online shopping. Til min overraskelse blev kjolen dog leveret og inkluderet en underkjole for at give en perfekt form. Jeg anbefaler dem stærkt for at være ærlige og hurtige i deres tjenester.
    Dato tilføjet: 17-08-2019
    ID: 1562
    Ved: Mary


  • Beskrivelse: Som en model i plus-size, stod jeg overfor udfordringer med at finde den rigtige kjole. Jeg ved om kjole-design og kvalitet, så da jeg så, hvad Bridesire solgte, sprang mit hjerte over en takt. Hver kjole var fantastisk, og jeg vælger A-design kjoler med smukke udsmykninger.
    Dato tilføjet: 17-08-2019
    ID: 1561
    Ved: Adriana


  • Beskrivelse: Jeg bestilte min ordre, mindre end 21 dage til mit bryllup. Det var en enorm risiko og ville ikke råde nogen til at løbe så sent med deres bryllupsforberedelser. Men guderne var på min side, kjolen passede som en sød drøm. Jeg var fantastisk, og jeg er taknemmelig for Bridesire for at være ivrig efter størrelser og holde deres ord med hensyn til leverancer.
    Dato tilføjet: 17-08-2019
    ID: 1559
    Ved: giuseppina


  • Beskrivelse: Jeg vidste nøjagtigt, hvad jeg ville bære i mit bryllup, men prisen var for høj. Da jeg fandt denne brudekjole til en god pris i Bridesire, besluttede jeg at risikere at købe online; Jeg er glad for, at jeg gjorde det.
    Dato tilføjet: 16-08-2019
    ID: 1558
    Ved: Maraike


  • Beskrivelse: Jeg var nødt til at sende den første kjole tilbage, fordi den var for stram for mig omkring hofterne. Damen talte med var venlig og yderst høflig, hun rådede mig til at afgive en anden ordre, og overraskende modtog jeg min kjole den dag, hun havde lovet. Min shoppingoplevelse med dem var stressfri.
    Dato tilføjet: 16-08-2019
    ID: 1557
    Ved: Debra


  • Beskrivelse: Jeg gik til Bridesire for at passe til min kjole. Derfor var jeg den smukkeste kvinde ved mit bryllup. Min kjole er unik, og jeg er stadig forelsket i den. Jeg er sikker på, at jeg vil bære den igen, måske under et af mine fremtidige jubilæer; Jeg anbefaler denne brudebutik til en perfekt brudekjole.
    Dato tilføjet: 16-08-2019
    ID: 1555
    Ved: Natalia


  • Beskrivelse: Jeg er en kort pige, og de fleste af de brudekjoler, jeg fandt, var for længe for mig. Jeg var heldig at finde denne, og mine gæsters komplimenter var uendelige. De kunne ikke tro, at jeg købte det online. Jeg kan varmt anbefale denne butik til andre brudeparter.
    Dato tilføjet: 16-08-2019
    ID: 1556
    Ved: Krystyna


  • Beskrivelse: Lige da jeg mistede håbet om at finde min drøm brudekjole kom jeg over Bridesire. Min søsters ven anbefalede det, og det skuffede ikke. Det flod smukt i bunden; Jeg kan stoppe med at se på mig bryllupsbilleder.
    Dato tilføjet: 15-08-2019
    ID: 1554
    Ved: Sabine


  • Beskrivelse: Jeg var den lykkeligste brud med kurver, der viste sig ubesværet. At vælge denne kjole var den bedste beslutning, jeg tog under mit bryllupsforberedelser og butikken leveret til tiden. Tak, Bridesire.
    Dato tilføjet: 15-08-2019
    ID: 1553
    Ved: Luciana


  • Beskrivelse: Kvalitet på kjolen er forbløffende. Jeg elsker det, og det er værd at hver krone jeg betalte for. Bridedesire-teamet var så bekymrede og fulgte for at vide, om jeg havde det godt med en kjole eller ville vælge en anden. Jeg vil bestemt købe her igen.
    Dato tilføjet: 15-08-2019
    ID: 1552
    Ved: kamila

Visning 226 til 250 (af 1163 anmeldelser)
  Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next