1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (af 2160 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6... Next  

  • Beskrivelse: Mange tak til din virksomhed for at give mig en kjole i høj kvalitet til en fantastisk pris. Jeg elsker det, og det var et par beundrere på den fest, jeg bar den til i sidste uge.
    Dato tilføjet: 26-04-2020
    ID: 3611
    Ved: Francesca


  • Beskrivelse: Jeg må indrømme, at jeg følte mig så behagelig og så sofistikeret ud i prom-kjolen, der blev sendt af dette firma, kun et par dage før selve promen. Anbefaler deres service til en rigtig pris.
    Dato tilføjet: 26-04-2020
    ID: 3610
    Ved: Ginger


  • Beskrivelse: Nu fandt jeg dette firma, som jeg ikke har til hensigt at købe en kjole andre steder. Elegant, stilfuldt og virkelig smukt såvel som godt foretaget til en pris, der giver fremragende værdi.
    Dato tilføjet: 25-04-2020
    ID: 3607
    Ved: Benjamin


  • Beskrivelse: Bare elske den kjole, jeg fik fra dette firma, den passer godt, ser fantastisk ud og stoffet er af høj kvalitet. Det var så let at købe, og de samlede omkostninger var en lejlighedskøb, der vil bruges til næste gang.
    Dato tilføjet: 25-04-2020
    ID: 3606
    Ved: Roxmery


  • Beskrivelse: Bragte en lille sort aftenkjole til en familie, der samles, og alle kommenterede, hvor smuk jeg så ud. Mange tak for et kvalitetstøj til en lav pris.
    Dato tilføjet: 25-04-2020
    ID: 3605
    Ved: Leonie


  • Beskrivelse: Du kan simpelthen ikke købe en bedre kjole uden at bruge en hel masse mere. Ikke desto mindre behøver du ikke, da denne butik leverer fantastiske kjoler til fantastiske priser.
    Dato tilføjet: 25-04-2020
    ID: 3608
    Ved: Emma


  • Beskrivelse: Den kjole, jeg har medbragt fra dette firma, må have været fantastisk, da den efterlod min mand for ord, og han vil købe mig den samme kjole i en anden farve.
    Dato tilføjet: 25-04-2020
    ID: 3609
    Ved: oneida


  • Beskrivelse: Så en bestemt kjole på hjemmesiden, og jeg måtte bare købe den til min prom. Det var elegant og så godt ud som nogle af de boutique, der bæres af mine venner, men alligevel til en brøkdel af prisen. Bare forsøger at tænke på flere undskyldninger for at købe flere kjoler herfra.
    Dato tilføjet: 24-04-2020
    ID: 3600
    Ved: Ashley


  • Beskrivelse: Gå aldrig på en modebutik igen, brug dette firma. Jeg bragte en smuk kjole fra dem, den ultimative i kvalitet, selv på et begrænset budget.
    Dato tilføjet: 24-04-2020
    ID: 3603
    Ved: zaira


  • Beskrivelse: Hvilken følelse min nye kjole gav mig, følte, at alle øjne var på mig. Bragt herfra, og jeg elsker den rene kvalitet af det.
    Dato tilføjet: 24-04-2020
    ID: 3604
    Ved: Julie


  • Beskrivelse: Hvilken fabelagtig kjole jeg bragte fra dette firma online. Et par mennesker fortalte mig, at jeg havde den bedste kjole på festen, et stort tillidsforøgelse til en pris, der var ideel. Vil købe herfra igen, regn med det.
    Dato tilføjet: 24-04-2020
    ID: 3601
    Ved: Deborah


  • Beskrivelse: Jeg troede, at kjolen bestilt online så godt ud, den var endnu bedre, da jeg var iført. Kvalitetsstof og pænt fremstillet, en ægte glæde at bære, bruger dette websted igen.
    Dato tilføjet: 24-04-2020
    ID: 3602
    Ved: Annelie


  • Beskrivelse: Nogle gange kan du få høj kvalitet uden at betale top dollar. Det gjorde jeg, da jeg bragte min prom kjole herfra, fantastisk kjole og mindre, at de fleste af mine klassekammerater betalte for deres.
    Dato tilføjet: 23-04-2020
    ID: 3593
    Ved: Marie


  • Beskrivelse: Dette firma bryder forbindelsen mellem topkvalitet og betaler toppriser. Valgte en kjole fra dette sted, begejstret for kvaliteten og designet, mens de lave omkostninger var en behagelig overraskelse.
    Dato tilføjet: 23-04-2020
    ID: 3598
    Ved: ana


  • Beskrivelse: Min ven var en livredder for at fortælle mig om dette firma. Onlinebutikken er det bedste sted at bestille kjoler fra. Bestilte en smuk kjole til en stor social sammenkomst, og det var ideelt, tak.
    Dato tilføjet: 23-04-2020
    ID: 3594
    Ved: Sarah


  • Beskrivelse: Ønskede en kjole, som alle andre ville bemærke. Bragt en fra dette websted, og det krydsede alle de rigtige kasser, godt lavet, god stil og overkommelig.
    Dato tilføjet: 23-04-2020
    ID: 3596
    Ved: Elisabeth


  • Beskrivelse: Var næsten målløs på grund af kvaliteten og udseendet på den kjole, jeg fik fra dette firma, fabelagtig kjole til en lavere pris end enhver butik.
    Dato tilføjet: 23-04-2020
    ID: 3599
    Ved: Julia


  • Beskrivelse: Hvilken dejlig og godt lavet kjole jeg bragte fra denne butik. Det var en glæde at købe herfra, stor oplevelse og en god pris.
    Dato tilføjet: 23-04-2020
    ID: 3592
    Ved: maja


  • Beskrivelse: Næsten helt sikkert den bedste køboplevelse, jeg nogensinde har haft. Valgte kjolen på dette websted og glædede sig over dets rene kvalitet og elskede de lave omkostninger. Følte glamourøs og bestemt anbefale.
    Dato tilføjet: 23-04-2020
    ID: 3595
    Ved: Dusty


  • Beskrivelse: Når det kommer til kjoler nægter jeg at stille op med det næstbedste. Derfor var jeg meget glad for den kjole, jeg købte fra denne online butik, god kvalitet til en lav pris.
    Dato tilføjet: 23-04-2020
    ID: 3597
    Ved: Ilasca


  • Beskrivelse: Jeg var bekymret over, at jeg havde forladt det for sent at få en kjole online efter en uventet festinvitation, men alligevel sendte dette firma den kjole, jeg bestilte i tide. Det så fantastisk ud, og det er af god kvalitet, vil købe fra denne butik i fremtiden.
    Dato tilføjet: 22-04-2020
    ID: 3588
    Ved: Henriette


  • Beskrivelse: Jeg ville have en ny brudekjole uden en pris, der var for dyr. Gennemsøgte denne online dress shop og fandt, hvad jeg ville have. Med de penge, jeg sparede på denne smukke kjole, kunne jeg også købe brudepigekjoler.
    Dato tilføjet: 22-04-2020
    ID: 3591
    Ved: Tetiana


  • Beskrivelse: Løsningen på travle og dyre tøjbutikker i high street var enkel, jeg bragte en kjole fra dette websted. Ingen køer, ingen parkeringspladser, bare en stilfuld kjole, der hurtigt blev leveret og til en brøkdel af prisen.
    Dato tilføjet: 22-04-2020
    ID: 3590
    Ved: jessica


  • Beskrivelse: Jeg bragte en kjole fra denne butik online, da jeg arbejdede hele ugen og havde ikke tid til at gå ind i en butik. Vil sandsynligvis bruge denne butik fra nu af, da kjolen var fantastisk og billigere end den butik, jeg normalt går til.
    Dato tilføjet: 22-04-2020
    ID: 3589
    Ved: Malte


  • Beskrivelse: Tilfreds med kjolen, jeg havde med fra denne online tøjbutik, fungerede den så godt som en aftenkjole for nylig. Alt om det var helt rigtigt, inklusive prisen.
    Dato tilføjet: 21-04-2020
    ID: 3587
    Ved: Elena

Visning 1 til 25 (af 2160 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6... Next