1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (af 1163 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2608
    Ved: Ralf


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2607
    Ved: Euroretour


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2611
    Ved: Nikki


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2605
    Ved: NANCY T


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2606
    Ved: lindsay


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2610
    Ved: roksana


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 15-10-2019
    ID: 2609
    Ved: Tracey


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2601
    Ved: Gina


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2604
    Ved: bahar


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2603
    Ved: kristina


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2602
    Ved: Laura


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 14-10-2019
    ID: 2600
    Ved: Tina


  • Beskrivelse: Jeg besøgte denne dejlige kjole butik i dag og kom ud med en flok nye kjoler efter henstillinger fra en ven. Bridesire har det mest forskellige udvalg af kjoler. Deres kundeservice er noget, jeg endnu ikke har oplevet i en anden butik. Jeg kommer tilbage til flere kjoler.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2597
    Ved: Lina


  • Beskrivelse: Bridesire er en skjult perle med en masse smukke kjoler til enhver alder, form og størrelse. Kundeservicen er den bedste, da stabe altid er ivrige efter at hjælpe og er villige til at gå den ekstra mil for dig.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2596
    Ved: Alexis


  • Beskrivelse: Jeg elsker Bridesire. Personalet er venligt og hjælpsomt og kan ikke gøre nok for dig. Deres kjoler er usædvanlige og smukke og kommer til en meget generøs pris. Siden jeg først handlede hos Bridesire, har jeg endnu ikke fundet en bedre butik. Dette er min nye yndlingsbutik.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2595
    Ved: Agnieszka


  • Beskrivelse:
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2599
    Ved: Meral


  • Beskrivelse: Jeg modtog lige den dejlige aftenkjole, jeg bestilte fra Bridesire for et par dage siden. Jeg er imponeret over rettidig levering. Kjolen ankom også i perfekt stand. Jeg tror, ​​jeg har fundet min nye favorit kjole butik. Jeg må anbefale dette til mine venner og familie.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2598
    Ved: Shahla


  • Beskrivelse: Har været i Bridesire for første gang i dag, og jeg blev ikke skuffet. Det fremragende kundeservicepersonale hjalp mig med enhver forespørgsel, jeg havde. Den brede vifte af kjoler er imponerende. Priserne er det værd, i betragtning af kjoler design og tekstiler.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2593
    Ved: cathy


  • Beskrivelse: Tak, Bridesire, for din hurtige service. Jeg bestilte tre kjoler for et par dage siden, og jeg har lige modtaget dem. Leveringen er ganske rettidig, og kjoler er i perfekt stand. Jeg fandt, at kjoler var fremragende værdi for pengene.
    Dato tilføjet: 13-10-2019
    ID: 2594
    Ved: Valdone


  • Beskrivelse: Jeg elsker Bridesire, fordi de tilbyder så meget valg i stof, stil og farve. Jeg skulle ikke engang søge i 10 sekunder, før jeg fandt min drømmekjole. De har trendy kjoler, alt sammen til gode priser. Jeg elsker også de tilbud, som Bridesire har på kjoler.
    Dato tilføjet: 12-10-2019
    ID: 2592
    Ved: Adriana


  • Beskrivelse: Jeg elsker enhver sidste kjole, jeg så på dette sted. Kvaliteten og detaljeringsniveauet i kjoler er iøjnefaldende. Jeg har omkring et dusin kjoler, alle fra Bridesire, og jeg planlægger ikke at shoppe andre steder når som helst snart.
    Dato tilføjet: 12-10-2019
    ID: 2590
    Ved: Se Hee


  • Beskrivelse: Besøgte aldrig en mere fabelagtig online butik. Bridesire har et stort udvalg af kjoler, perfekt til alle aldre og størrelser. Kundeservice på dette sted er uovertruffen. Jeg nyder at få mine kjoler herfra. Jeg har allerede anbefalet Bridesire til alle mine venner.
    Dato tilføjet: 12-10-2019
    ID: 2589
    Ved: yvonne


  • Beskrivelse: Aldrig mødt sådan engageret personale. Helen, fra kundeservice, hjalp mig med glæde med alle spørgsmål eller spørgsmål, jeg havde. Intet var for mange problemer, og det elskede jeg. Jeg loggede ud af webstedet efter at have købt to dejlige aftenkjoler.
    Dato tilføjet: 12-10-2019
    ID: 2588
    Ved: Angela


  • Beskrivelse: Det er altid en fornøjelig oplevelse at gennemsøge Bridesire-butikken. Fra det hjælpsomme kundeservicepersonale til det store udvalg af kvalitetskjoler, meget få ting, der begejstrer mig mere. Der er masser af tid til at gennemse, og du kan satse på, at du altid finder noget nyt på lager. Jeg vil for evigt være en loyal kunde hos Bridesire.
    Dato tilføjet: 12-10-2019
    ID: 2591
    Ved: Nadine


  • Beskrivelse: Jeg elsker Bridesire, fordi jeg fandt, at deres kjoler griber opmærksomhed og også giver mig et lille løft i selvtillid, når jeg bærer dem. Jeg kan også godt lide at gennemse deres websted for at se, hvilke nye ankomster de har på lager. De opdaterer altid deres beholdning. Bridesire har en bred vifte og noget, der passer til de fleste budgetter.
    Dato tilføjet: 11-10-2019
    ID: 2587
    Ved: David

Visning 1 til 25 (af 1163 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next