1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (af 811 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Jeg går aldrig igen i en brudebutik igen! Dette er så meget nemmere og langt mere præcist på størrelsen. Tak for at redde mig fra hovedpine!
    Dato tilføjet: 20-07-2019
    Ved: Denise


  • Beskrivelse: Hvilket stort udvalg at vælge imellem. Alle lavet til ordre, så der er ingen irriterende tur til skrædderen for at få det ændret. Jeg vil helt sikkert være tilbage!
    Dato tilføjet: 20-07-2019
    Ved: Nancy


  • Beskrivelse: Perfekt transaktion hele vejen igennem. Filtrene er så hjælpsomme med at søge efter den stil, jeg ønsker. Jeg elsker at kjolerne er lavet på bestilling, så der er ikke noget problem med at være ude af min størrelse. Tak for den fantastiske shopping oplevelse!
    Dato tilføjet: 20-07-2019
    Ved: esma


  • Beskrivelse: Jeg tror ikke, at jeg nogensinde vil gå tilbage til shopping i stormagasiner til aftendrage igen! Den kjole jeg bestilte er perfekt, præcis det udseende jeg skulle til og høj kvalitet stof. Jeg vender tilbage!
    Dato tilføjet: 20-07-2019
    Ved: NORMA


  • Beskrivelse: Vi er fra et område med meget sne om vinteren. Da vi ikke kunne komme til butikkerne, fandt vi din hjemmeside og planlagde påklædning af hele vores bryllupsfest lige fra vores telefoner! Det var en hurtig proces, let checkout og de perfekte kjoler.
    Dato tilføjet: 19-07-2019
    Ved: Johanna


  • Beskrivelse: Webstedet er oprettet for at være så nemt at bruge. Jeg vidste præcis, hvad jeg stilte, jeg ønskede, så det var nemt at filtrere den stil og længde, jeg ledte efter. Det var en hurtig og nem transaktion fra start til slut. Jeg elsker min kjole. tak skal du have
    Dato tilføjet: 19-07-2019
    Ved: Aisha


  • Beskrivelse: Min mor ønskede en smuk kjole til hendes 50 års bryllupsdag, men hun har begrænset mobilitet. Jeg viste hendes billeder på din hjemmeside og hun valgte præcis, hvad hun ønskede, i den nøjagtige farve hun kunne lide. Hun ser så smuk ud i denne kjole! Tak for den store oplevelse.
    Dato tilføjet: 19-07-2019
    Ved: Linda


  • Beskrivelse: Jeg var glad, da min søster bad min 3-årige for at være hendes blomsterpige, men også bekymret. Min datter er meget aktiv og svært at kontrollere i butikkerne. Vi bestilte den perfekte blomsterpigeklæde fra din butik. Det kunne ikke være mere perfekt!
    Dato tilføjet: 19-07-2019
    Ved: blendi


  • Beskrivelse: Shopping er svært for mig. Jeg er en enlig mor med et barn med særlige behov, så jeg knuser virkelig, når jeg skal gå ind i en butik. Jeg er så glad for at jeg beordrede kjole til at bære til min vens bryllup fra denne butik. Det er smukt, overkommeligt og unikt. Og jeg købte det fra min stue. Meget glad kunde her.
    Dato tilføjet: 18-07-2019
    Ved: Stefanie


  • Beskrivelse: Koordinerende tidsplan for alle brudepiger var en stor udfordring for mig. Jeg havde 6 brudepiger, som ikke bor nogen steder i nærheden af hinanden. Jeg er glad for, at vi kunne se på denne butik online og beslutte derfra. Tak for de smukke kjoler! Vi elsker alle dem!
    Dato tilføjet: 18-07-2019
    Ved: DONELLA


  • Beskrivelse: Hjemmesiden var så brugervenlig, at min 70-årige bedstemor var i stand til at vælge en særlig kjole til min bryllupsdag. Tak for den nemme, glatte transaktion. Jeg vil anbefale din butik til venner og familie.
    Dato tilføjet: 18-07-2019
    Ved: Helga


  • Beskrivelse: Jeg havde et meget specifikt udseende i tankerne for min brudekjole. Det var så meget nemmere og mindre tidskrævende at finde den stil, jeg ledte efter og bestille hvad jeg ønskede i min nøjagtige størrelse. Tak for den vidunderlige kundeservice.
    Dato tilføjet: 18-07-2019
    Ved: Helene


  • Beskrivelse: Jeg hader at shoppe til aftenpleje. Jeg er en busty pige, og hver gang jeg finder en stil, jeg kan lide det, virker det bare ikke for mig. Jeg gav mine nøjagtige målinger, og min kjole blev klar til at bære og smukke. Tak for den store service!
    Dato tilføjet: 17-07-2019
    Ved: Stephanie


  • Beskrivelse: Denne butik reddede mig så meget tid at gøre mig klar til min søsters bryllup. Jeg bestilte alle kjoler her og leverede præcise målinger. Intet behøvede at blive ændret. Alt passer lige som det passer. Jeg kommer sikkert tilbage!
    Dato tilføjet: 17-07-2019
    Ved: rosa


  • Beskrivelse: Jeg har intet andet end gode ting at sige om min oplevelse. De har et stort udvalg af stilarter at vælge imellem, og priserne er overkommelige. Stor værdi for mine penge. Jeg vil være tilbage igen. Tak skal du have!
    Dato tilføjet: 17-07-2019
    Ved: Sofie


  • Beskrivelse: Min datter ønskede en unik prom-kjole, intet fra racket i de lokale stormagasiner. Jeg troede, at jeg skulle bruge en lille formue til at imødekomme denne anmodning, men så fandt jeg denne butik. Hendes kjole er fantastisk! Det er netop det, hun havde i tankerne, og for en brøkdel af, hvad jeg troede jeg ville betale.
    Dato tilføjet: 17-07-2019
    Ved: Marie


  • Beskrivelse: Jeg havde en vidunderlig oplevelse at handle i butikken. Det er svært at finde smukke, on-trend kjoler i større størrelser. Aftenklæden jeg fandt her ser smuk ud og passer mig så godt. Jeg vil være tilbage sikker!
    Dato tilføjet: 16-07-2019
    Ved: Natascha


  • Beskrivelse: Denne butik lavede koordineringen af mit bryllup med mine brudepiger så meget lettere end jeg troede det ville være. Jeg bor 200 miles væk fra mine brudepiger, men ønskede stadig os alle at være involveret i at vælge kjoler. Vi alle kigget igennem hjemmesiden på samme tid og fandt den perfekte pasform. Tak!
    Dato tilføjet: 16-07-2019
    Ved: Lisa


  • Beskrivelse: Ok, jeg var lidt skeptisk, da jeg bestilte min brudekjole online. Jeg er glad for at sige, at kjole jeg modtog fra denne butik overgik mine forventninger - med meget. Materialet føles silkeblødt og kjole er sandt til størrelse. Jeg sender mine venner her, når de bliver gift!
    Dato tilføjet: 16-07-2019
    Ved: Sarah


  • Beskrivelse: Jeg havde stor kundeservice med denne butik. Jeg havde brug for hjælp og chatfunktionen gav mig mulighed for at få mine spørgsmål besvaret med det samme. Jeg er så glad for mit køb. Jeg kommer tilbage til mere!
    Dato tilføjet: 16-07-2019
    Ved: Elisabeth Nesttun


  • Beskrivelse: Min ordre blev pakket pænt og passer mig som en handske det øjeblik jeg prøvede det på. Ingen ændringer var nødvendige, da de lagde kjole efter mine målinger. Jeg anbefaler denne butik til nogen, der shopper til en brudekjole. Tak!
    Dato tilføjet: 15-07-2019
    Ved: Evette


  • Beskrivelse: Priserne her er mere end retfærdige. Jeg forventede at bruge tusinder på min drømmes kjole, ikke under $ 200 for et smukt skræddersyet stykke! Det er perfekt og et materiale af god kvalitet. Jeg sender sikkert venner til denne butik! Tak!
    Dato tilføjet: 15-07-2019
    Ved: Lucia


  • Beskrivelse: Farverne og størrelserne er så nøjagtige. Det jeg så på hjemmesiden er præcis, hvad jeg modtog. Jeg er forelsket i denne brudepige kjole! Jeg elsker det, det er ikke så længe som de fleste. Jeg vil virkelig holde det og bruge det igen til en aften ude.
    Dato tilføjet: 15-07-2019
    Ved: Ida


  • Beskrivelse: Alt jeg kan sige er jeg blæst væk! Havfruen kjole jeg bestilte til mit bryllup er helt fantastisk! Jeg kan ikke vente med at gå ned ad gangen med denne skønhed! Jeg har lyst til en prinsesse! Tak fordi du har gjort min specielle dag endnu mere speciel!
    Dato tilføjet: 15-07-2019
    Ved: gail


  • Beskrivelse: Planlægning af mit bryllup var et mareridt for mig. Alle disse beslutninger om at gøre på så kort tid. Jeg bestilte et sæt farveprøver fra denne butik, og de sendte dem hurtigt ud. Det var så meget nemmere at have farverne foran mig og tage mig tid til at lave et farvevalg. Tak skal du have!
    Dato tilføjet: 14-07-2019
    Ved: BRIEL

Visning 1 til 25 (af 811 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next