1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Anmeldelser

Newsletter

Få opdateringer, tilbud og specialtilbud information. Abonner i dag!

Anmeldelser

Visning 1 til 25 (af 1048 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next  

  • Beskrivelse: Forsendelsen var hurtig. De har venlig og hurtig service. Jeg er kun forfærdet over, at det tog mig så lang tid at kende jer efter en lang sådan. Men hej, jeg er glad for, at du mødte og overgik mine forventninger. Jeg vil gerne takke dig for håndværket. Kjolen var i sin slags. Tommel op.
    Dato tilføjet: 17-09-2019
    ID: 1686
    Ved: andreas


  • Beskrivelse: Dejlig, næsten perfekt pasform. Selvom jeg ikke sendte min måling, havde jeg kun brug for nogle få røre, og kjolen var i perfekt form. Min kjole ankom i tide, og du kan ikke gætte, hvor meget det kostede mig. Tommelfinger op Bridesire. Min kjole ser dyrere ud end den kostede.
    Dato tilføjet: 17-09-2019
    ID: 1684
    Ved: Jostlin


  • Beskrivelse: De siger, at billeder måske bedrager, men hej, ikke i mit tilfælde. Billedet af kjolen gnistede mig, og jeg sendte min måling for en skræddersyet kjole med blonder, og Bridesire leverede det, jeg nøjagtigt bestilte. Kjolen er af fremragende kvalitet. Mange tak. Efter mit bryllup vil jeg dele billederne.
    Dato tilføjet: 17-09-2019
    ID: 1683
    Ved: Evangeline


  • Beskrivelse: Jeg er her på vegne af min kone lo! Da hun bestilte til kjolen, var jeg lidt skeptisk og var ikke klar til en online shop, men hun overbeviste mig om det. Nu er jeg den lykkeligste brudgom. Kjolen blev leveret til tiden, og den passede perfekt på hendes lubne krop. Tak fyre for at gøre mit bryllup til en tale om byen.
    Dato tilføjet: 17-09-2019
    ID: 1685
    Ved: Brooke


  • Beskrivelse: Pænt strikket stof af bedste kvalitet. Kjolen er pæn og smuk. Jeg valgte den snørede kjole, og det er gjort med perfektion. Jeg er ekstremt tilfreds med mit køb. Derudover modtog jeg et slør og et bælte gratis, som ikke var i min officielle plan. Tak fyre for det gode arbejde.
    Dato tilføjet: 16-09-2019
    ID: 1682
    Ved: Margherita


  • Beskrivelse: Jeg bestilte en tilpasset kjole. Det blev sendt temmelig inden den forventede frist. Jeg er så glad, at jeg endelig landede på min bryllupsdrømkjole. Tak fyre for den komplette overraskelse og at få klædeforberedt måde før tiden. Lykkelig klient.
    Dato tilføjet: 16-09-2019
    ID: 1680
    Ved: Susanne


  • Beskrivelse: Kjolen er fantastisk. Jeg kan godt lide kvaliteten af ​​stoffet, det føles som om jeg har stjålet fra jer, prisen og kvaliteten af ​​stoffet er uovertruffen. Tak for denne komplette overraskelse Bridesire. Du er den bedste i brudekjole-spil.
    Dato tilføjet: 16-09-2019
    ID: 1681
    Ved: Katrine


  • Beskrivelse: Perfekt og kvalitet af min kjole er uovertruffen. Jeg bestilte en halvkorsetteret kjole og var lidt skeptisk, at den passer mig. Jeg gik i hver butik prøvede hver eneste kjole, og ingen kunne passe mig, og da jeg vendte mig til jer og sendte mine målinger, leverede I præcis det, jeg havde brug for.
    Dato tilføjet: 16-09-2019
    ID: 1679
    Ved: Ines


  • Beskrivelse: Hvilken perfekt kjole! Jeg blev advaret om at shoppe min brudekjole online, men hey, kjolen passede mig godt, den var fantastisk og alle forelsket sig i den. Fantastisk, og tak, fyre for jeres tjenester. At sende kærlighed på din måde.
    Dato tilføjet: 15-09-2019
    ID: 1677
    Ved: Amanda


  • Beskrivelse: Langt overgået Bridesire mine forventninger. Jeg er så glad for, at jeg tog en chance med kjole! Det endte med at det var min drømmekjole til mit strandhipie-bryllup i stil. Selvom jeg købte en større størrelse, når det først var monteret, faldt alt på plads perfekt.
    Dato tilføjet: 15-09-2019
    ID: 1678
    Ved: Kathy


  • Beskrivelse: Jeg var ængstelig og nervøs for mit bryllup. Som en gravid brud var jeg ikke sikker på, om barsel kjoler endda eksisterede. Men da jeg shoppede online, fandt jeg om Bridesire, de forsynede mig med en moderskabskjole, der var fantastisk. Tak fyre for at hjælpe mig.
    Dato tilføjet: 15-09-2019
    ID: 1676
    Ved: Beatricce


  • Beskrivelse: Opmærksomheden på detaljer og evnen til at levere kjolen to uger forud er det, der forbløffet mig om jer. Fantastisk kommunikation og kundeservice. Jeg modtog den perlebælte gave, som du sendte. Fantastiske ting. Mange tak.
    Dato tilføjet: 15-09-2019
    ID: 1675
    Ved: Viviane


  • Beskrivelse: Fantastisk kjole. Jeg bestilte denne kjole til min forlovede, efter at hun opgav sin søgen efter en perfekt brudekjole. Hun så smuk ud og som en prinsesse i kjolen. Alle elskede kjolen, og jeg har lyst til, at jeg har vundet sit hjerte to gange; af kærlighed og kjolen, som I har designet. Tak gutter.
    Dato tilføjet: 14-09-2019
    ID: 1674
    Ved: Wilma


  • Beskrivelse: Før min store dag besluttede jeg at teste farvande. Jeg bestilte en kjole fra Bridesire til forlovelsesbilleder. Den pakke, jeg modtog, var en absolut skønhed. Jeg var begejstret for den hurtige levering, og sequinserne var stedet på. Jeg kan ikke vente med at bestille en stor dag. I er fremragende.
    Dato tilføjet: 14-09-2019
    ID: 1673
    Ved: nikki


  • Beskrivelse: Kvalitetsmateriale, absolut en fantastisk kjole, med dejlige mennesker. Udførelsen er en sikker-solid. Stoffet er heftigt og har en fantastisk glans og hånd. Foret er godt strikket. Kniplinger og snørebånd på bagsiden er godt udformet. Tak, fyre for at have klædt mig.
    Dato tilføjet: 14-09-2019
    ID: 1672
    Ved: Dianette


  • Beskrivelse: Jeg ville ønske, at brudekjoler kunne bæres lige til enhver anden lejlighed. Den absolutte skønhed i min kjole får mig til at tro, at jeg er nødt til at bede hendes husbond om et post-bryllup! Jeg har brug for en anden lejlighed bare for at tage denne kjole på. Det er fantastisk og cool. Tak fyre for det professionelle arbejde. Sølvforet ved faldet med en guldagtig blonder dræbte det lige. Sur kærlighed.
    Dato tilføjet: 14-09-2019
    ID: 1671
    Ved: Monika


  • Beskrivelse: Jeg må have kigget rundt i dage og ikke fundet en butik, der var halvdelen så stor som denne. Spild ikke din tid med at gå til nogen anden kjole butik. Denne har det hele og mere.
    Dato tilføjet: 13-09-2019
    ID: 1669
    Ved: Amy


  • Beskrivelse: Personalet giver dig virkelig VIP-behandling, når du går ind i deres butik. De får det til at føle, at det handler om dig, og de arbejder også med dit budget. Jeg var i stand til at finde en kjole, der lignede en million dollars, men koste mig næppe en ting.
    Dato tilføjet: 13-09-2019
    ID: 1670
    Ved: Melissa


  • Beskrivelse: Jeg kan absolut ikke få nok af dette sted! Jeg har handlet her to gange for mig selv og en anden gang med en ven. Vi får altid venligt personale, ivrig efter at hjælpe, og vi har aldrig efterladt en kjole, der var andet end smuk.
    Dato tilføjet: 13-09-2019
    ID: 1667
    Ved: Katja


  • Beskrivelse: Jeg var den floteste pige på mit forretningsmøde i dag, og det var alt sammen på grund af den kjole, jeg fandt her! Tak så meget Bridesire! Jeg følte mig ikke kun hård, men jeg så det også ud! Jeg vil være sikker på at vende tilbage og bringe min virksomhed hit igen.
    Dato tilføjet: 13-09-2019
    ID: 1668
    Ved: Billi Jo


  • Beskrivelse: Kvaliteterne på kjoler her er virkelig noget! Du kan se det i detaljer og præcision. De fremstiller deres varer med kærlighed, og det viser.
    Dato tilføjet: 12-09-2019
    ID: 1666
    Ved: Olga


  • Beskrivelse: Jeg er forelsket i dette sted og deres fantastiske personale. Jeg har været her to gange nu, og begge gange har jeg haft de mest behagelige oplevelser. Du kan finde kjoler i top kvalitet og heller ikke bryde banken, hvilket er virkelig rart.
    Dato tilføjet: 12-09-2019
    ID: 1665
    Ved: Anil


  • Beskrivelse: Jeg sagde “jeg gør” i verdens mest smukke kjole, og det er alt sammen takket være dette sted! Bedste shoppingoplevelse, jeg nogensinde har haft! De fik mig til at føle mig som en prinsesse. Jeg vil anbefale det til alle mine familie og venner.
    Dato tilføjet: 12-09-2019
    ID: 1663
    Ved: Monika


  • Beskrivelse: Jeg så personalet roligt og yndefuldt håndtere en rigtig brudzilla der en eftermiddag. Deres komponist under skiftevis var virkelig noget spektakulært. Og de er altid sådan her; venlig, venlig og tålmodig. Jeg vil altid komme her for at shoppe, bare fordi kundeservicen er fantastisk.
    Dato tilføjet: 12-09-2019
    ID: 1664
    Ved: Daniela


  • Beskrivelse: Dette er den første anmeldelse af enhver virksomhed, jeg nogensinde har forladt. Jeg gør bogstaveligt talt aldrig disse ting, men jeg havde en så fantastisk oplevelse, at jeg er nødt til at skrive om det. Bridesire er utrolig. Personalet hjalp mig med absolut alt og var dejlige, næsten til en fejl. Jeg fandt nøjagtigt, hvad jeg håbede på, betalte en god pris for det og lod mig føle mig glad. Tak for at shoppe, noget jeg typisk frygter, en virkelig sjov begivenhed.
    Dato tilføjet: 11-09-2019
    ID: 1661
    Ved: Emine

Visning 1 til 25 (af 1048 anmeldelser)
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... Next