Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brudekjoler
 4.  > 
 5. Prinsesse Øse Te-længde 3/4 Ærme Længde Tyl Satin

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Prinsesse Øse Te-længde 3/4 Ærme Længde Tyl Satin

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Kommandér rummet med denne vidunderligt sammensatte tyl og satin prinsesse brudekjole. Denne kjole har en klassisk talje med en te-længde finish og er en iøjnefaldende. Krystal og beading udsmykninger tilføjer en ekstra flair til kjolen, kompilere fantastisk skønhed, der kun ses med en kjole som denne. Bruden kommer helt sikkert til at skille sig ud i denne fængslende kjole.
Silhuet:Prinsesse
Halsudskæring:Øse
Hemline/Train:Te-længde
Ærmelængde:3/4 Ærme Længde
Forskønnelse:Applikationer, Krystal-detaljer, Sikning, Skærfer / Bånd, Pallietter, Ruching
Bagsidedetaljer:Blonde-up
Fuldt Foret:Ja
Stof:Tyl, Satin
Vist Farve:Elfenben (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/02/21 09:32:49
  Laura
  Bridesire er det bedste, når det kommer til kundeservice. Jeg kan sidde derhjemme og bestille en kjole efter eget valg. Jeg elskede den kjole, jeg fik til min datters prom.

   2020/02/13 00:51:06
  caitlyn
  En upåklagelig og glat oplevelse med at handle med dem. Jeg elskede deres brede vifte af kjoler i forskellige størrelser til en overkommelig pris. Tak, Bridesire.

   2019/12/06 00:08:38
  Cemal

   2019/09/26 22:28:33
  Karla
  Min kjole ankom i perfekt stand uden rynker. Jeg var bekymret for dette, men det skete ikke. Blondertoppen var pænt syet og passede min dreng godt uden meget tab.

   2019/08/06 07:39:41
  Gülay
  Jeg ringede og undrede mig over, at du ville forstå mit dårlige sprog. Jeg blev overrasket, da du var ydmyg. Tak for at hjælpe dig med at shoppe min brudekjole.

   2019/07/30 09:52:31
  Linda
  Dette er det websted, hvor jeg fandt min drømmekjole. Hjemmesiden er meget forbløffende. Kunderne er hårdtarbejdende og professionelle og arbejder på at holde alle brude til at være glade. Jeg anbefaler dig stærkt at besøge deres websted for shopping.

   2019/05/14 02:15:01
  Richard
  Jeg bestilte min brudekjole fra Bridesire, og det var den bedste beslutning nogensinde. Jeg er absolut i ærefrygt for den fantastiske kjole. Jeg kunne ikke have bedt om mere ærligt. Min mand kunne ikke tage øjnene af mig for ægte! Det er nok den bedste online butik.

   2019/04/05 09:33:34
  silvia
  Jeg finder dette det perfekte sted at shoppe, når jeg har problemer med at finde de tøj eller tilbehør, jeg har brug for. Det er fuldt lager og varerne sendes hurtigt ud

   2019/03/30 22:56:03
  Lena
  Hvad får mig til at komme tilbage igen og igen, er det jeg kan handle, når min tidsplan tillader mig at. Jeg elsker at drikke en kop kaffe om natten og leder efter hvad jeg vil købe næste gang. Komforten er perfekt til mig

Skriv en anmeldelse til Prinsesse Øse Te-længde 3/4 Ærme Længde Tyl Satin:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *