Varer:11/30-12/07
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Brudepigekjoler
 6.  > 
 7. Prinsesse Kæreste Te-længde Ærmeløs Satin Brudepigekjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Prinsesse Kæreste Te-længde Ærmeløs Satin Brudepigekjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Prinsesse
Halsudskæring:Kæreste
Hemline/Train:Te-længde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Pallietter, Krystal-detaljer, Ruching, Sikning
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/10 08:04:03
  Pat
  Jeg bliver træt af at lyde som en brudt rekord, når jeg taler om, hvordan jeg har brug for nye kjoler, fordi min vægt er ændret. Mellem graviditeter og vægtfremkaldende medicin har jeg ofte haft behov for nye kjoler. Bridesire har reddet mit liv, fordi jeg kan bestille hjemmefra. Dette er bedre med to travle unge børn. Nu når jeg går ud med min mand, behøver jeg kun at bestille babysitteren for den egentlige aften, ikke før shoppingtidspunktet.

   2017/11/12 02:12:59
  darlene
  Bridesire gjorde mine bryllupsdrømme til virkelighed. Jeg blev konfronteret med dilemmaet om at have et begrænset budget. Jeg var nødt til at beslutte, om jeg ønskede at bruge alt mit budget på en designer kjole eller købe nogle formelle kjoler til brudesuiter og middage før brylluppet. Priserne på Bridesire gjorde det muligt for mig at bære flere smukke kjoler. A-Line Princess Scoopneck-stilen var mit yndlingsdesign. Jeg købte denne stil i forskellige længder til forskellige lejligheder. Jeg bar knælængdekjole til mit brudebruser, og jeg bar telængde til repetitionsmiddagen. Den næste dag var det tid til den store åbenbaring. Jeg havde den samme stil i en gulvlange kjole. Til receptionen gik jeg lidt mere flirtende og dansede aftenen væk i en høj-lav kjole. Bridesire gjorde det muligt for mig at se udsøgt og ikke gå i gæld. Tusind tak.

   2017/10/09 00:09:50
  Joni
  Jeg vil ikke tøve med at foretage efterfølgende køb fra Bridesire og anbefale det til dem, der ønsker at købe deres kjoler på grund af deres kvalitetsprodukter. For at tilføje dette er Bridesires produktpriser relativt lave sammenlignet med andre butikker, der beskæftiger sig med samme produktlinje. Godt arbejde!!

Skriv en anmeldelse til Prinsesse Kæreste Te-længde Ærmeløs Satin Brudepigekjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *