Varer:12/08-12/15
  1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Selskabskjoler
  4.  > 
  5. Gallakjoler
  6.  > 
  7. 2018 Nye Stilarter
  8.  > 
  9. Prinsesse Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Organza Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Prinsesse Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Organza Kjole

      
    Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Prinsesse
Halsudskæring:Kæreste
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Pallietter, Krystal-detaljer, Sikning, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Organza
Vist Farve:Lyserød (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

      2017/12/12 08:22:59
    Laurie
    Oh golly! Min kjole kjole blonder bryllup kjole er sååå smukke! Jeg må sige, at jeg ikke var forkert, da jeg valgte de sorte blonder detaljer at gå med sit hvide stof. Kombinationen er så fantastisk, og mine smykker matcher faktisk kjole. Det er et meget, meget dejligt stykke. Jeg er så begejstret for at gå i gangen i den.
      2018/01/19 06:46:54
    Roshawn
    Jeg ledte efter en destination bryllupskjole sidste måned. Jeg og min forlovede bliver gift i Honolulu, Hawaii i juni, og jeg ledte efter den perfekte strandklare kjole. Jeg har aldrig virkelig oplevet at købe noget fra Bridesire, men jeg har overhørt en officemate sige, at det er et godt selskab. Jeg forsøgte at tjekke webstedet, og jeg blev bedøvet af sin brede vifte af destinationer brudekjole. Jeg fandt denne asymmetriske kjole organza kjole med kæreste hals og jeg kunne ikke tage øjnene af det. Jeg ringede til virksomheden straks og en blødt talende repræsentant svarede på mit opkald. Hun var så høflig og venlig at tage mig gennem transaktionen med lethed. Jeg gav hende mine behov og præferencer, og hun forsikrede mig om, at kjole vil blive leveret om en måned. Klædt ankom klækket i en måned, men bodice var lidt løs, så jeg sendte det tilbage til dem og krævede, at de skulle sende det til mig på mindre end en uge. Igen kom klækken på mindre end en uge, og denne gang var de tilfredse med mig, fordi det allerede er perfekt, og de gav mig også en matchende hanky!
      2018/02/03 23:32:55
    Marina
    Bridesire håndterede min datter ordre rigtig godt. Mine døtre fortalte mig, at personalet, der tog deres opkald, var meget venlig. Hun hjalp dem med at finde et godt design for deres alder, da jeg var væk for et forretningsmøde dengang. Jeg spurgte mine piger om designet og de fortalte Bridesire personale valgte en hot pink og en gul stropløs høj low prom kjole til dem, og de viste mig billedet af kjoler. Ordrene ankom den anden dag, og det var fantastisk! Det passer dem perfekt og farverne er dejlige på deres hud. De er så begejstrede for at gå til prom næste uge!

Skriv en anmeldelse til Prinsesse Kæreste Kort/Mini Ærmeløs Organza Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

    Indikerer påkrævede felter*
    Bedømmelse:
    Dit navn: *
    Din e-mail: *