1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Prinsesse
Et smukt og kongeligt klassisk design, prinsessen kjole er bedst defineret af sit navn. Denne kjole passer til en prinsesse og passer bedst til et prinsesseformet bryllup.
Visning 1 til 36 (af 47 produkter)

1  2

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  2

 Gå til 

Prinsesse kjoler til et eventyr bryllup

Følg kongelig på din bryllupsdag i en fantastisk prinsesse-stil kjole. Gør dine eventyrlige bryllupsdrømme til virkelighed, når du fuldfører gåturen til alteret med et wow i en smuk beaded boldkjole. En prinsesse kjole kaldes også som en a-line kjole. Denne silhuet begynder med en transposition af hofteren, som derefter spredes. Navnet på A-linjen beskriver skørtets blide hældning, som kommer tæt på bogstavet "A". Mens de fleste prinsesse brudekjoler har et monteret kjole, er dette ikke nødvendigvis en del af en prinsesse kjole. Effekten er, at nederdelen tager en blid klokkeform, selvom ikke alle prinsesse kjoler fylder nederdelen med tyll nedenunder. I stedet falder disse ubelagte nederdele til gulvet i bløde folder. En prinsessesilhouette er en af de mest klassiske og populære kjoler stilarter, og de fleste bruder genkender straks stilen.

Hvilken kropsform passer bedst med en prinsesse kjole?

En prinsesse eller A-line kjole er universelt smigrende. Små brude kan vælge en slankere A-line kjole for at forlænge deres krop og skabe mere højde. Små brude, der ønsker denne effekt, bør ikke vælge en prinsesse kjole med en bestemt talje, ellers vil hendes krop være visuelt kortere. Tall brude vil se godt ud i enhver stil, men mængden af en prinsesse kjole vil visuelt reducere deres højde. Brude, der har brede skuldre, kan bruge en prinsesse kjole til visuelt at balancere deres kroppe. Mængden af en prinsesse nederdel afspejler bruden skuldre og gør hendes talje ser lille ud. Bruder, der er pæreformede og vil skjule større hofter og en bred strøelse, vil elske at mængden af en prinsesse kjole blot skjuler alt under taljen og hofterne. Bruder, der er kurvede eller fyldige, kan bære en prinsesse kjole med en veldefineret talje for at henlede opmærksomheden på en mindre talje og fremhæve en timeglasform. Hvis en brud ikke ønsker at vise lidt tykkere arme, kan hun vælge kjoler med ærmer.

Hvilke tilbehør er perfekte til en prinsesse kjole?

Et langt slør går godt med en prinsesse kjole, men du behøver ikke nødvendigvis et slør, tiara, øreringe, halskæde osv. Tilbehør tilføjer et unikt tryk til dit udseende, men en overflod af smykker kan se overdrevet med en kjole, der allerede er rigt dekoreret. Få en oversigt over de fremragende træk ved din kjole og beslutt derefter om tilbehør. Hvis din kjole har en udførlig hals, skal du vælge et par øreringe i stedet for en halskæde (dette kan se for "ønsket"). For en kjole med en enklere stil, prøv en fed sætningshals eller en fascinator. Når det kommer til øreringe, se på din frisure. Hvis du forlader dit hår under og over ørerne, vil små dråber ørestikker være tilstrækkelige. Hvis kjoler toppes, så kan en blød armbånd eller en smal halskæde kombineres med den, ellers ser designet ud overbelastet.