1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Plus size
Kæmpe udvalg af plus size kjoler. Formentlig den største samling på internettet. Alle plus size kjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 36 (af 332 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  2345678910

 Gå til 

Dagens Bedste Tilbud

Plus size kjoler til buttede

Det skal være den bedste dag i dit liv, og minderne om det vil ledsage dig gennem hele dit liv. Udover drømmepartneren, med hvem du vil bruge resten af dit liv, er naturligvis en smuk kjole af afgørende betydning. Ikke kun til selve ceremonien, men også i billederne, bør bruden være fokus og udstråle skønhed og femininitet med en smuk kjole. Udvælgelsen er så stor, at du normalt kan vælge hårdt. Har du en meget krøllet, feminin figur? Oplev fantastiske, smukke brudekjoler selv i store størrelser!

Balkjole - En drøm går i opfyldelse!

Balkjole henviser til kjoler i det klassiske prinsessedesign. Topet er stramt passende og corsage-lignende eller med korset. Det understreger Dekolteé meget godt og skjuler små klapper på maven, hofterne og lårene gennem den flared skjørt. Som et resultat gør gownerne visuelt en slankere figur og får små kvinder til at se større ud. Ofte er disse tøj også meget detaljeret dekoreret, såsom perler eller broderi. Det er ligegyldigt, om de er båret med hoop nederdel eller uden, fordi de fremkalder et eventyrligt udseende selv i store størrelser. Hvis du vil opleve din bedste dag i livet som en prinsesse, skal du vælge en af de romantiske kjoler Balkjole.

Forførende Fishtail kjoler

Havfrueopskæringer, også kendt som fiskestik, er meget velegnede til kvinder, der kan lide deres figur og vil understrege deres kvindelighed. Stramme om overkroppen til lårene, de leger legeligt om deres ben og trækker deres øjne til kvindens kurver. Enhver, der hævder, at denne snit kun er egnet til slanke kvinder, er forkert. Tværtimod kan kurver kun fremhæves, hvor de er, ikke? Derfor er denne skæring meget velegnet til kvinder, der ønsker at opleve forførende og sexet deres store dag og føler sig virkelig rundt i deres hud. For det er svært at skjule problemområder med denne skæring.

Så stå ved din kvindelighed og dine kurver og vis din selvforsikring gennem en vidunderlig kjole. Uanset om du foretrækker en simpel kjole eller en særlig ædelt broderet og dekoreret, en smal eller bedre faldende langskæring - for hver figur og hver kvinde er der den perfekte kjole. Selv ekstraordinære tøj fås i store størrelser. Hvis du er i tvivl, lad os rådgive dig og fortælle bruden og pleje dine ønsker. Så du oplever den smukkeste dag i dit liv i en kjole, der næsten er kommet fra dine drømme. Ikke kun for dig vil det være et vidunderligt syn, selv din brudgom kan ikke afværge blikket!

Som i alle størrelser kan kjoler i store tøjstørrelser tilpasses individuelt til figuren og ønsker fra bruden.