1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Langt Ærme
Hvis du enten går til en officiel begivenhed, en vinter social sammenkomst, eller begge, så bør du overveje at bære den bedste langermede kjole, som du kan finde her.
Visning 1 til 36 (af 50 produkter)

1  2

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2

 Gå til 

Lange ærmer kjole sikrer det klassiske udseende af selvsikker kvinder

Uanset om en festlig lejlighed, boldbesøg eller en elegant fest - med en elegant aftenkjoler er hver kvinde godt klædt. Udvælgelsen af modeller er enorm og har for længst dækket mere end materialet og farven. Især i de seneste år kan det ses at kjoler med ærmer også er på mode for unge damer. Årsagen er deres mangfoldighed i snit og design, som giver mange muligheder for et vellykket visuelt udseende.

Forskellige stilarter af kjoler med ærmer

Damer der vælger en festlig langærmet kjole kan meget godt bære en bh under. Fordi bærerne kan skjules med lethed, bortset fra, er stærke arme diskret skjult. Meget populær i modelvalg til formelle kjoler er dem, hvis ærmer er lavet af gennemsigtigt materiale. En fin silke kjole med blonder ærmer ser altid perfekt til en festlig lejlighed og understreger brugerens kvindelighed. Også meget populære er modeller med chiffon ærmer, der er skåret bredt i enden og dermed give glans og glamour. Helt hip er kombinationen af fløjl og det ædle materiale, hvilket skaber et unikt udseende.

Hvorvidt kort eller lang kjole scorer med sofistikation

Unge damer vælger kjoler, som ofte ikke kan tildeles til en typisk stil. Vi taler om elegant udseende modeller med lange ærmer, som viser en generøs bagside collet og dermed overbevise med fremragende raffinement. Mens en særlig enkelhed er vist fra forsiden, fremhæver bagsiden perfekt den kvindelige charme. Dette er endnu mere, når modellerne er korte skørt og dermed vise lidt benplads. Selvfølgelig er der også kjoler med lange ærmer, der scorer med et puffet nederdel eller en tæt lang nederdel. Disse er særligt velegnede til elegante forestillinger såsom et teaterbesøg eller en festlig lejlighed eller et besøg på bolden. Selvfølgelig kan kjolene også holdes kort for en stilfuld fest eller en invitation til en afslappet musikalsk. Et must er imidlertid, at nederdelens længde drejer sig om en hånds bredde over knæet. Alt andet ser billigt ud og modsiger det harmløse, sexede udseende.

Bredt farvevalg bringer kjoler til hver type

Så elegante kjoler med ærmer virker også, så meget skal farvevalget understrege dette. Denne effekt virker bedst med modeller i ren sort eller midnat blå, men også smaragdgrøn eller rubinrød. Yngre damer foretrækker afslappede farver som orange, gul eller ædelbrun. Især disse farver kan meget godt kombineres med gennemsigtige stoffer i samme tone og alligevel ikke se forældede. Dette garanterer hver kvinde i en visuelt overbevisende klæde det perfekte udseende, også eller bare fordi de arme, der er dækket og halsen i forsiden decollete lover mere end han lover. Kvindelig elegance er fokus for opmærksomhed.