1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brudekjoler
  4.  > 
  5. Langt Ærme
De lange ærmet kjoler er perfekte til en sofistikeret bryllupsindstilling med mange gæster og en formel ceremoni. En traditionel kirke bryllup service ville passe denne kjole stil bedst.
Visning 1 til 28 (af 28 produkter)

1  

 Gå til 

  •   Vis:  
  • Liste Grid Galleri
  • Alle Gratis Levering
  • Sorteret efter:
  • Visa:

1  

 Gå til 

Kjoler med lange ærmer: elegante, feminine og moderne

Bryllup kjoler med lange ærmer er i nogle år i mode. De giver bruden enkel elegance og kan også tjene som tilbehør. Så flere og flere designere Langarmbrautkleider, der kan bæres i alle årstider design

.

Fordele ved Langarmbrautkleidern

Lange ærmer gå ned til håndleddet og har en klassisk og meget dameagtig. En Langarmbrautkleid er egnet til næsten alle kropstyper. Især ofte Ærmerne er stadig slidt til formelle bryllupper lang. Lange ærmer kjoler er egnet i princippet for hver sæson. men deres store fordel at spille ud på bryllupper i efteråret, vinteren eller foråret, fordi de er en feminin beskyttelse mod kulde. Om sommeren kan de fryse ihjel er ikke lig med bruden på kølige vind.

Lange ærmer har også en anden fordel. Hvem gør ikke bare har arme som en topmodel, så kan skjule lidt ekstra vægt på de øverste arme og skuldre elegante. Og bh-stropper forsvinde, afhængigt af stoffet under de omfattede skuldre.

ærme kjole former og linjer

Lange ærmer er ikke kun praktisk eller endda kedeligt. Fordi de er tilgængelige i forskellige varianter. Den mest udbredte form for ærmerne er den normale ærme. Det kører smal langs armen. Trompet eller klokke ærmer er af skulderen nøje til albuen, mens den nederste del af muffen er endvidere, at har en klokke-lignende form. Snarere sjældne kjoler kan findes med lange ballon eller biskop ærmer. De er også langt på håndleddet, en krave på selvsamme binder dem sammen igen. Især ekstravagant er flagermusærmer. Du er til lige under albuerne brede og derefter smal køre til håndleddet.

Hvis du vil have lange ærmer tjener som beskyttelse mod kulden, anbefaler vi et uigennemsigtigt materiale til klassisk elegant look. Lange ærmer af transparente materialer såsom tyl eller chiffon, fås med eller uden fine broderier og applikationer. Og udtrykket "kjoler Vintage" selv en meget unik stil er blevet etableret. Her er lange blonde ærmer et must. En speciel effekt opnås kjoler fra kategorien "Wedding Tatovering". Her er designet til gennemsigtige, lange ærmer, som fejer tatoveringer tips.

Kjoler med lange ærmer klassiske har et tæt, magert linje. Men de passer også perfekt med tragtformet nederdele, såsom stil "Wedding prinsesse". Et fremtrædende eksempel på dette look er den kjole af hertuginden Catherine. Med kjoler i stil med en havfrue delikat blonde ærmer forbedre den lethed af toppen.

tilbehør Langarmbrautkleidern

Hvilket tilbehør kan bæres til en brudekjole med lange ærmer, afhænger af selve ærmet. Således overdådige ærme, som med blonder, rhinestones og perler, også den samme som tilbehør til hele brude ser tjene. Således: Jo mere uddybe ærmerne, den mere simple tilbehør. Afstå bedst på armbånd, fordi de handler hurtigt forstyrrende for helhedsindtrykket. Vis halsudskæring, er en delikat halskæde tilladt.