1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Gallakjoler
 6.  > 
 7. Lange
Køb lange kjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Mere end 50 farver til rådighed. Alle størrelser er tilgængelige. Alle lange kjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 18 (af 18 produkter)

1  

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  

 Gå til 

Et overblik over lange aftenkjoler

Hvem drømmer ikke om at lægge på en særlig begivenhed en smuk lang kjole? Kun for at undgå Bridget Jones forfærdelige scenarie i sin gyldne selskabskjole skal kuglens kjole vælges på en tankevækkende måde og tilpasset morfologien. Og et strejf af perfekt makeup ville være velkommen!

Situationer og begivenheder for bedre at bære din lange aftenklæde

For at gøre en smadrende indgang til en fest, en gala eller en cocktailparty, er der intet mere sikkert end iført en lang kjole. Trenden er sløret stil, men den stramme har endnu ikke mistet sin charme. Så under en elegant middag overrasker Monsieur med en gallakjole, der sikrer din figur. Bær den med høje hæle for at forstærke sin "silhuetlængde" side. Gør dig selv smuk i en promkjole i jul og nytår. Stå ud fra alle gæsterne ved et bryllup eller en særlig fødselsdag under en mousserende lang kjole. Selvfølgelig, prøv ikke at stjæle showet fra bruden. Endelig, hvis du deltager i en skønhedskonkurrence, skal du ikke glemme, at den lange kjole, du bærer yndefuldt, tiltrækker juryens opmærksomhed.

De ideelle farver til hendes lange aftenklæde

Sort er bestemt den aftenklasses symbolske farve, men i dag kan den afvises i flere farver for at imødekomme alle ønsker. Beundrende og overraskende sexet, den lilla kjole er ubeskrivelig. Slået under og præsenteret i en bustier ovenfor, vil kjole være jaloux. Den smaragdgrønne kjole er også af eksemplarisk elegance, især for dem med en lys nuance eller for dem med grønne øjne.

Hot farver som gul, rød eller orange inviterer også i ferien til at klæde de unge damer og endda damerne. Ellers kan du vælge bløde farver som beige, pastelrosa eller lysegrå. Ved siden af farverne giver skinnende eller mousserende effekter en festlig luft til kjole. Du er velkommen til at lave rhinestone modeller. Toppen af kjole kan smykkes med smykker. Nogle modeller kan nogle gange have snørebånd.

De "varme" stilarter til en lang aftenklæde

"Hot", aie! Et ret kompliceret udtryk at opfatte her. Medmindre du tør at bære et gennemsigtigt tøj, hvis intime dele kun er dækket med blonder, på samme måde som Beyonce eller Jennifer Lopez under MET Gala 2015, skal du vælge kjole "hot" uden at være vulgær. Nogle tips til at guide dig; hvis du har et stærkt bryst, værdsætter det! Sats på en lang aftenkjole med hjerte hals. De med genert bryster kan se på en nøgne rygkjole for en sexet effekt.

"Havfrue" lange kjoler er også kendt for at være "hot". Foretrække blonder mønstre, men prøv at vælge en, der helt skjuler din mave for at bevare den glamourøse side. Har du dronning ben? Dyk ind i en cocktailkjole, der er splittet fra låret og ikke skylles med skinkerne. Endelig ved det, at du ser sexet ud i en cocktailkjole. Korte kjoler foran og langt bagud fortsætter med at pryder podierne med forskellige ceremonier.