Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler >  Lange
Køb lange gallakjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Mere end 50 farver til rådighed. Alle størrelser er tilgængelige. Alle lange gallakjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 18 (af 18 produkter)

1  

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Organza Kjole

  Jeg har altid forestillet mig et eventyr bryllup siden jeg var ung. Jeg kom faktisk ikke til at blive gift, før jeg var 40 år gammel. Dette var ikke en del af min plan - at skulle kæmpe med at finde en brudekjole, som jeg ville antage, kun ser godt ud på 20 årige. Heldigvis overraskede Bridesire glædeligt mig med deres valg. Mange af deres kjole var meget attraktive for mig. Og det lykkedes mig at bestille den ene kjole, det var min drøm.

  Klient: Ilse Dato:29-09-2017

 2. Balkjole Stropløs Kapel Tog Ærmeløs Organza Kjole

  Jeg bliver træt af at lyde som en brudt rekord, når jeg taler om, hvordan jeg har brug for nye kjoler, fordi min vægt er ændret. Mellem graviditeter og vægtfremkaldende medicin har jeg ofte haft behov for nye kjoler. Bridesire har reddet mit liv, fordi jeg kan bestille hjemmefra. Dette er bedre med to travle unge børn. Nu når jeg går ud med min mand, behøver jeg kun at bestille babysitteren for den egentlige aften, ikke shopping tid på forhånd.

  Klient: Isabel Dato:10-10-2017

 3. A-linje V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg er virkelig kræsen om den slags aftenkjoler, jeg vil bære. Jeg vil ikke gøre noget for noget, der ikke vil se smigrende ud. Hvorfor skal jeg uddele penge til en kjole, jeg aldrig vil have på at bære? Bridesire havde hvad jeg ønskede.

  Klient: Irene Dato:25-10-2017

 4. A-linje Spaghetti Snore Gulvlængde Ærmeløs Organza Kjole

  Da jeg shoppede for den bedst mulige aftenkjole til en første date, havde jeg nogle mennesker online anbefalet Bridesire. Jeg blev virkelig ikke skuffet overhovedet!

  Klient: Debbie Dato:09-11-2017

 5. Trumpet / Havfrue Bateau Ankel-længde Kort Ærme Satin Kjole

  Jeg gik på min første date, og jeg var nødt til at se så sexet som muligt. Ser på internettet, kom jeg over Bridesire, og efter at have læst nogle af kundernes anmeldelser, lavede jeg det for at prøve det og bestilte til en aftenkjole. Kjole ankom en dag før forsendelsesdagen, og ved at tjekke det siger jeg stolt, at den er smuk og velegnet. Jeg kan ikke vente med at bære den på den store dag!

  Klient: kim Dato:24-11-2017

Dagens Bedste Tilbud