Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler >  Lange
Køb lange gallakjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Mere end 50 farver til rådighed. Alle størrelser er tilgængelige. Alle lange gallakjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 24 (af 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje Kvadrat Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg lavede en to kjole ordre med Bridesire butikker i sidste måned, og de kom alle som forventet. Farven, kvaliteten og teksturerne var nøjagtigt som angivet på deres hjemmeside. De ankom i en lys boks og var alle dejlige. De var begge passende med god kvalitet og en tykk foring. Først var jeg bekymret over de negative anmeldelser, jeg havde læst om virksomheden, men senere udviklede jeg tillid, som jeg fortsatte med at henvise mine venner til online-butikken. Levering blev udført inden for deres fastsatte tidslinjer med god kundeservice. Når jeg bærer kjolerne, beundrer mine venner dem og vil altid have mig til at bestille dem.

  Klient: Meredith Dato:18-09-2017

 2. A-linje En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Organza Kjole

  Jeg har altid forestillet mig et eventyr bryllup siden jeg var ung. Jeg kom faktisk ikke til at blive gift, før jeg var 40 år gammel. Dette var ikke en del af min plan - at skulle kæmpe med at finde en brudekjole, som jeg ville antage, kun ser godt ud på 20 årige. Heldigvis overraskede Bridesire glædeligt mig med deres valg. Mange af deres kjole var meget attraktive for mig. Og det lykkedes mig at bestille den ene kjole, det var min drøm.

  Klient: Ilse Dato:29-09-2017

 3. Balkjole Stropløs Kapel Tog Ærmeløs Organza Kjole

  Jeg bliver træt af at lyde som en brudt rekord, når jeg taler om, hvordan jeg har brug for nye kjoler, fordi min vægt er ændret. Mellem graviditeter og vægtfremkaldende medicin har jeg ofte haft behov for nye kjoler. Bridesire har reddet mit liv, fordi jeg kan bestille hjemmefra. Dette er bedre med to travle unge børn. Nu når jeg går ud med min mand, behøver jeg kun at bestille babysitteren for den egentlige aften, ikke shopping tid på forhånd.

  Klient: Isabel Dato:10-10-2017

 4. A-linje V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg er virkelig kræsen om den slags aftenkjoler, jeg vil bære. Jeg vil ikke gøre noget for noget, der ikke vil se smigrende ud. Hvorfor skal jeg uddele penge til en kjole, jeg aldrig vil have på at bære? Bridesire havde hvad jeg ønskede.

  Klient: Irene Dato:25-10-2017

 5. A-linje Spaghetti Snore Gulvlængde Ærmeløs Organza Kjole

  Da jeg shoppede for den bedst mulige aftenkjole til en første date, havde jeg nogle mennesker online anbefalet Bridesire. Jeg blev virkelig ikke skuffet overhovedet!

  Klient: Debbie Dato:09-11-2017

Dagens Bedste Tilbud