Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Gallakjoler >  Lange
Køb lange gallakjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Mere end 50 farver til rådighed. Alle størrelser er tilgængelige. Alle lange gallakjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 24 (af 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje V-hals Gulvlængde Kort Ærme Chiffon Satin Kjole

  Jeg troede ikke i en million år, at jeg ville købe min brudekjole online, men det var sket! Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med fysiske butikker, butikscheferne var uhøflige for mig og ønskede ikke at vise mig de kjoler, jeg ønskede, så jeg stoppede og begyndte at scouting online. Heldigvis fandt jeg den nøjagtige blonderkjole jeg ønskede. Det er virkelig den smukkeste ting, og min hendes husbond elskede at se mig gå ned ad gangen med det.

  Klient: Ellen Dato:05-08-2017

 2. Kappe/Kolonne Høj Hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Tyl Kjole

  Jeg er en pleje mor til teenage piger og en ting, som vi ikke får hjælp med er speciel anledning kjoler (som bliver dyrt, hurtigt). En af mine venner pegede mig på Bridesire, og jeg er så begejstret! Nu kan jeg få alle mine piger en smuk kjole, når de har brug for en (homecoming, prom, court warming, du hedder det) for meget mindre end vi ville gå til en personlig butik! Den positive side er ikke kun, at disse kjoler er overkommelige, ingen andre kommer til at bære "deres" kjole, og de kan få en farve og stil, der passer til deres personlighed! I betragtning af at de har brug for tre eller flere kjoler pr. År, pr. Pige har denne hjemmeside været livs- og budgetbesparende! Mine ældste to kigger her og spiller med stilarter gør sig klar til næste år lol!

  Klient: Isis Dato:16-08-2017

 3. A-linje Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Et eksempel på min fest, jeg ønskede en aftenklæde til en begivenhed. Jeg skrev alle specifikationerne for den størrelse jeg krævede og mailede kundesupporten. Jeg var i frygt for de frustrationer, jeg havde hørt fra online-virksomheder. Jeg besluttede at give dette en trio og forventet god kjole. Mit design var det bedste, og jeg gik til min fest i at tilbringe dage med at sove komfortabelt i en ny aftenkjole. Jeg ville støtte velstanden til Bridesire og råde folk til at købe fra det.

  Klient: Marlen Dato:27-08-2017

 4. A-linje Stropløs Assymetrisk Katedral Tog Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Takket være denne e-handelsvirksomhed, da jeg fandt det forfærdeligt og forfærdeligt, da jeg bestilte kjole med en 41 tommer udbrud. Men de leverede en kjole med en 36 tommer udbrud. Jeg kontaktede dem senere og fik at vide at sende dem billeder, hvorefter jeg vil gå til en sømstress for ændring. De lovede også at refundere 15% af de samlede omkostninger eller lave en ny ordre til en nedsat pris på 25 procent. Hvilket andet online firma ville udvide denne generøsitet? Det viser, at virksomheden er ansvarlig for enhver fejl, de gør for deres virksomheder. Hold det op Bridesire.

  Klient: Manuel Dato:07-09-2017

 5. A-linje Kvadrat Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg lavede en to kjole ordre med Bridesire butikker i sidste måned, og de kom alle som forventet. Farven, kvaliteten og teksturerne var nøjagtigt som angivet på deres hjemmeside. De ankom i en lys boks og var alle dejlige. De var begge passende med god kvalitet og en tykk foring. Først var jeg bekymret over de negative anmeldelser, jeg havde læst om virksomheden, men senere udviklede jeg tillid, som jeg fortsatte med at henvise mine venner til online-butikken. Levering blev udført inden for deres fastsatte tidslinjer med god kundeservice. Når jeg bærer kjolerne, beundrer mine venner dem og vil altid have mig til at bestille dem.

  Klient: Meredith Dato:18-09-2017

Dagens Bedste Tilbud