1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Gallakjoler
 6.  > 
 7. Lange
Køb lange kjoler fra Bridesire i dag for at spare penge. Mere end 50 farver til rådighed. Alle størrelser er tilgængelige. Alle lange kjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform.
Visning 1 til 36 (af 438 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje V-hals Gulvlængde Kort Ærme Chiffon Satin Kjole

  Bridesire kom anbefalet af min bedste ven straks jeg blev forlovet. Hun overbeviste mig om at købe min bryllupskjole online var nemmere, og jeg kunne få se mange designs. Selv om jeg var lidt tøvende, plukkede jeg og bestilte en brudekjole, og det var simpelthen betagende. Jeg lignede den smukkeste brud nogensinde på min bryllupsdag, tak.

  Klient: elisabete

 2. Trumpet / Havfrue Gulvlængde Langt Ærme Organza Kjole

  Siden min fødselsdag kom på en uges tid, havde jeg virkelig brug for en ny kjole. Efter at have søgt på internettet valgte jeg endelig at prøve Bridesire. I dag er jeg meget taknemmelig for min dag. Alle mine venner holdt ved med at fortælle mig, at jeg så flot ud i min prom dress.

  Klient: maria

 3. Kappe/Kolonne Stropløs Gulvlængde Ærmeløs Tyl Satin Kjole

  Bridesire har et websted, der er meget nemt at følge. Jeg havde ikke svært ved at navigere igennem det og placere ordrer. Jeg kunne få en kjole i tide til en online dato, der skete på meget kort varsel.

  Klient: Bethany

 4. Kappe/Kolonne Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Vi skulle have en sammenkomst i weekenden, og jeg måtte se smuk ud. Bedt om henvisning fra mine venner og de rådede mig til at prøve Bridesire. Jeg bestilte en prom dress og bad om det bedste resultat. En dag tidligere end forventet kom kjole i en pakke. Kvaliteten var god, korrekte målinger, og frem for alt blev den skræddersyet udmærket. Bridesire du er absolut det bedste nogensinde!

  Klient: Alwina

 5. A-linje V-hals Gulvlængde Ærmeløs Blonde Kjole

  Jeg ønskede at imponere folk på selskabsselskabet med den perfekte aftenkjole. Takket være Bridesire fandt jeg det med det samme! Jeg elsker dette firma alvorligt, og jeg vil gøre alle mine shopping der!

  Klient: Julie

Et overblik over lange aftenkjoler

Hvem drømmer ikke om at lægge på en særlig begivenhed en smuk lang kjole? Kun for at undgå Bridget Jones forfærdelige scenarie i sin gyldne selskabskjole skal kuglens kjole vælges på en tankevækkende måde og tilpasset morfologien. Og et strejf af perfekt makeup ville være velkommen!

Situationer og begivenheder for bedre at bære din lange aftenklæde

For at gøre en smadrende indgang til en fest, en gala eller en cocktailparty, er der intet mere sikkert end iført en lang kjole. Trenden er sløret stil, men den stramme har endnu ikke mistet sin charme. Så under en elegant middag overrasker Monsieur med en gallakjole, der sikrer din figur. Bær den med høje hæle for at forstærke sin "silhuetlængde" side. Gør dig selv smuk i en promkjole i jul og nytår. Stå ud fra alle gæsterne ved et bryllup eller en særlig fødselsdag under en mousserende lang kjole. Selvfølgelig, prøv ikke at stjæle showet fra bruden. Endelig, hvis du deltager i en skønhedskonkurrence, skal du ikke glemme, at den lange kjole, du bærer yndefuldt, tiltrækker juryens opmærksomhed.

De ideelle farver til hendes lange aftenklæde

Sort er bestemt den aftenklasses symbolske farve, men i dag kan den afvises i flere farver for at imødekomme alle ønsker. Beundrende og overraskende sexet, den lilla kjole er ubeskrivelig. Slået under og præsenteret i en bustier ovenfor, vil kjole være jaloux. Den smaragdgrønne kjole er også af eksemplarisk elegance, især for dem med en lys nuance eller for dem med grønne øjne.

Hot farver som gul, rød eller orange inviterer også i ferien til at klæde de unge damer og endda damerne. Ellers kan du vælge bløde farver som beige, pastelrosa eller lysegrå. Ved siden af farverne giver skinnende eller mousserende effekter en festlig luft til kjole. Du er velkommen til at lave rhinestone modeller. Toppen af kjole kan smykkes med smykker. Nogle modeller kan nogle gange have snørebånd.

De "varme" stilarter til en lang aftenklæde

"Hot", aie! Et ret kompliceret udtryk at opfatte her. Medmindre du tør at bære et gennemsigtigt tøj, hvis intime dele kun er dækket med blonder, på samme måde som Beyonce eller Jennifer Lopez under MET Gala 2015, skal du vælge kjole "hot" uden at være vulgær. Nogle tips til at guide dig; hvis du har et stærkt bryst, værdsætter det! Sats på en lang aftenkjole med hjerte hals. De med genert bryster kan se på en nøgne rygkjole for en sexet effekt.

"Havfrue" lange kjoler er også kendt for at være "hot". Foretrække blonder mønstre, men prøv at vælge en, der helt skjuler din mave for at bevare den glamourøse side. Har du dronning ben? Dyk ind i en cocktailkjole, der er splittet fra låret og ikke skylles med skinkerne. Endelig ved det, at du ser sexet ud i en cocktailkjole. Korte kjoler foran og langt bagud fortsætter med at pryder podierne med forskellige ceremonier.