Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Aftenkjoler >  Lang
Køb Lang Aftenkjoler fra Bridesire at spare penge! ❤ Vi har mere end 50 farver at vælge imellem. Alle størrelser er tilgængelige.
Visning 1 til 23 (af 23 produkter)

1  

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne V-hals Gulvlængde Sweep Train Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg har aldrig haft en vellykket middag dato med min mand som jeg havde den anden dag takket være Bridesire. Jeg bestilte en rød sexet kjole to dage før middagens virkelige dag og ærligt, forventede jeg ikke, at kjole ville være der i tide. Dette skyldes sandsynligvis de erfaringer, jeg har haft med de tidligere netbutikker. Pointen er fra og med i dag vil jeg placere alle mine kjoler og relaterede produkter ordrer med Bridesire. Fortsæt det gode arbejde Bridesire.

  Klient: audrey Dato:25-08-2017

 2. A-linje Kvadrat Gulvlængde Sweep Train Kort Ærme Satin Kjole

  Min homecoming kjole var spektakulær! Mine forældre elskede den gode pris, men jeg elskede hvor smukt det fik mig til at føle. Det så endnu bedre ud på mig end det gjorde på billedet på dit websted. Koralfarven stod ud blandt den anden piges kedelige sorte kjoler og lavede endda nogle få af dem lidt jaloux !!! Min dato troede jeg var varm. Det var en fantastisk nat.

  Klient: Debra Dato:05-09-2017

 3. Trumpet / Havfrue Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Alvorligt ønske jeg havde vidst om Bridesire da jeg giftede mig første gang rundt! Jeg kan ikke tro, hvor mange kjole muligheder de har og farver! Jeg bestiller ikke kun min brudekjole, men alle fem af min brudepiges kjoler også gennem disse fyre! Jeg har bogstaveligt talt tilbragt uger i butikker og kunne ikke finde det, jeg ønskede, og fandt det på deres websted om fem minutter! Oprindeligt skulle jeg gøre hele min pige i samme farve, men fordi de har så mange valg, tænker vi på at gå kortere kjoler til længere kjole og lave forskellige nuancer til et slags ombre look! Jeg tror, ??at dette virkelig vil gøre mit bryllup specielt, og jeg kan ikke vente med at se disse kjoler personligt, jeg har hørt så mange gode ting om dem!

  Klient: Christina Dato:16-09-2017

 4. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Min datter bliver gift i fire måneder og købt alle sine kjoler fra denne hjemmeside! Hendes brudekjole (og tiara), hendes brudepige kjole og endda en junior brudekjole til sin lille søster. Det eneste der var tilbage var at finde en "Mor af bruden" tøj til mig. Jeg laver ikke meget online shopping, og jeg var lidt bekymret for at købe en kjole, jeg ikke kunne røre ved, men når hun endelig fik mig på her, kunne jeg ikke stoppe med at surfe! Jeg endte med at få en rigtig smuk, blød grå kjole, der vil smigre min figur og en sød matchende wrap. Det er ret nok til brylluppet, og det er noget, jeg vil kunne bære igen og igen. Så hvis du er en gammeldags mor som mig, giv Bridesire et forsøg, jeg planlægger at bruge dem igen!

  Klient: Kandis Dato:27-09-2017

 5. A-linje Høj Hals Gulvlængde Langt Ærme Blonde Kjole

  Jeg er meget imponeret over den kvalitetskjole, som Bridesire tilbyder, og jeg kan ikke stoppe med at stirre på min smukke promkjole, som de leverede sikkert til mig fra deres butikker. Blomsterkjole var velegnet og det forbedrede også min kurver i overensstemmelse hermed. Min prom dato var også så imponeret af mit unikke udseende, og kunne ikke modstå at stirre og smilede på mig. Jeg må også sige, at kjole vandt mig i hjertet af min dato, da han ikke vil stoppe med at tale om hvor smuk jeg kiggede. Han er stolt af mig, og vi er så tæt sammen som før. Jeg vil altid shoppe på Bridesire.

  Klient: Davide Dato:08-10-2017

Dagens Bedste Tilbud