Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Aftenkjoler >  Lang
Køb Lang Aftenkjoler fra Bridesire at spare penge! ❤ Vi har mere end 50 farver at vælge imellem. Alle størrelser er tilgængelige.
Visning 1 til 24 (af 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Trumpet / Havfrue En Skulder Gulvlængde Sweep Train Halv-ærmet Blonde Satin Kjole

  Jeg kan godt lide virksomheder med god kundeservice. Jeg finder mig ofte skræmt i butikker, når salgsrepræsentanten ikke synes at bryde sig om mig. Med Bridesire var de så høflige, da jeg måtte kontakte dem om nogle spørgsmål jeg havde. Jeg troede ikke, jeg ville, men jeg bestilte min brudekjole fra Bridesire. Det skyldtes deres venlighed med mine spørgsmål. De syntes som om de plejede meget om deres produkt. Og min kjole kunne ikke være kommet i bedre stand. Jeg er så begejstret for at bære den på min store dag.

  Klient: Ekaterina Dato:03-08-2017

 2. A-linje V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg havde ledt efter brudekjoler i flere uger, og siden mit bryllup er ved at komme tættere, har jeg grædt over ikke at finde '' kjole''en. Jeg skete over Bridesire, og jeg kunne ikke tro på mine øjne. Så mange smukke brudekjoler kunne jeg næppe beslutte. Jeg ringede og talte til en repræsentant, jeg tror, ??hun hed Nicole, og hun var så stor hjælp. Jeg spurgte nok om 100 spørgsmål, men hun var bare så tålmodig og skyndte mig aldrig. I sidste ende var hun en stor hjælp til at vælge den rigtige kjole til mig. Jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort uden hende og Bridesire! Ikke kun er folkene super hyggelige, men min brudekjole lignede billedet og passer som en drøm. Tro mig, alle mine venner har hørt alt om din butik! Tak fordi du får mig til at føle mig som en prinsesse på min specielle dag!

  Klient: mario Dato:14-08-2017

 3. Kappe/Kolonne V-hals Gulvlængde Sweep Train Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg har aldrig haft en vellykket middag dato med min mand som jeg havde den anden dag takket være Bridesire. Jeg bestilte en rød sexet kjole to dage før middagens virkelige dag og ærligt, forventede jeg ikke, at kjole ville være der i tide. Dette skyldes sandsynligvis de erfaringer, jeg har haft med de tidligere netbutikker. Pointen er fra og med i dag vil jeg placere alle mine kjoler og relaterede produkter ordrer med Bridesire. Fortsæt det gode arbejde Bridesire.

  Klient: audrey Dato:25-08-2017

 4. A-linje Kvadrat Gulvlængde Sweep Train Kort Ærme Satin Kjole

  Min homecoming kjole var spektakulær! Mine forældre elskede den gode pris, men jeg elskede hvor smukt det fik mig til at føle. Det så endnu bedre ud på mig end det gjorde på billedet på dit websted. Koralfarven stod ud blandt den anden piges kedelige sorte kjoler og lavede endda nogle få af dem lidt jaloux !!! Min dato troede jeg var varm. Det var en fantastisk nat.

  Klient: Debra Dato:05-09-2017

 5. Trumpet / Havfrue Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Alvorligt ønske jeg havde vidst om Bridesire da jeg giftede mig første gang rundt! Jeg kan ikke tro, hvor mange kjole muligheder de har og farver! Jeg bestiller ikke kun min brudekjole, men alle fem af min brudepiges kjoler også gennem disse fyre! Jeg har bogstaveligt talt tilbragt uger i butikker og kunne ikke finde det, jeg ønskede, og fandt det på deres websted om fem minutter! Oprindeligt skulle jeg gøre hele min pige i samme farve, men fordi de har så mange valg, tænker vi på at gå kortere kjoler til længere kjole og lave forskellige nuancer til et slags ombre look! Jeg tror, ??at dette virkelig vil gøre mit bryllup specielt, og jeg kan ikke vente med at se disse kjoler personligt, jeg har hørt så mange gode ting om dem!

  Klient: Christina Dato:16-09-2017

Dagens Bedste Tilbud