1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Lang
Køb Lang kjoler fra Bridesire at spare penge! ❤ Vi har mere end 50 farver at vælge imellem. Alle størrelser er tilgængelige.
Visning 1 til 36 (af 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Lange kjoler - elegante ledsagere til særlige lejligheder

Lange aftenkjoler er de ideelle ledsagere til meget specielle lejligheder. På prom, på en elegant galaaften eller ved et festligt bryllup, kan du ikke gå galt med de lange klæder. Dybest set er de velegnet til alle dansevents og festivaler i en særdeles elegant indstilling. De lange kjoler fås i en række farver og mønstre, så hver kvinde kan finde en model, der passer til hende. Oplev romantisk legende modeller med delikat blonder og fint broderi, minimalistiske kjoler med en klar form og farve eller tag pompøse kjoler med mousserende strass og paljetter. Selvfølgelig er der også stilfulde gallakjoler, der overbeviser med klassiske og tidløse designs, så de kan kombineres igen og igen.

Kjoler i din drøm farve

Kjoler fås i mange attraktive farver. Hvis du er på udkig efter en klassisk model, som du stadig kan bære i mange år, er de velinformerede med en subtil, naturlig farve. Kjole i beige, mørkblå eller bordeauxrød ser meget elegant ud og er vidunderligt tidløst. Meget moderne og samtidig meget glamourøse modeller til stede i skinnende metalliske farver. Udover sølv, guld og kobber skinner trendfarver som rød eller mellemblå også. Real fashionistas, der gerne bliver det fashionable center, kan tiltrække al opmærksomhed med en klæde i en signalfarve. Lyserød eller lys orange, for eksempel, er for øjeblikket meget i mode. Hvis du elsker det minimalistiske udseende, så vælg en almindelig sort eller hvid aftenklæde. Ægte romantikere kan på den anden side pakke sig i kjoler i bløde pastellfarver. Blød pink, magisk mintgrøn eller ædel sølv indstiller tonen.

Forskellige stilarter et øjeblik

Udover farven selvfølgelig spiller formen en vigtig rolle i købsbeslutningen. Kjoler fås i mange passer. Topless modeller med korset og flared nederdel ser meget klassisk og feminin ud. De konfronterer feminine kurver og dygtigt opfører din décolleté. Real fashionstas kan forårsage røre med de såkaldte havfrue kjoler. Disse er modeller, der er meget formfitting. Kjolen åbner kun om højden af midten af kalve og ligner en fin. Til dans er disse kjoler mindre passende, men de ser meget stilfulde ud. For en rigtig prinsesse ser tøj fra lidt faldende stoffer i empire cut perfekt. Delikat blonde og dekorativt broderi giver disse modeller det rigtige. Desuden skjuler Empire cut også en lille mave. Hvis du foretrækker det ekstravagant, så kig på usædvanlige kjoler med lav hals eller asymmetrisk hæm. Selv kjole i one-skulder look giver mulighed for en vellykket iøjnefaldende. Sexet og forførende, det kommer med modeller med udskæringer på skuldre eller hofter. Der er ingen begrænsninger for mulighederne. Skal ikke være den rigtige model til de mange lange aftenkjoler, så kan du selvfølgelig beslutte kort kjoler.

Kombiner kjoler korrekt

Kun med det rigtige tilbehør vil aftenen se komplet. Kjole er bedst kombineret med høje hæle. Om sommeren kan du også få fat i sandaler. Hvis du ikke ønsker at lave uden flade sko, så er ballerinaer et godt valg. De taler en smal fod og harmonerer vidunderligt med lange kjoler. Ballkjoler og kjoler kan også vidunderligt kombineres med elegante koblinger. En bolerojakke eller stole sikrer, at skuldrene er dækket og beskyttet mod kulde. Elegante smykker fuldender dit udseende. Shoulderless kjoler, for eksempel, ser godt ud i kombination med en karakteristisk halskæde. I modsætning hertil er pompøse og rigt broderede kjoler mere i tråd med filigran og fastholdte smykker. En elegant updo kan selvfølgelig ikke gå glip af. Romantiske udseende kan også kombineres med bølget åbent hår eller løs flettet frisurer.