Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Aftenkjoler >  Lang
Køb Lang Aftenkjoler fra Bridesire at spare penge! ❤ Vi har mere end 50 farver at vælge imellem. Alle størrelser er tilgængelige.
Visning 1 til 24 (af 453 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Min datter bliver gift i fire måneder og købt alle sine kjoler fra denne hjemmeside! Hendes brudekjole (og tiara), hendes brudepige kjole og endda en junior brudekjole til sin lille søster. Det eneste der var tilbage var at finde en "Mor af bruden" tøj til mig. Jeg laver ikke meget online shopping, og jeg var lidt bekymret for at købe en kjole, jeg ikke kunne røre ved, men når hun endelig fik mig på her, kunne jeg ikke stoppe med at surfe! Jeg endte med at få en rigtig smuk, blød grå kjole, der vil smigre min figur og en sød matchende wrap. Det er ret nok til brylluppet, og det er noget, jeg vil kunne bære igen og igen. Så hvis du er en gammeldags mor som mig, giv Bridesire et forsøg, jeg planlægger at bruge dem igen!

  Klient: Kandis Dato:27-09-2017

 2. A-linje Høj Hals Gulvlængde Langt Ærme Blonde Kjole

  Jeg er meget imponeret over den kvalitetskjole, som Bridesire tilbyder, og jeg kan ikke stoppe med at stirre på min smukke promkjole, som de leverede sikkert til mig fra deres butikker. Blomsterkjole var velegnet og det forbedrede også min kurver i overensstemmelse hermed. Min prom dato var også så imponeret af mit unikke udseende, og kunne ikke modstå at stirre og smilede på mig. Jeg må også sige, at kjole vandt mig i hjertet af min dato, da han ikke vil stoppe med at tale om hvor smuk jeg kiggede. Han er stolt af mig, og vi er så tæt sammen som før. Jeg vil altid shoppe på Bridesire.

  Klient: Davide Dato:08-10-2017

 3. A-linje Halterneck Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg ønsker at jeg vidste om denne hjemmeside, da jeg var på udkig efter en promkjole! I det mindste var de der for mig, da jeg shoppede til mit bryllup! Jeg går helt sikkert tilbage til denne hjemmeside, når jeg har brug for en aftenkjole.

  Klient: gisela Dato:23-10-2017

 4. Kappe/Kolonne Kæreste Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg fandt størrelsesguide til Bridesire virkelig let at følge, og jeg har haft mange problemer med størrelsesguider i fortiden. Deres havde faktisk mening, og det gjorde det lettere at få den kjole, jeg ønskede.

  Klient: Marie Dato:07-11-2017

 5. A-linje V-hals Gulvlængde Kort Ærme Chiffon Kjole

  Bridesire har brudekjoler, der er så dejlige, at det fik mig til at græde. Jeg ønskede virkelig at fejre mit andet bryllup denne gang efter at have et skimpy første bryllup, og Bridesire var perfekt til det.

  Klient: Sara Dato:22-11-2017

Dagens Bedste Tilbud