1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Gallakjoler
 6.  > 
 7. Korte
Vi har et stort udvalg af korte kjoler til lave priser! Hos Bridesire kan du købe smukke korte kjoler med hurtig levering. Besøg os i dag!
Visning 1 til 36 (af 345 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2345678910

 Gå til 

Hvordan skal du være elegant i en kort aftenklæde?

Den korte kjole har en gave at forlænge silhuetten, som forudsætter at den er beregnet til kvinder med små eller mellemstore størrelser. Vær så meget, at modellerne er så varierede, at alle kvinder har råd til at lægge en kort kjole på. Men ved hvilken lejlighed? Og hvor kort? Dette er alle spørgsmål, der fortjener svar for at undgå et mislykket udseende!

Den korte aftenklæde, til hvilken lejlighed?

Før du går ind i hjertet af sagen, ved at en kort kjole, der ønsker at være perfekt, ikke bør blande sig med den person, der bærer den. Træk spidserne hvert femte minut ikke berolige, endsige et stykke, hvis længde holder op med at skubbe med skinkerne. Den perfekte korte kjole giver et glimt af knæene og halvdelen af lårene.

Under en danseparti afslører den korte gallakjoler både de smukke ben og kvindens skud, hvis det er en spaltning. Hvor mange så vil blive overrasket ved synet af en smuk kvinde med en kort kjole. Dette stykke inviterer også til trendy fester i klubber og diskoteker eller i private fester. Sort kommer normalt i forgrunden for denne slags festlighed. For andre farver er de mest dedikeret til arrangementer som brylluppet. Brudepiger klædt i korte ceremonielle kjoler vil være fræk!

Ceremoniens kjole: tilbehør til værdiansættelse

Brug af en kort kjole er en mulighed for at få alle de smukke smykker og tilbehør. Valget af smykker vil være baseret på kjoleens hals. Så favoriser perlekæden til en bustier. En choker halskæde supplerer en V-hals kjole. Nogle kvinder foretrækker simpelthen at bære iøjnefaldende øreringe til at pynte den del af ansigtet. Og for en selvrespektet festkjole er armbåndet afgørende, så længe kjole ikke har ærmer. Vi kan lide den fancy stil, men intet forhindrer dig i at bære et raffineret guldarmbånd. Benyt lejligheden til at vælge en matchende ankletkæde. En stor ring vil blive tilføjet til finmen for at øge hånden!

Andet tilbehør kompletter udseendet, herunder bæltet. Udsmykket med sten eller bare guld, er bæltet en juvel i sig selv, der forstærker kurverne. Det er at foretrække, at dens farve svarer til skoens eller aftenens taske. I denne henseende er tasken eller aften tasken det sidste vigtige tilbehør. Det skal være bredt og fladt, det er den trend, der ønsker det så! Hvis kjole er forenet, læg på en mønster pose.

Min korte aftenkjole og mine sko!

For at føle sig godt tilpas hele aftenen, har du brug for et godt par sko. Men hvilken? Det er indlysende, at i en aften er æren højhælen, men vi må huske at "aften" rimer med "dans". Medmindre du ved, hvordan du hopper med høje hæle som Mariah Carey, skal du også i højden af hæle selv i løbet af en træning.

Sandaler med hæle på 5 til 7 cm vil gå perfekt til en ceremoniel kjole, kort og flad. Pegede pumper med stilethælene vil forskønne dine fødder, hvis du bruger en glat cocktailkjole. Booties sandaler kan også blive loyale venner på en fest. For et flot look ser vi dem i sort.