1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Aftenkjoler
 6.  > 
 7. Kort
Planlægger du at vise lidt af din hud til aftenen? Så anbefales det at du bærer en kort kjoler til denne lejlighed.
Visning 1 til 36 (af 337 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2345678910

 Gå til 

Korte kjoler - den perfekte opstilling af feminin elegance

Hvilke arrangementer er velegnet til cocktailkjole?

Hvis du er inviteret til bryllup, kan de kvindelige gæster f.eks. elegant klæde sig med en knælængde klassisk cocktailkjole. Her er hovedsagelig modeller af chiffon eller ædel blonder som Figurschmeichler. Hvis det er en større familie fest eller en corporate begivenhed, tilbyder i princippet en elegant skift kjole. Mørkere nuancer af blå og grøn eller pastell nuancer er det ideelle valg afhængigt af sæsonen. Knælængden, undervurderede kjoler kan omdannes til ægte blikfangere, for eksempel ved ekstravagante sandaler eller pumper. For køligere timer er f.eks. En kappe lavet af den fineste bomuld også egnet.

Fin materialer og sofistikerede udskæringer

Sexy prom kjoler er forudbestemt for at holde dig danse hele natten lang. Store cocktails, hot beats - det er opskriften på rousing parter. Ud over den stilfulde sort, med chiffon ærmer, udskæringer eller snøreindsatser er en iøjnefaldende, for eksempel tilbyde korte one-skulder eller off-skulder aftenkjoler. Lækre detaljer som farverige palæer eller flounces på ærmer og nederdele understreger yderligere den feminine silhuet. Sofistikerede nakke og halsbånd udstråler glamourøs charme.

Den kortere og mere figur-kramme de korte kjoler, jo mere forførende ser de ud. I modeller, der arbejder med en vis mængde spandex (for eksempel kropsformede print kjoler), kan damer i alle aldre danse ubekymrede og fremragende bevæge sig. Røde nuancer har en meget sensuel effekt, og sorte eller grønne med blondeindsatser giver bæreren et mystisk touch. Korte kjole kan også kombineres med en cool denim eller biker jakke i stil pause. Høje hæle og en minimalistisk taske fuldender dette kreative udseende.

Hvilke tilbehør passer til korte kjoler?

Specielt simple cocktail kjoler kan nemt opgraderes hurtigt ved hjælp af et par klogt udvalgte tilbehør, genskabes igen og igen og formet efter stemningen.

Så elegante og ekstravagante kjole præsenterer de respektive silhuetter perfekt, er en velpasset usynlig bh absolut nødvendigt. Til dette formål anbefaler eksperter nøgenklæbende bras. Det er meget vigtigt for korte kjoler ædle smykker. Særligt populære og effektive er enten ægte halskæder af sterling sølv, hvidt eller gult guld. Højkvalitets mode smykker i disse farver er også favoriseret af damer, da det lave prisniveau tilbyder et stort udvalg af mulige designs. Hvis du kan lide det klassisk og stilfuldt, kan du stole på en dyrebar perlekæde.

Hvilke sko anbefales til kort støj?

Korte prom kjoler kan nemt stå lukkede sko som pumper. Hælene skal imidlertid være smalle til filigran, da de ser meget mere elegant ud på foden end klumpede eller brede hæle. Desuden skal skoene med et klassisk udseende svare til farve med den korte kjole. Som en pose er en kobling, som sådan er elegance og stil undervist. Koblingen skal være baseret på skoens farve. Moderne og trendy tøj tillader dog også forskellige farver i tilbehør - men materialerne skal altid være ædle.

Nogle regler, kvinder bør overveje for korte kjoler

- De valgte smykker må ikke distrahere fra kjole. Overdreven store øreringe, udsagns halskæder og armbånd er ofte billige.

- Brug ikke sportslige flade sko eller loafers til en kort kjole, da dette vil miste elegansen. Delikate pumper med stiletto hæle er for eksempel et charmerende og elegant alternativ.

- Undertøj, såsom bh, bør ikke under nogen omstændigheder. Derudover er saftige blonder kopper yderst ugunstige.

- For en kort klæde er store tasker som XL-tasker eller shoppere en absolut no-go. Sådanne modeller tager skinnet af noget festligt outfit og formidler uvidenhed.