Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Cocktailkjoler
Køb cocktailkjoler fra Bridesire dag! Alle cocktailkjoler er skræddersyet til at sikre den bedste komfort og pasform. Høj kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 2 (af 2 produkter)

1  

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  

 Gå til 

Anmeldelser
 1. A-linje V-hals Kort/Mini Ærmeløs Taft Kjole

  Bridesire er et vidunderligt sted at shoppe til din drømmekjole. Jeg har bestilt min bryllupskjole på deres hjemmeside. Jeg gav dem mine målinger: Jeg er 15 op øverst og min talje størrelse er 8. Du kan ikke forestille mig, hvad jeg fik! Nøjagtig de samme målinger, jeg gav dem. Jeg var faktisk glad med min kjole. De anvendte materialer var meget strålende, og kjoleet var velegnet, det var uden for mine forventninger, da jeg tidligere havde indgået et andet selskab for en aftenklæde, men som de senere endte med at give mig noget, der ikke var passende og havde enestående farver, Noget meget andet end det, jeg havde bedt dem om. Men på Bridesire var alt perfekt, velegnet og matchende farver. Leveringen var også fantastisk, da det ankom to uger før mit bryllup. Thumps op for Bridesire for det gode arbejde du gjorde på min brudekjole.

  Klient: Uronda Dato:16-09-2017

 2. Kappe/Kolonne Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Taft Kjole

  Du kan tage dette som et råd eller en bekendtgørelse, men Bridesire er eksperter i at designe prom kjoler. Sidste uge var det min dato, og jeg ville se så smuk som nogensinde til den mand, jeg elsker. Af denne grund besluttede jeg at bestille kjole fra Bridesire. Det var forbavsende, at kjole kom en dag før den forventede forsendelsesdato, og på åbningen af ??pakken og prøvede på kjole var jeg mere end glad for at den kom med de samme målinger, farve og sømmen var perfekt. Endnu engang Tak for det fremragende arbejde, og jeg vil købe endnu en meget snart!

  Klient: Malin Dato:27-09-2017

 3. Kappe/Kolonne Halterneck Kort/Mini Ærmeløs Blonde Satin Kjole

  Der er ikke noget bedre, når du kan arbejde med en pålidelig udbyder, der værdsætter din mening. Nå, det var tilfældet, da jeg sidst arbejdede med Bridesire til fremstilling af kjoler til mit bryllup. Min kone og jeg var stærkt fyldt ned med de forskellige aktiviteter, der var involveret i planlægningen af ??brylluppet, og vi var nødt til at ty til assistance til arrangementet at løbe glat. Bridesire var langt en af ??de bedste udbydere, da de leverede højkvalitets kjoler til bruden og hende. Bedst af alt var deres prispakker ikke overkommelige, men de sørgede også for, at alle kjolerne passer perfekt til alle damerne. De er de bedste, og jeg kommer snart tilbage.

  Klient: Helen Dato:08-10-2017

 4. Kappe/Kolonne Halterneck Kort/Mini Ærmeløs Blonde Satin Kjole

  Bridesire er virkelig effektiv! Jeg kunne virkelig bestille en ordre, og jeg fik alt, hvad jeg ønskede meget hurtigere end jeg ville have forventet. Dette er bare den slags online butik, som folk ønsker.

  Klient: Sara Dato:23-10-2017

 5. A-linje Kæreste Knælængde Ærmeløs Chiffon Organza Kjole

  Jeg vidste ikke engang, hvad jeg ønskede for en promkjole. Så så jeg, hvad de havde hos Bridesire, og jeg vidste automatisk, hvad jeg ønskede! De har flotte kjoler her!

  Klient: Chiedza Dato:07-11-2017

Dagens Bedste Tilbud