Hjemmeside >  Selskabskjoler >  Cocktailkjoler
Køb cocktailkjoler fra Bridesire dag! Alle cocktailkjoler er skræddersyet til at sikre den bedste komfort og pasform. Høj kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 24 (af 301 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Stropløs Kort/Mini Ærmeløs Taft Kjole

  Du kan tage dette som et råd eller en bekendtgørelse, men Bridesire er eksperter i at designe prom kjoler. Sidste uge var det min dato, og jeg ville se så smuk som nogensinde til den mand, jeg elsker. Af denne grund besluttede jeg at bestille kjole fra Bridesire. Det var forbavsende, at kjole kom en dag før den forventede forsendelsesdato, og på åbningen af ??pakken og prøvede på kjole var jeg mere end glad for at den kom med de samme målinger, farve og sømmen var perfekt. Endnu engang Tak for det fremragende arbejde, og jeg vil købe endnu en meget snart!

  Klient: Malin Dato:27-09-2017

 2. Kappe/Kolonne Halterneck Kort/Mini Ærmeløs Blonde Satin Kjole

  Der er ikke noget bedre, når du kan arbejde med en pålidelig udbyder, der værdsætter din mening. Nå, det var tilfældet, da jeg sidst arbejdede med Bridesire til fremstilling af kjoler til mit bryllup. Min kone og jeg var stærkt fyldt ned med de forskellige aktiviteter, der var involveret i planlægningen af ??brylluppet, og vi var nødt til at ty til assistance til arrangementet at løbe glat. Bridesire var langt en af ??de bedste udbydere, da de leverede højkvalitets kjoler til bruden og hende. Bedst af alt var deres prispakker ikke overkommelige, men de sørgede også for, at alle kjolerne passer perfekt til alle damerne. De er de bedste, og jeg kommer snart tilbage.

  Klient: Helen Dato:08-10-2017

 3. Kappe/Kolonne Halterneck Kort/Mini Ærmeløs Blonde Satin Kjole

  Bridesire er virkelig effektiv! Jeg kunne virkelig bestille en ordre, og jeg fik alt, hvad jeg ønskede meget hurtigere end jeg ville have forventet. Dette er bare den slags online butik, som folk ønsker.

  Klient: Sara Dato:23-10-2017

 4. A-linje Kæreste Knælængde Ærmeløs Chiffon Organza Kjole

  Jeg vidste ikke engang, hvad jeg ønskede for en promkjole. Så så jeg, hvad de havde hos Bridesire, og jeg vidste automatisk, hvad jeg ønskede! De har flotte kjoler her!

  Klient: Chiedza Dato:07-11-2017

 5. A-linje Stropløs Knælængde Ærmeløs Satin Kjole

  Min Bridesire kjole kom straks! Jeg var så ivrig efter alt, hvad der gik efter planen for brylluppet. Bridesire virkelig kom igennem for mig, selvom bryllupsplanlæggeren ikke gjorde det, hah!

  Klient: Loretta Dato:22-11-2017

Dagens Bedste Tilbud