1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
Køb cocktailkjoler fra Bridesire dag! Alle cocktailkjoler er skræddersyet til at sikre den bedste komfort og pasform. Høj kvalitet, men lav pris.
Visning 1 til 36 (af 301 produkter)

1  23456789

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  23456789

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Øse Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Satin Kjole

  Da jeg fik at vide om arbejdsgruppen, var det ret kort varsel, og jeg havde ikke en kjole. Min ven fortalte mig om Bridesire og stærkt anbefales det. Jeg gik hurtigt online og lagde min ordre på en smuk blå kjole. Skibet var hurtigt, og jeg så varmt på festen, Bridesire er det bedste, og jeg lover at købe flere tøj fra dig.

  Klient: Amanda

 2. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Jeg ville virkelig finde den perfekte prom kjole, og jeg kunne stort set ikke finde noget på de fleste steder. Da jeg endelig fandt den perfekte kjole på Bridesire, fortalte jeg alle mine venner straks. De elsker også deres kjoler!

  Klient: Almut

 3. Kappe/Kolonne En Skulder Kort/Mini Ærmeløs Satin Kjole

  Vi skulle tage en tur i Tyskland med min chef, så jeg havde brug for en kjole, der ville bringe den skjulte skønhed i mig. Efter at have set utrætteligt på internettet kom jeg over Bridesire og besluttede at prøve det, da kundernes anmeldelser var positive. En dag før afrejsen kom pakken og da jeg åbnede den, fandt jeg ud af, at det var præcis det, jeg ledte efter. Mange tak til Bridesire for at få mig til at nå mit udseende!

  Klient: Shelia

 4. A-linje Stropløs Knælængde Kort Ærme Chiffon Kjole

  Jeg elsker virkelig det stof, jeg fik med min Bridesire kjole! Det føles bare godt mod huden. Jeg kunne bære denne kjole hver dag, og jeg ville, hvis jeg ikke var så bekymret for at ødelægge det.

  Klient: Vanessa

 5. Kappe/Kolonne Stropløs Knælængde Ærmeløs Strækbart Satin Kjole

  Vi havde lavet to ordrer til prom kjoler fra Bridesire. Selvom bekymret for resultatet, var slutproduktet lige fremragende. De var af høj kvalitet og lavede nøjagtigt til vores målinger. Faktisk kom de bedre end dem på billederne. Jeg må personligt sige, at de oversteg forventningen, som jeg havde, hvilket betyder, at Bridesire er mit eneste valg når det kommer til indkøb af tøj!

  Klient: Veronica

Dagens Bedste Tilbud

Cocktailkjoler

Når de inviterer os til en fest eller en gala, skal vi have det rigtige, når vi vælger hvad de skal have på. Tvivlen ligger fundamentalt mellem at vælge korte kjoler, lange kjoler eller cocktailkjoler. Det er ikke altid let at bestemme, selvom det generelt er den maksimale, vi bør overveje, at føle sig godt tilpas, naturlig og sikker. På den måde vil vi udstråle en helt omsluttende skønhed.

Uanset om det er aftenkjoler eller dagdresser, kan valget af en cocktailmodel være meget vellykket. Det er generelt et elegant og sensuelt alternativ, der er kendetegnet ved dets snit i knæets højde, eller nogle få inches under eller over det. De muligheder, der tilbydes, er enorme, uanset om du skal gå til et etiket parti eller et møde eller en fest af enhver art.

Tips til at bære cocktailkjoler

Vi anbefaler dig at være opmærksom på mode og nuværende trends, men ikke være slave for dem. Du er bedre end nogen, der ved, hvordan din krop er, og på den måde kan du træffe beslutninger om halsen, taljen, snitene justeres til taljen, flyene osv. afhængig af egenskaberne af din fysiognomi. Vælg modellen, først og fremmest, overvejer hvordan du passer, ikke udelukkende for at være trendy. Og selvfølgelig skal du ikke glemme, at elegance er afgørende for denne type arrangement, så undgå unødvendige overskud.

Midi cocktailkjoler, diskret og sofistikeret, er et passende alternativ, når du går på et møde, hvor du vil være godt uden at give afkald på skøn. Fliersne går derimod meget sammen: de bringer originalitet og karisma, og de er bekvemt valgt, og de kan hjælpe dig med at pynte din figur. Desuden er de asymmetriske nedskæringer også et glimrende alternativ, da de tiltrækker opmærksomhed og overfører en kreativ og transgressiv karakter, som altid er gunstig.

I forhold til farver er både hvid og sort tidløse og sikre væddemål, altid i overensstemmelse med protokollens normer for disse begivenheder. I øjeblikket tager de på den anden side meget de røde, de grønne mynte og de blå, især kobolt.

Når sekundæret er hoved

Når du danner disse specielle tøj, skal du være meget omhyggelig ved at vælge tilbehør og tilbehør, som du vil bruge. At ramme med juvelerne og frem for alt med skoene og håndtasken er afgørende for at fremstille det beundringsværdige billede, du ønsker.

Det grundlæggende råd er at vælge en lille taske, selv om det er attraktivt, der fortrinsvis er i modsætning til klangens tone. I øjeblikket er kassen tasken - stiv og kvadratisk aspekt - en af de mest brugte af berømtheder og mode referencer.