1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Kjoler til Brudens Mor
Visning 1 til 36 (af 334 produkter)

1  2345678910

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  2345678910

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Kappe/Kolonne Chiffon Gulvlængde En Skulder Kjole til Brudens Mor

  Som æresmor, fortalte jeg min søster om Bridesire, da hun ledte efter en brudekjole. Hun elskede absolut alle de kjoler, der var her, og hun så fantastisk på dagen!

  Klient: Sandra

 2. Kappe/Kolonne Høj Hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Tyl Kjole

  Hvilken promkjole er skræddersyet af Bridesire. Jeg har aldrig forventet en sådan høj kvalitet fra dem, da mange websider er skuffende. Leveringen blev også gjort hurtigt, og pakken, der indeholdt det, var godt designet. Wow! Jeg vil aldrig købe en kjole fra et andet sted bortset fra Bridesire!

  Klient: Martin

 3. Kappe/Kolonne En Skulder Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Kjole

  Jeg havde for første gang bestilt en brudekjole fra Bridesire til min søster. Da min tid kom til at gå, gik jeg tilbage til Bridesire og bestilte en med mine målinger. Hvad en aftale! Kjolen var en kopi og indsæt med et af billedet, der var på hjemmesiden. Jeg passer perfekt ind i det, og hvad jeg kun tænker på jeg dagen min bryllupsdag bliver sådan, at jeg kan være i det!

  Klient: Nigina

 4. A-linje V-hals Gulvlængde Kort Ærme Chiffon Kjole

  Bridesire medarbejdere er hjælpsomme, og jeg har ikke opdaget en enkelt hjemmeside fejl siden jeg begyndte at handle her. Det er anderledes end de fleste online shopping hjemmesider.

  Klient: Sue

 5. A-linje V-hals Gulvlængde Kort Ærme Chiffon Satin Kjole

  Jeg var bekymret for hvad jeg kunne få efter at jeg bestilte en brudekjole med 4 måneder gravid. Min bekymring var, at det ikke ville passe. Dette fik mig til at læse nogle af kundeanmeldelser, hvoraf nogle var negative. Da pakken ankom, må jeg indrømme, at indholdet indeni var en yderst vellavet kjole. Jeg kunne ikke tro på mine øjne. Hvilken professionalisme fra Bridesire. Kudos !!!

  Klient: Lisa

Dagens Bedste Tilbud

Find den rigtige kjoler til brudens mor

Selvfølgelig, hvis din datter slutter sig til ægteskabet, har du brug for det rigtige tøj som en mor. Som moder bør du aldrig overgå bruden, men vises stadig stilfuldt og elegant. Selvfølgelig er der nogle regler at følge. For eksempel er farven hvid reserveret til bruden. Selv sorte aftenkjoler er et tabu. Den sorte sorgfarve har ingen forretning ved et bryllup.

Stylistisk orienterer på brudekjole

Selvom du vil undgå farven hvid, kan du orientere dig stilistisk til bruden. Derfor skal du sørge for at kontakte din datter tidligt om morgenen før brylluppet og spørge hende om hun har nogen ønsker vedrørende din mor-of-the-bride kjole. For eksempel, hvis bruden beslutter at bære en vintage-look kjole, kan du også vælge et retro-outfit for at skabe et harmonisk overordnet look. Brudekjoler kan også være minimalistiske eller romantiske. Derfor er forudgående konsultation med bruden altid en stor hjælp til at finde den passende brudekjole.

Den perfekte farve

For brudens moderkjole er mange farver i tvivl. Med bløde pastellfarver som pink, mintgrøn eller abrikos, kan du ikke gå galt. De ser blide og festlige på samme tid, selv har en lidt romantisk aura. For et klassisk, tidløst look er brudekjoler i farver som beige eller mørkeblå ideelle. Stærke farver som pink eller lilla er også velkomne til bryllupper. Sørg for, at du ikke stjæler showet fra bruden.

Den ideelle brudekjole til registret og kirken

Afhængigt af om din datter kun gifter sig med borgerlige eller kirkelige, kan du endda bruge to Brautmutterkleider. På kontorets kontor er elegance og respektabilitet efterspurgt. For eksempel er en skiftkjole, en bolerojakke og et par pumper berettiget. Ved kirkebruddet kan tøjet være festligt. Lange aftenkåber med korsetter, mousserende rhinestones eller delikat blonder er et godt valg. Med matchende tilbehør, såsom handsker eller hatte, kan du med fordel afrunde dit udseende. Du kan bære en elegant updo. Alternativt kan du vælge en kortere kjole. Modeller, der når lige over knæ eller midtkalven er passende til et bryllup. Kortere tøj tilhører ikke kirken. Hvis du vælger en stropløs kjole, skal du også have en blazer, en bolero eller en stjal, som du kan sætte på under vielsesceremonien. Under ingen omstændigheder skal du gå ind i kirken skulderfri. Plus, du er klar til aftenen, hvis det bliver køligere.