Hjemmeside >  Brylluppets Gæster >  Kjoler til Brudens Mor
Visning 1 til 24 (af 334 produkter)

1  234567891011

 Gå til 

 •   Vis:  
 • Liste Grid Galleri
 • Alle Gratis Levering
 • Sorteret efter:
 • Visa:

1  234567891011

 Gå til 

Anmeldelser
 1. Trumpet / Havfrue Chiffon Te-længde V-hals Mother Of The Bride Kjole

  Bridesire, modtag en enorm tak fra min ende. Jeg begyndte at søge den perfekte kjole tilbage i marts, da jeg ønskede at forny mine løfter, når vi fejrer vores 20 års bryllupsdag. Jeg blev på en eller anden måde afskrækket efter at have gennemført mange hjemmesidsøgninger uden at finde det, jeg ønskede. Det var tilfældet, indtil jeg kom over Bridesire og så min drømmekjole. Jeg gik videre og bestilte en brugerdefineret fit kjole og inden for 4 uger var alt klart og perfekt. Min mand var meget imponeret over kjole og dagen var en mindeværdig.

  Klient: Clara Dato:24-08-2017

 2. A-linje Taft Knælængde V-hals Mother Of The Bride Kjole

  Jeg bestilte denne kjole, fordi min datter havde brug for det under sin junior prom. Da ordren ankom, var kjole upåklagelig, og jeg kan anbefale Bridesire til alle, der har brug for en promkjole. Jeg vil helt sikkert gå tilbage til onlinebutikken næste gang jeg har brug for en lignende kjole. Som en person, der har en raffineret smag, blev jeg ikke skuffet over hvad jeg fik, kjole kiggede aldrig osteagtig eller billig. Jeg var også imponeret over, hvordan Bridesire leverede kjole i tide.

  Klient: Jeanette Ester Alma Dato:30-08-2017

 3. A-linje V-hals Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Hvis du bare vil undgå enhver skuffelse for dit bryllup, middag eller prom kjoler, køb med Bridesire. De fleste online e-handelsbutikker har altid skuffet mig, indtil jeg besluttede at prøve Bridesire. Jeg fik den kjole, jeg ønskede i tide og tjenesterne var så rart. Jeg vil fortsætte med at handle med dig og bringe dig flere kunder, hvis jeg skal.

  Klient: Gunhild Dato:05-09-2017

 4. A-linje Nemt-af-skulderen Gulvlængde Ærmeløs Satin Kjole

  Denne hjemmeside er bomben !! Jeg var let i stand til at gennemse deres valg af kjoler og formåede at finde en sød aftenklæde til en vens bryllup. Jeg så ikke lige ud, men de store designs tiltrak mig og jeg var overbevist om at købe en kjole. Så meget for min planlagte shopping tur til Burberry. Gennemse og find en fantastisk kjole til dig selv. Nyd oplevelsen!

  Klient: johanna Dato:11-09-2017

 5. Kappe/Kolonne Halterneck Kort/Mini Ærmeløs Chiffon Kjole

  Alle på prom kunne ikke komme over hvor fantastisk min kjole var. De var chokerede over at lære, at jeg bestilte det online gennem Bridesire, især fordi vi alle havde hørt horrorhistorier om bestilling af kjoler online. Lang historie kort, jeg havde den bedste kjole på prom og forsøger allerede at bestemme hvilken kjole jeg vil bære næste år.

  Klient: Steffi Dato:17-09-2017

Dagens Bedste Tilbud