Varer:11/28-12/05
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Konfirmationskjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne V-hals Kort/Mini Kort Ærme Taft Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne V-hals Kort/Mini Kort Ærme Taft Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:V-hals
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Kort Ærme
Forskønnelse:Flæs, Sløjfe, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Taft
Vist Farve:Hvid (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/22 00:08:18
  Marlene
  Jeg er ikke rigtig glad for at shelling ud 500€ til at klæde til særlige lejligheder, medmindre det er min brudekjole, så da min kollega fortalte mig, at hun har købt tøj fra Bridesire, besluttede jeg at prøve det sidste måned. Jeg var på udkig efter en koral kappe mini kjole til kontorets fest i maj, og da jeg så en chiffon koral kjole i en skulderhud i Bridesire, tøvede jeg ikke at ringe til dem og placere min ordre på linjen. Fordi det ikke er en tilpasset kjole, ankom ordren i omkring en uge. Nå, det er lidt løs på midsektionen, men det er okay, fordi jeg kan skjule min store mave. LOL! Anyway, jeg er bare glad min kollega fortalte mig om firmaet 'coz jeg fik en smuk kjole til kun 72.99€!

   2018/01/27 05:22:37
  Stephanie
  Bare bestilt min Quinceanera kjole !!! Jeg kan ikke vente på det for at komme her! Jeg kiggede over online for at prøve at finde en kjole der passer til min mors budget (hun lod mig kun bruge 200€, alvorligt ?!) og jeg kunne ikke finde noget, der var sødt indtil i dag! Jeg fik en rigtig smuk, gulvlængde dyb lilla kjole, der ligner det kom lige ud af et eventyr! Det var super billigt, så mamma lader mig få en tiara og handsker også! : D Jeg har ventet for evigt at planlægge denne fest (vi laver et midnattshave festtema), og jeg spændte ud over, hvad jeg ville bære, men jeg er virkelig glad nu! Jeg kan ikke vente på alle at se mig! Jeg føler mig dårligt for pigerne, der ikke kommer til at gøre dette og klæde sig ud, fordi jeg ved, at jeg vil huske dette for evigt!

   2017/11/19 13:59:28
  Becky
  Jeg kom over Bridesire blot ved et uheld, da jeg var ved at gøre en generel søgning efter en brudekjole samt kjole til hele bryllupsfest. Jeg fandt din hjemmeside ret nemt at navigere, og alt, hvad jeg havde brug for var blot et klik væk. Stil og pris blev gjort bekvemme på din hjemmeside, som var silhuet valg og andre stil valg. Jeg kunne hurtigt finde den perfekte kjole til mig selv og til det bedste prispunkt. Smukke og helt overkommelige. Jeg kontaktede hurtigt resten af mit bryllupsfest og fik dem til at kigge på dit websted, da jeg havde besluttet, at du var vejen at gå. Jeg udnyttede deres live chat og fandt deres repræsentant til at være mest nyttige, og det var faktisk dette niveau af kundeservice, der faktisk solgte mig. Lang historie kort, jeg bestilte mine kjoler, og må sige, at hele processen var en af perfektion, komfort og overkommelighed.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne V-hals Kort/Mini Kort Ærme Taft Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *