Varer:03/06-03/13
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Festkjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne V-hals Kort/Mini Ærmeløs Satin Festkjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne V-hals Kort/Mini Ærmeløs Satin Festkjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:V-hals
Hemline/Train:Kort/Mini
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Kaskaderende Flæsning
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:Sort (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/18 08:13:03
  Sabine
  Bridesire, modtag en enorm tak fra min ende. Jeg begyndte at søge den perfekte kjole tilbage i marts, da jeg ønskede at forny mine løfter, når vi fejrer vores 20 års bryllupsdag. Jeg var på en eller anden måde afskrækket efter at have gennemført mange hjemmesidsøgninger uden at finde det, jeg ønskede. Det var tilfældet, indtil jeg kom over Bridesire og så min drømmekjole. Jeg gik videre og bestilte en brugerdefineret pasformskjole og inden for 4 uger var alt klart og perfekt. Min mand var meget imponeret over kjole og dagen var en mindeværdig.

   2018/02/24 19:13:26
  Herdem
  Jeg er en corporate gal, så jeg har ikke tid til at shoppe på en kjole. Da min søster valgte mig som sin datters gudmor, kunne jeg ikke sige nej og måtte bede min sekretær at købe online til en kjole til mig. Hun gjorde shopping på Bridesire og lad mig vælge de kjoler, hun fandt for mig baseret på mine givne præferencer. Af de 10 kjoler valgte jeg 6 fordi de fleste af dem er rigtig smukke. Da kjolerne ankom, var jeg den første til at tjekke dem og passe dem straks. Detaljerne var virkelig betagende, og jeg kan se, at de har lagt så meget indsats, da de skabte tøjet. Jeg er en meget omhyggelig person, og nogle gange passerer nogle mærker ikke mine standarder, men jeg må sige, at de stykker, jeg fik fra firmaet, er A-OK!

   2018/02/20 20:51:35
  Johanna
  Et bryllup er en oplevelse en gang i livet, og du har ikke råd til at få noget galt. I det mindste ikke brudekjole. Hvis du leder efter en online hjemmeside, hvor du kan erhverve en, har Bridesire dig. Fra personlig erfaring er dette det bedste sted, så vidt jeg kan fortælle. Jeg bestilte min og inden for minimal tid muligt, jeg var der forsøger det. Den præcise, jeg valgte. Kan det være bedre? Tak Bridesire.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne V-hals Kort/Mini Ærmeløs Satin Festkjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *