Varer:04/10-04/17
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Cocktailkjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne V-hals Knælængde Ærmeløs Satin Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne V-hals Knælængde Ærmeløs Satin Kjole

  Farve Tabel
  Størrelses Tabel
  • EU 32
  • EU 34
  • EU 36
  • EU 38
  • EU 40
  • EU 42
  • EU 44
  • EU 46
  • EU 46+
  • EU 48
  • EU 50
  • EU 52
  • EU 54
  • EU 56
  • Brugerdefinerede målinger
  Brugerdefinerede målinger (cm):
  Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 04/17/2021
  • cm
  • inch
  (US$ 0.00)
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:V-hals
Hemline/Train:Knælængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Satin
Vist Farve:As picture (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/02/15 13:12:34
  roger
  Kjoler på deres hjemmeside er smukke, og du kan forestille dig selv i en af ​​kjolerne, da de viser dig de rette vinkler på kjolen. Jeg valgte min kjole på et par minutter, og jeg har lige modtaget min kjole i dag. Jeg er tilfreds med kvaliteten på kjolen. Hvad du ser, er hvad du får.

   2019/08/18 21:44:37
  Gianpiero
  Jeg er en høj pige, og det var ikke let at finde en kjole, der elskede og dækkede mine ankler. Denne kjole ændrede hele mit syn og lysede min bryllupsdag. Den blev leveret på mindre end 14 dage, plus supportteamet var nyttigt, da jeg ringede for at vide, om kjolen stadig var på vej. Online shopping er ikke min ting og gjorde ikke, hvordan jeg sporer min brudekjole; tak Bridesire, jeg handler med dig igen, meget snart.

   2019/07/22 01:22:35
  Claudia
  Kjole jeg bestilte til prom overskredet mine forventninger! Det var den nøjagtige farve, jeg ønskede og ankom hurtigt og i perfekt form. Tak!

   2019/07/01 04:22:03
  Isabella Victoria
  Sød, arbejdede for budgettet og lejlighed. Den silkeagtige touch og talje perfekt matchet med mit andet tilbehør, man tror, jeg bestilte alt for jer folk. Du er bare fantastisk.

   2019/06/26 08:35:12
  myriam
  Kjole var alt på mig. Intet gør mig stolt end folk, der værdsætter mit outfit, men al ærlighed går til jer for at forblive sandt dit arbejde og levere kvalitetsprodukt.

   2019/05/18 14:01:07
  Malgorzata
  Jeg blev gift i sidste uge, og min kone beordrede sin brudekjole fra Bridesire. Først ville jeg ikke have hende til at spilde sine penge på at købe noget online, men som hun ønskede det, besluttede jeg at gå med det. Jeg synes det var en af de bedste beslutninger, hun lavede!

   2019/04/30 19:09:34
  Iris
  Formel dressing kollektion er min favorit og jeg har for nylig købt en kjole til en begivenhed. Det var smukt og unikt. Jeg plejer at købe kjoler fra denne butik, kan ikke vente på deres nye sæson kollektion!

   2019/04/25 13:30:26
  mariselys
  Jeg vil bestemt besøge Bridesire, hvis jeg har en anden fest. Du gjorde forklædning vildt på mine vegne. Tak, Bridesire.

   2019/04/17 23:47:30
  Alina
  Mange tak, Bridesire. Du fik mig til at have en gave af den sødeste dame i festen. Du havde gjort mig en fantastisk kjole.

   2019/03/20 17:09:51
  elvia
  Jeg kunne godt lide den måde, som salgsrepræsentanterne var meget informative og meget hjælpsomme. Jeg skal handle med dem næste gang jeg har brug for sko

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne V-hals Knælængde Ærmeløs Satin Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *