1. Hjemmeside
  2.  > 
  3. Brylluppets Gæster
  4.  > 
  5. Brudepigekjoler
  6.  > 
  7. Kappe/Kolonne V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

Kappe/Kolonne V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

    Størrelses Tabel
    • EU 32
    • EU 34
    • EU 36
    • EU 38
    • EU 40
    • EU 42
    • EU 44
    • EU 46
    • EU 46+
    • EU 48
    • EU 50
    • EU 52
    • EU 54
    • EU 56
    • Brugerdefinerede målinger
    Brugerdefinerede målinger (cm):
    Leder du efter en perfekt pasform? Vore skræddere vil bruge dine nøjagtige målinger til at lave en skræddersyet kjole til dig. Denne service er gratis indtil 03/23/2024
    • cm
    • inch
    (US$ 0.00)
    Mængde:




Beskrivelser:

Delikat skjult lynlåslukning forskønner bagsiden af denne ærmeløse chiffonkjole. Skede nederdel samles i midten af taljen, hvilket øger sin sofistikering. Desuden giver flæseudsmykningen parret med en V-hals det et let og yndefuldt look.
Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:V-hals
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Påskelilje



Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

     2020/04/04 05:21:21
    Lisa
    Jeg ville ikke vente, indtil efter at jeg fødte at begynde at planlægge for mit bryllup. Brug af tyl på denne kjole og den behagelige krop fik mig til at føle mig godt tilpas under min bryllupsdag på trods af at jeg var otte måneder gravid.

     2020/03/30 19:48:07
    Kevin
    Min favorit online shopping butik, de skuffer aldrig især med deres brandede aftenkjoler, og deres priser er altid overkommelige.

     2019/11/06 20:05:28
    Rui Filipe

     2019/09/27 03:34:59
    Michael
    Den kjole, jeg bestilte, overskred mine forventninger. Det var godt pakket uden rynker og blev leveret til tiden. Jeg er lige uden ekstase. Kan ikke vente med at gå ned i det.

     2019/09/06 16:32:35
    Diane
    Jeg er kommet et par gange for brudepigekjoler, og de har altid været vidunderlige. Sælgere er altid meget hjælpsomme og ærlige over stilen med kjoler, der så godt ud på mig og hjalp mig med at finde den perfekte kjole til min fætter's bryllup.

     2019/07/28 20:36:46
    Chardon
    Jeg fik hjælp, da jeg ringede til at købe en brudekjole. Det var en uforglemmelig oplevelse. Priserne var også opmuntrende, da de var fantastiske. Jeg ser bestemt ud til at ringe til Bridesire for at købe en brudekjole igen.

     2019/05/04 09:33:46
    Linnea
    "I kærlighed med min strippede kjole" Levende farver og utrolige forårsmønstre er temmelig vidunderlige på denne butik. Jeg har besøgt mange online butikker, men fandt ikke andre som tilfredsstillende som denne.

     2019/04/08 17:20:48
    Hatice
    Denne hjemmeside priser 5 stjerner hos mig. Jeg behandles så godt, at jeg holder tilbage. Den eneste klage jeg har er, at de behandler mig for godt

     2018/04/07 13:01:39
    Doreen
    Jeg gik til Bridesire for at finde brude tilbehør til at gå med min brudekjole. Jeg havde en kjole lånt til mig af en anden butik, og jeg kunne godt lide det. Så Bridesire hilste mig velkommen og hjalp med at kigge efter de tilbehør, der ville matche med min kjole. Mens jeg var der, anbefalede sælgeren at jeg kigger på nogle kjoler til en vidunderlig brudeoplevelse; som du kan forestille mig det var mit øjeblik. Da jeg ikke havde planlagt at købe en kjole økonomisk, så jeg kun på kjoler, der var omkring $ 99. Der er denne smukke kjole, jeg forsøgte, og til min overraskelse var det så fantastisk, at jeg begyndte at græde. Det var den perfekte kjole og den perfekte pasform, og det fik mig til at se så smuk ud, at jeg ikke kunne modstå at købe den. Hvad kunne gøre mig lykkeligere! Jeg har min egen drømmekjole, som ikke brød min bank. Tak Bridesire Bridal for at lade min drøm bryllup komme i opfyldelse!

     2018/02/16 09:30:55
    katja
    Jeg havde ledt efter brudekjoler i flere uger, og siden mit bryllup er ved at komme tættere, har jeg grædt over ikke at finde kjole en. Jeg skete over Bridesire, og jeg kunne ikke tro på mine øjne. Så mange smukke brudekjoler kunne jeg næppe beslutte. Jeg ringede og talte til en repræsentant, jeg tror, hun hed Nicole, og hun var så stor hjælp. Jeg har sikkert spurgt om 100 spørgsmål, men hun var bare så tålmodig og skyndte mig aldrig. Til sidst var hun en stor hjælp til at vælge den rigtige kjole til mig. Jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort uden hende og Bridesire! Ikke kun er folkene super hyggelige, men min brudekjole lignede billedet og passer som en drøm. Tro mig, alle mine venner har hørt alt om din butik! Tak fordi du får mig til at føle mig som en prinsesse på min specielle dag!

     2017/12/11 10:42:22
    Evette
    Jeg er en fyldig gal, som ofte kæmper for at finde kjoler, der passer mig rigtigt og ser godt ud, så jeg var virkelig frygtelig på at lede efter en brudekjole. (Sad, jeg ved.) En ven fortalte mig at besøge dit websted. Bridesire, dit udvalg af smukke kjoler overraskede mig. Jeg havde ærligt talt svært ved at beslutte kun én. Jeg ved, det er en kliché, men jeg følte mig som en prinsesse på min bryllupsdag. Jeg tog endda et par cocktail kjoler til bryllupsrejse.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole:

Hvis du har nogen anmeldelse på dette produkt til at dele med andre kunder, er du velkommen til at efterlade en kommentar.

    Indikerer påkrævede felter*
    Bedømmelse:
    Dit navn: *
    Din e-mail: *