Varer:05/30-06/06
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Brylluppets Gæster
 4.  > 
 5. Brudepigekjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet:Kappe/Kolonne
Halsudskæring:V-hals
Hemline/Train:Gulvlængde
Ærmelængde:Ærmeløs
Forskønnelse:Flæs, Ruching
Bagsidedetaljer:Lynlås
Fuldt Foret:Ja
Stof:Chiffon
Vist Farve:Påskelilje (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2020/04/04 05:21:21
  Lisa
  Jeg ville ikke vente, indtil efter at jeg fødte at begynde at planlægge for mit bryllup. Brug af tyl på denne kjole og den behagelige krop fik mig til at føle mig godt tilpas under min bryllupsdag på trods af at jeg var otte måneder gravid.

   2020/03/30 19:48:07
  Kevin
  Min favorit online shopping butik, de skuffer aldrig især med deres brandede aftenkjoler, og deres priser er altid overkommelige.

   2019/11/06 20:05:28
  Rui Filipe

   2019/09/27 03:34:59
  Michael
  Den kjole, jeg bestilte, overskred mine forventninger. Det var godt pakket uden rynker og blev leveret til tiden. Jeg er lige uden ekstase. Kan ikke vente med at gå ned i det.

   2019/09/06 16:32:35
  Diane
  Jeg er kommet et par gange for brudepigekjoler, og de har altid været vidunderlige. Sælgere er altid meget hjælpsomme og ærlige over stilen med kjoler, der så godt ud på mig og hjalp mig med at finde den perfekte kjole til min fætter's bryllup.

   2019/07/28 20:36:46
  Chardon
  Jeg fik hjælp, da jeg ringede til at købe en brudekjole. Det var en uforglemmelig oplevelse. Priserne var også opmuntrende, da de var fantastiske. Jeg ser bestemt ud til at ringe til Bridesire for at købe en brudekjole igen.

   2019/05/04 09:33:46
  Linnea
  "I kærlighed med min strippede kjole" Levende farver og utrolige forårsmønstre er temmelig vidunderlige på denne butik. Jeg har besøgt mange online butikker, men fandt ikke andre som tilfredsstillende som denne.

   2019/04/08 17:20:48
  Hatice
  Denne hjemmeside priser 5 stjerner hos mig. Jeg behandles så godt, at jeg holder tilbage. Den eneste klage jeg har er, at de behandler mig for godt

   2018/04/07 13:01:39
  Doreen
  Jeg gik til Bridesire for at finde brude tilbehør til at gå med min brudekjole. Jeg havde en kjole lånt til mig af en anden butik, og jeg kunne godt lide det. Så Bridesire hilste mig velkommen og hjalp med at kigge efter de tilbehør, der ville matche med min kjole. Mens jeg var der, anbefalede sælgeren at jeg kigger på nogle kjoler til en vidunderlig brudeoplevelse; som du kan forestille mig det var mit øjeblik. Da jeg ikke havde planlagt at købe en kjole økonomisk, så jeg kun på kjoler, der var omkring $ 99. Der er denne smukke kjole, jeg forsøgte, og til min overraskelse var det så fantastisk, at jeg begyndte at græde. Det var den perfekte kjole og den perfekte pasform, og det fik mig til at se så smuk ud, at jeg ikke kunne modstå at købe den. Hvad kunne gøre mig lykkeligere! Jeg har min egen drømmekjole, som ikke brød min bank. Tak Bridesire Bridal for at lade min drøm bryllup komme i opfyldelse!

   2018/02/16 09:30:55
  katja
  Jeg havde ledt efter brudekjoler i flere uger, og siden mit bryllup er ved at komme tættere, har jeg grædt over ikke at finde kjole en. Jeg skete over Bridesire, og jeg kunne ikke tro på mine øjne. Så mange smukke brudekjoler kunne jeg næppe beslutte. Jeg ringede og talte til en repræsentant, jeg tror, hun hed Nicole, og hun var så stor hjælp. Jeg har sikkert spurgt om 100 spørgsmål, men hun var bare så tålmodig og skyndte mig aldrig. Til sidst var hun en stor hjælp til at vælge den rigtige kjole til mig. Jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort uden hende og Bridesire! Ikke kun er folkene super hyggelige, men min brudekjole lignede billedet og passer som en drøm. Tro mig, alle mine venner har hørt alt om din butik! Tak fordi du får mig til at føle mig som en prinsesse på min specielle dag!

   2017/12/11 10:42:22
  Evette
  Jeg er en fyldig gal, som ofte kæmper for at finde kjoler, der passer mig rigtigt og ser godt ud, så jeg var virkelig frygtelig på at lede efter en brudekjole. (Sad, jeg ved.) En ven fortalte mig at besøge dit websted. Bridesire, dit udvalg af smukke kjoler overraskede mig. Jeg havde ærligt talt svært ved at beslutte kun én. Jeg ved, det er en kliché, men jeg følte mig som en prinsesse på min bryllupsdag. Jeg tog endda et par cocktail kjoler til bryllupsrejse.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne V-hals Gulvlængde Ærmeløs Chiffon Brudepigekjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *