Varer:03/06-03/13
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Militærbold Kjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Tyl Gulvlængde V-hals kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Tyl Gulvlængde V-hals kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: Kappe/Kolonne
Halsudskæring: V-hals
Hemline/Train: Gulvlængde
Talje: Imperium
Ærmelængde: Ærmeløs
Sleeve Type: Ærmeløs
Forskønnelse: Sikning, Blomst(er), Sash/Ribbon, Ruching
Bagsidedetaljer:
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Tyl
Vist Farve: Elfenben (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/02/23 12:54:42
  Liselotte
  Min svigerinde er fem måneder på vej, da min bror besluttede at gifte sig med hende. Deres bryllup er den 20. maj, men han vil have alt til at være klar i denne måned. Min fremtidige svigerinde er så travlt, og at finde en god kjole til hendes blødende mave ville helt sikkert tage tid, så jeg tilbød at finde en smuk kjole, der ville få hende til at se varmt på trods af, at hendes mama var kropsform. Jeg søgte på nettet i næsten to dage og ærligt, jeg har ikke fundet en god en, der ville supplere hendes smukke hud og lange ben, indtil jeg ramte med Bridesire. Det har en loooooong liste over modish brude stykker. Da jeg fandt denne betagende moderskabsskede / kolonne kæreste chiffon frynser med fejetog, vidste jeg, at min svigerinde også ville se fantastisk ud i det, og jeg havde ret! Hun græd da hun klædte kjole, fordi målingerne blev fulgt meget nøjagtigt, og hver vinkel så perfekt ud. Hun kan ikke stoppe med at sige tak til mig ... og jeg tror, det er ikke nok at også bridesire. Så for alle damer, der leder efter den perfekte brugerdefinerede kjole, vil du ikke fortryde, hvis du får det på Bridesire.

   2017/11/04 20:55:28
  Elsa
  Min brudekjole var perfekt! Det passer perfekt til mig, især på maveområdet, og det føles også blødt. Jeg vil have mine venner ordre fra dig til vores kommende cocktailpartier.

   2017/08/23 01:33:12
  Jenny
  Min bedste ven bestilte en quinceanera kjole fra bridesire for en måned siden. Kjole i billedet ser tyngre ud end den aktuelle vare, men alt er det samme. Vi vurderer det med 4/5.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Tyl Gulvlængde V-hals kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *