Varer:01/23-01/30
 1. Hjemmeside
 2.  > 
 3. Selskabskjoler
 4.  > 
 5. Militærbold Kjoler
 6.  > 
 7. Kappe/Kolonne Taft Gulvlængde Nemt-af-skulderen Kjole

Dette færdig kjole var skræddersyet og fotograferet af Bridesire. Alle rettigheder forbeholdt. Uautoriseret kopiering / reproduktion af dette billede er strengt forbudt.

Kappe/Kolonne Taft Gulvlængde Nemt-af-skulderen Kjole

    
  Mængde:Alle kjoler er skræddersyet. Uanset om du vælger en standard eller brugerdefineret størrelse, vi håndværk hver kjole til at bestille. Se hvor lang tid det tager for at fuldføre din kjole.
For at garantere perfert pasform og komfort, opfordrer vi dig til at bruge "Brugerdefinerede målinger" valgmulighed.

Vi sender til over 200 lande.

Behandlingstid: 7-15 hverdage. Se detaljer >>

Fragt Tid: 3-5 hverdage. Se detaljer >>


Opmærksomhed kunder:
Bridesire er verdens førende bryllup tøj leverandør, levere produkter af høj kvalitet med god service og bedste pris. Vi bemærker, at nogle hjemmesider gør lav kvalitet de under vores navn. Vær forsigtig med ikke at købe fra disse websteder som kvalitet ikke kan garanteres. Klik her for at se kvaliteten sammenligning.

Beskrivelser:

Silhuet: Kappe/Kolonne
Halsudskæring: Nemt-af-skulderen, Kæreste
Hemline/Train: Gulvlængde
Talje: Naturlig
Ærmelængde: Kort Ærme
Sleeve Type: Kasket
Forskønnelse: Draping, Side Draping, Krystal Broche
Bagsidedetaljer: Lynlås
Fuldt Foret: Ja
Indbygget BH: Ja
Boning: Ja
Stof: Taft
Vist Farve: Rosa (Farve & Stil kan variere fra skærm.)Behandlingstid & Fragt Tid
Samlede ordre ventetid = Behandlingstid + Fragt Tid Se detaljer >>
Stof & Farve
Der er mere end 25 farvemuligheder for vores produkter. For yderligere oplysninger henvises til vores Farve Tabel >>
Størrelses Tabel
Du kan vælge enten standard størrelse eller brugerdefinerede målinger. Tjek vores Størrelses Tabel >>
Opmålings Guide
Nøjagtig måling er afgørende for at garantere anfald af din kjole. Se hvordan >>
Ofte Stillede Spørgsmål
Har du spørgsmål? Besøge vores FAQS >>
Hvorfor folk kan lide bridesire?
Vores kunder elsker bridesire af mange årsager. Se for dig selv>>

Produkt Anmeldelser: Skriv en anmeldelse

   2018/03/08 19:44:49
  Annett
  Efter den erfaring, jeg tidligere havde med online shopping-websites, lovede jeg aldrig igen at prøve en. Det tog mig derfor meget overbevisende fra min bedste ven for at prøve Bridesire. Da hun til tider kan gnide, gav jeg ind og besluttede at give det et sidste forsøg. I modsætning til mine forventninger var Bridesire ikke som noget andet shoppingsted. De er meget organiserede i den måde, de håndterer deres kunder, leverer deres produkter og deres priser er lommevenlige. Jeg kan ikke tro, jeg købte en autentisk aftenkjole til en pris, jeg ikke engang kunne tænke mig om. Det var sådan en lejlighedskøb. Tak Bridesire.

   2018/01/22 10:00:42
  leanne
  Den for meget glæde, jeg har, har fået mig til at lade dig vide dette. Mit bryllup var på en uges tid, og vi havde virkelig ingen anelse om at finde den bedste butik for at købe brudekjole. Så fortalte min bedste pige mig at tjekke på Bridesire. Vi bestilte straks, og jeg må fortælle dig, at kjole var fantastisk. Hver sequin og rhinestone var godt placeret på kjole. Mit udseende i det gjorde endda min mand gå nødder. Bridesire er absolut den bedste butik, hvis du leder efter en brudekjole.

   2017/09/25 15:03:20
  althea
  Jeg skriver for at udtrykke min lykke med den brudekjole jeg modtog fra Bridesire. Da jeg først placerede min ordre, vidste jeg aldrig, hvad jeg kunne forvente, men hvad jeg fik overskredet mine forventninger. Det er af høj kvalitet og yderst smuk og det får mig til at føle, at det var lidt underpris. Jeg kan ikke finde nogen fejl i kjole til at klage over - alt om det virkelig vidunderligt. Takket være Bridesire var jeg en glad brud, og jeg vil snart shoppe med dig igen.

Skriv en anmeldelse til Kappe/Kolonne Taft Gulvlængde Nemt-af-skulderen Kjole:

Lad os vide hvad du synes om dette emne, eller dele din bedømmelse med andre kunder. Foretag dine kommentarer fokusere på dette produkt alene. Du skal tilrådes at uhensigtsmæssige anmeldelser vil blive slettet og bogført.

Har nogen spørgsmål eller forespørgsel til denne post? Kontakt venligst kundeservice. (Vores kunde repræsentant vil komme tilbage til dig inden for 24 timer.)

  Indikerer påkrævede felter*
  Bedømmelse:
  Dit navn: *
  Din e-mail: *